sevişmek istiyo seninleArkadaşlar günaydıngününüz güzel geçsin öncelikle . Benim bir sorum olacaktı size fikirlerinize ihtiyacım var . Bir insan sana karşı neden zaafım var der ? Ve bu zaafım kolay kolay geçmez der. Başkasını seviyorum ama sana zaafım var diyor
Yani bunu anlayamayacak kadar duygusal zekanız düşük olamaz bence.Arkadaşlar günaydıngününüz güzel geçsin öncelikle . Benim bir sorum olacaktı size fikirlerinize ihtiyacım var . Bir insan sana karşı neden zaafım var der ? Ve bu zaafım kolay kolay geçmez der. Başkasını seviyorum ama sana zaafım var diyor
Tabiki anlıyorum ama yinede sormak fikir almak istiyorum herkesin düşüncesi bir olmuyor çünkü burasıda o yüzden varYani bunu anlayamayacak kadar duygusal zekanız düşük olamaz bence.
Tahmin ettiğim gibi yanisevişmek istiyo seninle
Bende bunu düşünüyorum ama emin olmak istedim hepimizin düşüncesi aynı yaniAfedersiniz cinsel çekim hissediyorum diyor
elbette zaten adam olsa sevgilisi varken bunu demezdiTahmin ettiğim gibi yani
afım var ve kolay kolay geçmez derken yalan söylüyor o zamanbi sevişsek geçecek diyor
Bende bunu düşünüyorum ama emin olmak istedim hepimizin düşüncesi aynı yani
afım var ve kolay kolay geçmez derken yalan söylüyor o zaman
Zaaf kelimesini kullanarak gözünüzü boyuyor. Birine zaafı olanın gözü başka birini görmez. Üzgünüm ama stepne olarak görüyor sizi... Derhal şut çekin görsün zaafı doyumsuz herifArkadaşlar günaydıngününüz güzel geçsin öncelikle . Benim bir sorum olacaktı size fikirlerinize ihtiyacım var . Bir insan sana karşı neden zaafım var der ? Ve bu zaafım kolay kolay geçmez der. Başkasını seviyorum ama sana zaafım var diyor
Bu şekilde kandırıyorlar ne güzelBir kenarda bekle diyor aplaaa ne diyecek.Gerçekten zaafı olsan şu an seninle olurdu:)
Ve bu y sarhoşken arayıp söylüyorKısacası:
Boş yapıyorum seni yedekte tutuyorum bu cümleyle kandırıyorum demek…
Çok havalı…
Sana zaafım varmışmış
Sen yedeksin kenarda dur. Diğeri ya vermedikçe sana gelcem ama seninle resmiyetim olmayaca
Çok adice bişey buSen yedeksin kenarda dur. Diğeri ya vermedikçe sana gelcem ama seninle resmiyetim olmayacak diyor
Evet doğru söylüyorsunuzelbette zaten adam olsa sevgilisi varken bunu demezdi