Arkadaşlar merhaba, 24 yaşındayım. Bugüne kadar 2 uzun ilişkim oldu birisi lise sonundan üniversite başına kadar. Biriside üniversite ortasından bitişine kadar. 2şer sene Neyse. Sonuç olarak hiç bir zaman evlenebilecek kadar emin olmamıştım. Şimdi ise 2 yıldır çalışıyorum, ufak birikimim oldu, ailemle düzenli standart bi hayatım var. Birisi yoluyla da 3 aydır tanıdığım bir adam var ve çok seviyoruz aramızdaki bağ çok kuvvetli hem iyi hem kötü zamanlarımızda. Evlilik konuşuyoruz sürekli hayaller kuruyoruz ve ailesiyle tanıştım bende ailemle tanıştırmaya karar verdim. Ve tahminim çok uzamadan evleneceğiz. Ancak sizce doğru mudur bu? Bakarsak yıllarca sevgili kalıpta kafası uymayanda var. Ben çok emin hissediyorum. Kültür farkımız yok, sohbetimiz aynı. İkimizinde hayatı rayına oturmuş, beklentimiz aynı. Sizce ne yapmalıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaman kavramı??
- Konu Sahibi begovic02
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlenmek evlilik evlilikte acele etmek ilişki
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ağustos 2020
- 439
- 493
- 18
Şu an sadece ikiniz beraberken birbirinizi çok seviyor ve anlaşıyor olabilirsiniz ki bu çok güzel bi şey biraz da onu kendi sosyal çevresinin içindeyken gözlemleyin, yani arkadaşlarının yanında size olan davranışlarını inceleyin. Onlar varken sizi yok mu sayıyo, yoksa sizi onların yanındayken de el üstünde mi tutuyo. Aynı şey aile içindeyken de geçerli, ailesiyle birlikteyken size gösterdiği değere bakın. Bunlar önemli, sevdiğinizi en iyi bu şekilde tanırsınız.
İyi şanslar
İyi şanslar
28. Yaş farkımız normalAdam demişsiniz kaç yaşında acaba?
Çok teşekkür ederim. Gözlemledim açıkçası. Kendisi beni arkadaşlarıyla beraber gideceği yemeğe davet etti. Oldukçada güzeldi. Hep benle ilgilendi. Arkadaşlarıda hep bizi konuştu hatta çok güzelsiniz falan o da destekledi. Aynı şekilde ailesiylede tanıştık çok tatlı insanlardı kendi ailemin içindeymiş gibi rahat ettirdiler beni o da bunda çok etkili olduŞu an sadece ikiniz beraberken birbirinizi çok seviyor ve anlaşıyor olabilirsiniz ki bu çok güzel bi şey biraz da onu kendi sosyal çevresinin içindeyken gözlemleyin, yani arkadaşlarının yanında size olan davranışlarını inceleyin. Onlar varken sizi yok mu sayıyo, yoksa sizi onların yanındayken de el üstünde mi tutuyo. Aynı şey aile içindeyken de geçerli, ailesiyle birlikteyken size gösterdiği değere bakın. Bunlar önemli, sevdiğinizi en iyi bu şekilde tanırsınız.
İyi şanslar
Ya bende hep öyle düşünüyordum aslında. Ama bu kez çok farklı hissediyorum gerçekten. o yüzden zaten ne yapacağımı bilemiyorum ama sosyal çevremizde de başbaşaykende her şey çok güzel gidiyor ne yapsam bilemiyorumAteş seni çağırmıyordur inşallah. 1 yıl en az bence sevgililik dönemi olmalı ardından evlilik planlanmalı.
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Eminseniz zamanın bir önemi yok bence eşimle 4 ay içinde evlendik çok şükür gayet yolunda giden Bi hayatımız var yıllarca zaman geçirsen bile güveni saglayamayıp emin olamadıktan sonra bi önemi olmuyor sana evlenmeyi düşündürecek kadar güven verdiyse bu adamdan eminsen işi ciddiyete dökebilirsin açıkcası bu gönül işlerinin çok uzayınca B... unun çıktığını düşünen biriyimÇok teşekkür ederim. Gözlemledim açıkçası. Kendisi beni arkadaşlarıyla beraber gideceği yemeğe davet etti. Oldukçada güzeldi. Hep benle ilgilendi. Arkadaşlarıda hep bizi konuştu hatta çok güzelsiniz falan o da destekledi. Aynı şekilde ailesiylede tanıştık çok tatlı insanlardı kendi ailemin içindeymiş gibi rahat ettirdiler beni o da bunda çok etkili oldu
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Bir insanın başına gelecek varsa böyle aniden gelişiyor. Her şey pürüzsüz görünüyor. Kısa sürede evlenen 3 kuzenimin evliliği iğrençti. Biri boşandı. Yani felaket tellalı gibi konuşmak istemem ama. Acele işle ilgili bin tane de atasözü boşuna yok. Haa uzun flörtü olan herkesin her şeyi harika mı değil. Nasip işte. İnsallah nasibiniz güzeldir.Ya bende hep öyle düşünüyordum aslında. Ama bu kez çok farklı hissediyorum gerçekten. o yüzden zaten ne yapacağımı bilemiyorum ama sosyal çevremizde de başbaşaykende her şey çok güzel gidiyor ne yapsam bilemiyorum
İnanın bende biraz öyle düşünüyorum. Beklememiz gereken askerlik, iş vs bi durum olsa neyse ama onlarda yok sadece gün geçiriyoruz sevgililikte. Ve ikimizde evlenmeyi istiyoruzEminseniz zamanın bir önemi yok bence eşimle 4 ay içinde evlendik çok şükür gayet yolunda giden Bi hayatımız var yıllarca zaman geçirsen bile güveni saglayamayıp emin olamadıktan sonra bi önemi olmuyor sana evlenmeyi düşündürecek kadar güven verdiyse bu adamdan eminsen işi ciddiyete dökebilirsin açıkcası bu gönül işlerinin çok uzayınca B... unun çıktığını düşünen biriyim
Amin çok sağolun hepimizin inşallah. bakalım..Bir insanın başına gelecek varsa böyle aniden gelişiyor. Her şey pürüzsüz görünüyor. Kısa sürede evlenen 3 kuzenimin evliliği iğrençti. Biri boşandı. Yani felaket tellalı gibi konuşmak istemem ama. Acele işle ilgili bin tane de atasözü boşuna yok. Haa uzun flörtü olan herkesin her şeyi harika mı değil. Nasip işte. İnsallah nasibiniz güzeldir.
- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Bu biraz şans işi bence. Eminsen ve sana uygun olduğunu düşünüyorsan zaman takılma. Biz de tanıştıktan 3 ay sonra evlenmeye karar vermiştik ve tanıştıktan 9 ay sonra evlendik Ama kendinizi emin hissediyordanız neden burada soruyorsunuz?Arkadaşlar merhaba, 24 yaşındayım. Bugüne kadar 2 uzun ilişkim oldu birisi lise sonundan üniversite başına kadar. Biriside üniversite ortasından bitişine kadar. 2şer sene Neyse. Sonuç olarak hiç bir zaman evlenebilecek kadar emin olmamıştım. Şimdi ise 2 yıldır çalışıyorum, ufak birikimim oldu, ailemle düzenli standart bi hayatım var. Birisi yoluyla da 3 aydır tanıdığım bir adam var ve çok seviyoruz aramızdaki bağ çok kuvvetli hem iyi hem kötü zamanlarımızda. Evlilik konuşuyoruz sürekli hayaller kuruyoruz ve ailesiyle tanıştım bende ailemle tanıştırmaya karar verdim. Ve tahminim çok uzamadan evleneceğiz. Ancak sizce doğru mudur bu? Bakarsak yıllarca sevgili kalıpta kafası uymayanda var. Ben çok emin hissediyorum. Kültür farkımız yok, sohbetimiz aynı. İkimizinde hayatı rayına oturmuş, beklentimiz aynı. Sizce ne yapmalıyım
Ben kendimden çok eminim. O da öyle. Birbirimizden eminiz ancak insanoğlu işte her kafadan bir ses çıkıyor acaba ertelesek mi diyorum sonra. Mesela abimde bak iyice tanı 2 3 sene falan diyor. Gerçi o biraz kıskançlıktan yapıyor amaBu biraz şans işi bence. Eminsen ve sana uygun olduğunu düşünüyorsan zaman takılma. Biz de tanıştıktan 3 ay sonra evlenmeye karar vermiştik ve tanıştıktan 9 ay sonra evlendik Ama kendinizi emin hissediyordanız neden burada soruyorsunuz?
- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Amin cümlemizin inşallahDediğim gibi biraz da şans işi. Şansınız bahtınız açık olsun.
Böyle olsa ben beklemezdim kardeşim tabi Allah utandırmasın ama arkadaşlar doğru diyor uzun uzun çıkınca tanınıyormu ki ben eşimle 4 yıl flört ettim ve onu yine evlenince tanıdığımı düşünüyorum.hatta evlenince herşey helalinden ne kadar güzel vallahi 4 yıl beklediğime bin pişman oldum.evlilik önemli ve güzel bir kurum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman ama olayı uzatsan sadece size zarar.hayirli işlerde karşıdan da eminsen acele etmek lazim
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Çok teşekkür ederim amin inşallah sizde öyleBu tarz işler kısmet ,kader işleri.Bazıları on yıl sevgili olur ama aynı evde yapamaz, bazı insanlar görücü usulü çok mutlu olur. Sohbetiniz uyumluysa, yanında huzurlu hissediyorsanız çok da sakız gibi uzatmaya gerek yok bence ilişkiyi.Inşallah mutlu olursunuz.
- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Acele etmeyin. 3 ay cok kisa bir sure. Es adayinizi her ortamda gozlemleyecek durumlar olusturun. Sevgiliyken basbasa herkes cok iyidir, buna kendimiz de dahil. Hep soyluyorum evlilik icin bu kadar acelenin anlami yok, ha cok tanidim dersin adam kelek cikar o artik kader. Ama siz tum gozlemlerinizi yapin sonra tevekkul edin. Benim yorumum bu şekil.
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Herkes çok farklı hissederek kısa sürede tanıdım sanıp evlenip ileride de pişman oluyor. Bence ne kadar "farklı" hissedersek hissedelim en az 1 yıl sevgili 6 ay nişanlılık dönemi olmalı. Çünkü sevgiliyken farklı yönlerini, nişanlı olup ailesini ve ailesine karşı farklı yönlerini keşfediyoruzYa bende hep öyle düşünüyordum aslında. Ama bu kez çok farklı hissediyorum gerçekten. o yüzden zaten ne yapacağımı bilemiyorum ama sosyal çevremizde de başbaşaykende her şey çok güzel gidiyor ne yapsam bilemiyorum