• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman gecmiyor kizlarr, gelsin artik bebegim''

Meryemina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
78
0
16
İstanbul
Kizlar sizde beklemekten skldnz mi ? Zaman gecmek bilmiyor hele ki bu ay. Sabirsizlaniyorum heycanlaniyorum bebegimi Allahin izniyle kucagima almak istiyorum artik:)

Evet bazen zaman gecmiyor gibi ve biz meleklerimizin bizimle olmadigi her güne yaniyoruz ama sabirli olmaliyiz :38:

diyorum böyle ama tabi benimde cok bunaldigim anlar oluyor

Kizlar sizde beklemekten skldnz mi ? Zaman gecmek bilmiyor hele ki bu ay. Sabirsizlaniyorum heycanlaniyorum bebegimi Allahin izniyle kucagima almak istiyorum artik:)

yeni mi evlisin cnm.. ne zamandır bebek istiyornuz ?

sabredin tadını cıkarmaya bakın :)

zikzak arkadas.. senin resmindeki o parmakları yirim ben yirim :16::16:
parmaktan sonra :52:

yeni mi evlisin cnm.. ne zamandır bebek istiyornuz ?

1O aylik evliyim canim, ocagin 17 snde bebegimi bekliyorumm . 32 haftalik oldum bugun .. ' hep istiyoduk zaten hemende Oldu .Insallah saglikli bir kizim olacak..

aaa maasAllah.. Allah tamamına erdirir insaAllah.. :16:
bizde uğrasıyoruz iste yıllar yılı.. iki aydır da bu forumdayım, ama gerçekten de çok şey öğrendim bu bir gerçek..
kısmatsa bnde bekliyorum, 27 kasım battarihim.. insaAllah hayırlı haber alırım artık:16:

aaa maasAllah.. Allah tamamına erdirir insaAllah.. :16:
bizde uğrasıyoruz iste yıllar yılı.. iki aydır da bu forumdayım, ama gerçekten de çok şey öğrendim bu bir gerçek..
kısmatsa bnde bekliyorum, 27 kasım battarihim.. insaAllah hayırlı haber alırım artık:16:

Cokk saol canimm, Aminnnn.. :16: Evet Ins'Allah hayirli haber alirsniz. Bende yeni katildim bu Foruma , iykide katilmissim. daha cok ögrenecegimm seyler varr' bide herkezin birbiryle kiz kiza dertlesmesi cok Guzell ' herkezle konusulmuyor , burda cogu kisi benle ayni durumda ayni seyi bekliyor Onlarla konusmak bi baska oluyo.

Cokk saol canimm, Aminnnn.. :16: Evet Ins'Allah hayirli haber alirsniz. Bende yeni katildim bu Foruma , iykide katilmissim. daha cok ögrenecegimm seyler varr' bide herkezin birbiryle kiz kiza dertlesmesi cok Guzell ' herkezle konusulmuyor , burda cogu kisi benle ayni durumda ayni seyi bekliyor Onlarla konusmak bi baska oluyo.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/564718-2012-aralik-2013-ocak-ayinda-bebek-dusunenler-469.html

cnm bak bu sayfaaya gel..burda tek kalma.ben unuturoyrm buraya bakmaya..oradakilerle tanıs:)

ve buradaki hamile olan arkadaslar, hamilelik takvimi diye birsey yapıyolar profillerinde görülüyo.bizler tarafından da ne kadarlık olmus görebiliyoruz:)

Back