Şutlamak en mantıklısıYani bunun anlamı budur fakbadi olmak istiyor sen de aynı düşünmüyorsan hoşt köpek de şutla. Muhattap olma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şutlamak en mantıklısıYani bunun anlamı budur fakbadi olmak istiyor sen de aynı düşünmüyorsan hoşt köpek de şutla. Muhattap olma
Yok birlikte değilim oda evli değilBirliktemisin sen şuan bu adamla? Başkasını seviyorum dediği kişi eşi değildir inşallah.
ben şerrefsizim demekBaşkasını seviyorum ama sana zaafım var diyor
Bu şekilde kandırıp elde etmeye çalışıyorlarBana da benzer birsey söyleyen bir erkek olmustu. Iki gün sonra bir kizla beraber olmaya basladi..yani kisacasi "seninle su anda yatamadigim icin baskalarla beraber olurum ama sen burda bekle" demek. Tam kalın kitapla dövülecek tipler
Ahahaha en güzel cevap buyduben şerrefsizim demek
Bu şekilde kandırıp elde etmeye çalışıyorlar
E ne sandın bacım ? Erkek milletinin çoğu adi zaten akıllı olacaksın yüz vermeeyeceksin. Başkasını seven adamla konuşmada muhattap olmayacaksın. Sana bunu söylediğinde “haddini bil” diyeceksin ki ileride üzülmeVe bu y sarhoşken arayıp söylüyor
Çok adice bişey bu
Insan tecrübesiz olursa böyle seyleri tabi hemen anlamiyabilir, ama insanlari biraz taniyonca cogunun ne kadar bos konustugunu ayirt edip hemen eleyebiliyorsun. Isin avantaji o. Onu tekrar etse "Beni evinin kadini, cocuklarinin anasi da yapacak misin?" De ve gül de gec.
manInsan tecrübesiz olursa böyle seyleri tabi hemen anlamiyabilir, ama insanlari biraz taniyonca cogunun ne kadar bos konustugunu ayirt edip hemen eleyebiliyorsun. Isin avantaji o. Onu tekrar etse "Beni evinin kadini, cocuklarinin anasi da yapacak misin?" De ve gül de gec.
MantıklıInsan tecrübesiz olursa böyle seyleri tabi hemen anlamiyabilir, ama insanlari biraz taniyonca cogunun ne kadar bos konustugunu ayirt edip hemen eleyebiliyorsun. Isin avantaji o. Onu tekrar etse "Beni evinin kadini, cocuklarinin anasi da yapacak misin?" De ve gül de gec.
hen başkasını seviyor hemde aynı zamanda milletle yatıp kalkıyor banada gelip zaafım var diyor bu nasıl bişeydirE ne sandın bacım ? Erkek milletinin çoğu adi zaten akıllı olacaksın yüz vermeeyeceksin. Başkasını seven adamla konuşmada muhattap olmayacaksın. Sana bunu söylediğinde “haddini bil” diyeceksin ki ileride üzülme
Olta atıyor şerefsiz. Hangi balık düşerse. Benim de karakterli erkeklere zaafım var yavşaklara yok maalesef de. SinirlendimMantıklı
hen başkasını seviyor hemde aynı zamanda milletle yatıp kalkıyor banada gelip zaafım var diyor bu nasıl bişeydir
Bununla bide 2 yıldır tanışıyoruz normal arkadaşken sürekli konuşa konuşa bu duruma geldikOlta atıyor şerefsiz. Hangi balık düşerse. Benim de karakterli erkeklere zaafım var yavşaklara yok maalesef de. Sinirlendim
Yani diyoki başkasını seviyorum ama arada sen de nefsimi körlet iki kapim ol, metrsm ol, arzularsam gelirim demek istiyorArkadaşlar günaydın gününüz güzel geçsin öncelikle . Benim bir sorum olacaktı size fikirlerinize ihtiyacım var . Bir insan sana karşı neden zaafım var der ? Ve bu zaafım kolay kolay geçmez der. Başkasını seviyorum ama sana zaafım var diyor
Şuan gidip dövesim geldiYani diyoki başkasını seviyorum ama arada sen de nefsimi körlet iki kapim ol, metrsm ol, arzularsam gelirim demek istiyor
Seninle segz yaparım sadece, diyor.Arkadaşlar günaydın gününüz güzel geçsin öncelikle . Benim bir sorum olacaktı size fikirlerinize ihtiyacım var . Bir insan sana karşı neden zaafım var der ? Ve bu zaafım kolay kolay geçmez der. Başkasını seviyorum ama sana zaafım var diyor
Hevesim geçincede giderim diyor yaniSeni elinden tutup sevgilim diye insan içine çıkarmam ama bir kaç kere seks yapmak istiyorum diyor
Ne kadar kötü bir durumSeninle segz yaparım sadece, diyor.
Napmayı düşünüyosun peki?Ne kadar kötü bir durum
Birini seven bir erkeğin başkasına karşı zaafı olamaz, siz de bu kadar saf değilsinizdir sanırım.Bu şekilde kandırıyorlar ne güzel