Yzde oluan Krmz lekeler

1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
171
3
yüzde sivilce sonrası alerji tarzı oluşan kırmızı büyük lekeler nasıl gider ve nedir o kırmızı lekeler neden olur.

aynı şekilde bronzlaşınca benimde geçiyor. alerjikmiş sanırım. dr alerji yapan şeylerden uzak dur dedi bana. yaz kış güneş kremi kullanmamı söyledi. yüksek faktörlü ürünler var. ben sebamed 60 faktör kullandım güzeldi. alerji yapan herneyse ondan uzak durmak tek çare imiş.

birde bende hassas cilt olayı var. burnumun kenarları, burnum ve kaşlarımın arası kızarıyor. tuaf bir cildim var, yüzüme nereye dokunursam kıpkırmızı oluyor. aşırı hassas sanırım. buna çare bulamadım bir türlü.

:2::çok üzgünüm: bnm de yüzüm çoq hassas sitrese girdiğim an yüzümde hem bölgesel kızarıklık oluşuyor hemde sıvılce ızı gibi kırmızı lekeler cıkıyor. bir sitede atkestanesi için " Yüzdeki tüm kırmızılıkların ve kırmızı lekelerin giderilmesi için çok faydalıdır." yazıordu hemen altında da böyle bir tarif gördüm paylaşmak istedim

Ayrıkotu

Yüzdeki kırmızılıklarda, çiziklerde, makyaj yakmalarında, sivilcelerde kullanılır.

Malzemeler ve Hazırlanışı :

1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı kurutulup dövülmüş ayrıkotu kökü konur, 5 dakika kaynatılıp 15 dakika demlenir ve pamuktan süzülür. Sabah-akşam temizlenmiş yüze bol bol sürülür ve kurumaya bırakılır.

doktara mı gitsem acaba yoksa bu tarifi uygulasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…