edt siyle edp si arasında pek fark yok aslında kuzum yaa bence ikiside aynı kokuyo sadece edt birazdaha ince kokuyo edp yi çok beğendim.. zaten parfümleri denediğimizde herzaman orijinal denemeliyiz aslında çünkü açık olarak baktığımızda ilk deneyemimizde yanılabiliyoruz orjinali gibi olmuyo kesinliklehangisini beğendin canım edt mi edp mimanifestoyu bende çok beğenmiştim özellikle edpsini ilk cıktıgı zaman kızlr denetmişti. ama nedense almadım
aynen öyle bende cok parfüm begenıyorum ama almıyorum almam için aşırı etkilenmem gerekiyor. eskiden bütün beğendiğimi toplardım eveedt siyle edp si arasında pek fark yok aslında kuzum yaa bence ikiside aynı kokuyo sadece edt birazdaha ince kokuyo edp yi çok beğendim.. zaten parfümleri denediğimizde herzaman orijinal denemeliyiz aslında çünkü açık olarak baktığımızda ilk deneyemimizde yanılabiliyoruz orjinali gibi olmuyo kesinlikleBen çok beğendim ama almıycam kuzum ya ben artık tek parfüm kullanıcam oda sadece Chance olucak Başka kokuları denesemde sadece beğenirim çünkü kendimi biliyorum alsam pişman olucam çabuk sıkılıcam aklım hep chance'da olucak beni bu parfüm kadar mutlu eden başka bi parfüm yok gerçekten
Aaay onu bende yapardımaynen öyle bende cok parfüm begenıyorum ama almıyorum almam için aşırı etkilenmem gerekiyor. eskiden bütün beğendiğimi toplardım eve
Aay evet yaa diorun kokuları çok itici geliyor bana ama garip bi şekilde çok kalıcı oluyolar yapışıyo koku resmen üzerine gitmek nedir bilmiyormanifesto hakkında soyledıklerımı gerı alıyorum kuşum
sadece tende kalıyo hıc yayılmıyor, insan biraz yayılır
nerde iğrenc koku onlar yayılıyor zaten
bknz miss dior
Aay evet yaa diorun kokuları çok itici geliyor bana ama garip bi şekilde çok kalıcı oluyolar yapışıyo koku resmen üzerine gitmek nedir bilmiyor
Manifesto hiiç ağır değil kremsi tatlı bi koku baymıyor seni hiç bendeki kalıcılığı gayet iyiydi orijinal denedim ben çok sevdim balım
Aayy miss dior çok garip bi koku yaa seveni vardır mutlaka ama ııh yok ben sevmiyorum hiç hele hele jadore aman amankuzum tende kalıyor hem de gunlerce de ınsanlara yayılmıyor işte..
chance mesela taze bır koku ama yayılıyor
hele o miss dıor ıyyyy nasıl bır zevktır ya
ben de severım sekerlı koku yerıne gore ama o bı kere olmamış
Aa beğendin dimi nuraycım.. Orjinal parfüm gerçekten bir başka.. Kıyıcan paraya :))edt siyle edp si arasında pek fark yok aslında kuzum yaa bence ikiside aynı kokuyo sadece edt birazdaha ince kokuyo edp yi çok beğendim.. zaten parfümleri denediğimizde herzaman orijinal denemeliyiz aslında çünkü açık olarak baktığımızda ilk deneyemimizde yanılabiliyoruz orjinali gibi olmuyo kesinlikleBen çok beğendim ama almıycam kuzum ya ben artık tek parfüm kullanıcam oda sadece Chance olucak Başka kokuları denesemde sadece beğenirim çünkü kendimi biliyorum alsam pişman olucam çabuk sıkılıcam aklım hep chance'da olucak beni bu parfüm kadar mutlu eden başka bi parfüm yok gerçekten
Begendim kuzum gercekten orjinal bambaska bidahada bargellodan parfum denemiycem beni yaniltiyo cunku ve gercekten orjinalle hic bi alakasi yok yaAa beğendin dimi nuraycım.. Orjinal parfüm gerçekten bir başka.. Kıyıcan paraya :))
Chance candır, gerisi heyecandır ..hahahBegendim kuzum gercekten orjinal bambaska bidahada bargellodan parfum denemiycem beni yaniltiyo cunku ve gercekten orjinalle hic bi alakasi yok ya
Kuzum ben chanel chance eau tendre alicam manifestoyu begendim ama bi chance degil yani hic bi parfum gecemiyo chance imi:))
HahahaChance candır, gerisi heyecandır ..hahah
türk kadının milli parfümü olcak chance
Ay kuzum şimdi görüyorum ben bunu :) Edt kuzum diyorum ya edp den daha ince daha hafif aynı koku ama edt si mesela daha çiçeksi hafif tatlımsı geldi bana edp daha yoğun kendini belli ediyoken edt si çoktan oturmuş hafiften çiçeksi tatlımsı kokuyodubugün tekrar manifesto edpyi denedim sen edt ile aynı diyince.. ama yok ya aynı değilleredt olanı daha çiçeksi geliyor bana daha az şekerli. ama edpsini daha çok beğendim bende edtsi var.
Canım edtsi aynı koku değil notaları farklı.. Edt olanda yeşil notalar var. Edpde yok:)Ay kuzum şimdi görüyorum ben bunu :) Edt kuzum diyorum ya edp den daha ince daha hafif aynı koku ama edt si mesela daha çiçeksi hafif tatlımsı geldi bana edp daha yoğun kendini belli ediyoken edt si çoktan oturmuş hafiften çiçeksi tatlımsı kokuyodu
Allah allah birbirlerini andırıyolar kuzum ama ya ben edt olduğu için daha çiçeksidir diye düşünmüştüm notalarıda farklı yani hmm doğrudur ozamanCanım edtsi aynı koku değil notaları farklı.. Edt olanda yeşil notalar var. Edpde yok:)
Benziyo kokuları ama aynı koku değiller kuzucum:) edp olanı genelde elixir olan ile benzetiliyorAllah allah birbirlerini andırıyolar kuzum ama ya ben edt olduğu için daha çiçeksidir diye düşünmüştüm notalarıda farklı yani hmm doğrudur ozaman
Evet balım baktım şimdi internetten de ismide farklı geçiyo edt olanın L'eclat mış :)Benziyo kokuları ama aynı koku değiller kuzucum:) edp olanı genelde elixir olan ile benzetiliyor
Aynen kuzum:)Evet balım baktım şimdi internetten de ismide farklı geçiyo edt olanın L'eclat mış :)