zabıt katipliği hakkında :?

gnlatilla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
270
1
arkadaşlar merhaba ben geçen katiplik sınavında 98 de kaldım kelime olarak. q da on parmak yazamıyorum da zaten .onun için f klavyeye gçmek istiyorum ve kursa gitmeyi düşünüyorum hatta bugün bir yerle görüşmeye gideceğim sınav tarihi hakkında kimsenin bilgisi yok umarım şubatta olurda iyice çalışma ve klavyeye alışma zamanım olur. siz ne dersiniz klavye çalışanlar varsa aranızda f ye geçmelimiyim kursa giden varmı aranızda bana ne kadar yararı olur sizce? :KK54:

merhaba arkadaşım..bende zabıt katipliğine hazırlanıyorum ve dört gözle sınav tarihinin açıklanmasını bekliyorum. sen sanırım mülakatta elenmişsin. bence f klavyeyi geçmeni tavsiye ederim Q klavyede kelime sayın fazla artmıyor ama f geçtikten 2 ay süre gibi zamanda yazdığın kelime sayını sen bile inanamazsın çok fazla ilerleme kaydediliyor ama günde en az 2 saat yazman lazım. kursa bende gittim ve çok faydasını gördüm fırsatın varsa kursa git derim ben kurstan önce 80 geçememiştim ama kursa gittikten sonra 120 lere rahat ulaştım ama tabi çalışman lazım yoksa yerinde sayarsın..allah hakkımızda hayırlısını versin..

Lisedeyken F klavye eğitimi almıştık ama staja başlayınca öğrendim Q klavyeyi.

İki kez girdim, ikisinde de Q kalvyeydi tercihim. Birincide Ankara'da 92 yazdım mülakatta elendim,
ikincide Bursa'da 127 yazdım, dereceye girdim ama mülakatta heyet cevaplarımı beğenmedi galiba olmadı.

Ankara'da girdiğimde heyecandan elim ayağım titremişti ama bursada hiç kasmadım kendimi, etrafımdakileri duymadım.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar, beklemek, sınavlara girmek cok zor iş.

merhaba arkadaşım..bende zabıt katipliğine hazırlanıyorum ve dört gözle sınav tarihinin açıklanmasını bekliyorum. sen sanırım mülakatta elenmişsin. bence f klavyeyi geçmeni tavsiye ederim Q klavyede kelime sayın fazla artmıyor ama f geçtikten 2 ay süre gibi zamanda yazdığın kelime sayını sen bile inanamazsın çok fazla ilerleme kaydediliyor ama günde en az 2 saat yazman lazım. kursa bende gittim ve çok faydasını gördüm fırsatın varsa kursa git derim ben kurstan önce 80 geçememiştim ama kursa gittikten sonra 120 lere rahat ulaştım ama tabi çalışman lazım yoksa yerinde sayarsın..allah hakkımızda hayırlısını versin..

hakkımızda hayırlısı inşallah bu sene şeytanın bacağını kırarız :) bugün 4 den sonra gideceğim kursla görüşmeye umarım en iyisi olur :)

Lisedeyken F klavye eğitimi almıştık ama staja başlayınca öğrendim Q klavyeyi.

İki kez girdim, ikisinde de Q kalvyeydi tercihim. Birincide Ankara'da 92 yazdım mülakatta elendim,
ikincide Bursa'da 127 yazdım, dereceye girdim ama mülakatta heyet cevaplarımı beğenmedi galiba olmadı.

Ankara'da girdiğimde heyecandan elim ayağım titremişti ama bursada hiç kasmadım kendimi, etrafımdakileri duymadım.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar, beklemek, sınavlara girmek cok zor iş.

siz sanırım memeur oldunuz görevinizde başarılar diliyorum umarım bizde amacımıza ulaşırız :)

siz sanırım memeur oldunuz görevinizde başarılar diliyorum umarım bizde amacımıza ulaşırız :)

Evet uzuuuuun çabalarım sonucunda oldum :) Allahım yardım etsin sizlere de bahtınızı acsın. Çok zordur bilirim.

X