- 28 Mart 2020
- 21.309
- 64.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde zaten arkadaşım benim aynı ortamda bulunan insanlarız mesajlaşmayı bırakacağım ortamda karşılaşırsak merhaba o kadarNapmayı düşünüyosun peki?
E hadi inşallah.Normalde zaten arkadaşım benim aynı ortamda bulunan insanlarız mesajlaşmayı bırakacağım ortamda karşılaşırsak merhaba o kadar
Şerefsizin tekiyim diyor. Hayatımda biri varken de seni arzulayacak kadar rezil herifin tekiyim. Sadakat nedir bilmem diyor. 29 yaşında anlayamıyor musun bunu?
Bazen insan emin olmak için sormak ister değil mi ? Anlamamakla alakası yokŞerefsizin tekiyim diyor. Hayatımda biri varken de seni arzulayacak kadar rezil herifin tekiyim. Sadakat nedir bilmem diyor. 29 yaşında anlayamıyor musun bunu?
Emin olunacak ne var? Hayatında biri olduğunu bildiğin adam sana zaafımsın diyor. Neyinden emin olacaksin artık?Bazen insan emin olmak için sormak ister değil mi ? Anlamamakla alakası yok
Beni öyle kandırmaya çalışıyor işte bide milletle yediği bokları gelip bana anlatıyor salakBirini seven bir erkeğin başkasına karşı zaafı olamaz, siz de bu kadar saf değilsinizdir sanırım.
Çünkü bizim arkadaş ortamımız var ve nedense sevdiği kızı bir türlü göremedik herkesten gizliyorEmin olunacak ne var? Hayatında biri olduğunu bildiğin adam sana zaafımsın diyor. Neyinden emin olacaksin artık?
Ver dıyor ıste.Arkadaşlar günaydın gününüz güzel geçsin öncelikle . Benim bir sorum olacaktı size fikirlerinize ihtiyacım var . Bir insan sana karşı neden zaafım var der ? Ve bu zaafım kolay kolay geçmez der. Başkasını seviyorum ama sana zaafım var diyor
Siktirsin gitsin şerefsizVer dıyor ıste.
Sonra şutlayacak
Bi sevişecedikte
Gel dersen gelirim iki öpüp koklaşiriz,seni görünce hormonlar ayağa kalkıyor.Ama hayatımı birlikte sürdüreceğim kadın değilsin buna layık görmüyorum demek. Adamların iğrenç zihniyetinden,romantik çıkarımlar aramaya bu kadar hevesli olmayın lütfen......Arkadaşlar günaydın gününüz güzel geçsin öncelikle . Benim bir sorum olacaktı size fikirlerinize ihtiyacım var . Bir insan sana karşı neden zaafım var der ? Ve bu zaafım kolay kolay geçmez der. Başkasını seviyorum ama sana zaafım var diyor
Kullanmak için her türlü şeyi yapıyorlarGel dersen gelirim iki öpüp koklaşiriz,seni görünce hormonlar ayağa kalkıyor.Ama hayatımı birlikte sürdüreceğim kadın değilsin buna layık görmüyorum demek. Adamların iğrenç zihniyetinden,romantik çıkarımlar aramaya bu kadar hevesli olmayın lütfen......
Pislik adamseni sevmiyorum duygusal bir şey beslemiyorum ama cinsel çekim duyuyorum demek, sen benim eşim sevgilim olamazsın ama sadece cinsellik yaşayacağım kişi olursun demek !!!
Evliymissin bence bu arkadaşınla görüşme seni kandirabilir yoksa