Kremsi dimii :) ay yaa lacoste dan kalıcıdır en azındanArkadaşımda var. Evet çok kremsi bir koku.. Hafif baymıyor insanı.. Güzel ama arkadaşım hiç yayılmadığını, o fiyata asla birdaha alınacak bir parfüm olmadığını söyledi
Ağır diyende var, bahar ayında kullanılır diyende.. Bakalım ben nasıl bulucam :)Ben hiç denemedim ama ağır bi koku olduğunu okumuştum
Beğenirsin kuzum.. Güzel bir parfüm.. Ağır değil ayrıca o kadarda, hafif baymıyor.. Bahar aylarında kullanılır.. Zaten ağır parfüm olsaydı illaki yayılırdı kokusu :)Kremsi dimii :) ay yaa lacoste dan kalıcıdır en azındanbenim istediğim de kremsi yumuşak vanilyalı tabiki kalıcı ve yayılan bi oku olmasını istiyorum kullanan herkes çok kalıcı olduğunu yazmış internette belki bende kalıcı olur çok merak ediyorum balım bakmam lazım kokusuna.. Peki sen nasıl buluyorsun bu kokuyu koku zevkimide biliyosun kuzum.. Sence istediğim gibimi bu koku
Ozaman bakıcam kokusuna fıstığım bargelloda da varmış zaten eğer beğenirsem alıcam bu kokuyu rüyama bile girdi yahuBeğenirsin kuzum.. Güzel bir parfüm.. Ağır değil ayrıca o kadarda, hafif baymıyor.. Bahar aylarında kullanılır.. Zaten ağır parfüm olsaydı illaki yayılırdı kokusu :)
Şuana kadar bakmaman hata zaten nuraycımm.. :) sen nasıl denemezsin bu güzel parfümüOzaman bakıcam kokusuna fıstığım bargelloda da varmış zaten eğer beğenirsem alıcam bu kokuyu rüyama bile girdi yahu
Heheh :)) Sende my burberryi suana kadar nasıl denemezsin kuzumŞuana kadar bakmaman hata zaten nuraycımm.. :) sen nasıl denemezsin bu güzel parfümü
Ya ben de My burberryi hala deneyemedim. Orjinalini şuanda zaten alamam. Bargelloda varmış ordaki güzelmi acaba bir deneyeceğim
Balımm yaa nasıl bir koku hiç bilmiyorum bende çoook merak ediyorum eğerki beğenirsem zaten hemen yazıcam buraya derim sana mutlaka git koşşş all diye :)))Nurayy sana guveniyorumm
Ben de gidip bakican bu parfumee :))
Tamam kuzym ne zaman bakmaya cikicaksnnBalımm yaa nasıl bir koku hiç bilmiyorum bende çoook merak ediyorum eğerki beğenirsem zaten hemen yazıcam buraya derim sana mutlaka git koşşş all diye :)))
Bugün için emin değilim fıstığım bi gidebilsem bargelloya hiiç belli olmazda benim işim akşama bile gidebilirim :))) haber vericem sana balımTamam kuzym ne zaman bakmaya cikicaksnn
Kenzo amour bi sure sonra bas agrisi yapti kuzum esim de begenmedi zaten burun buktu resmenVanilyalı kremsi bulduğum tek koku Kenzo Amour. Manifesto aşırı şekerli bir parfüm.
Evet agir bulanda var bunaltici bulmayanda var.. Valla cok merak ediyorum bugun bakamadimmanifesto ağırdır biraz..
Kenzo amour bi sure sonra bas agrisi yapti kuzum esim de begenmedi zaten burun buktu resmen
Evet agir bulanda var bunaltici bulmayanda var.. Valla cok merak ediyorum bugun bakamadim
Agir kokulari sevmiyorum magnetism, euphoria, 212 sexy gibi bunlar bana agir geliyor rahatsiz edici kokular manifestonun ciceksi oldugunu yazanlar var.. Vanilya Cicek sinifindaymis bir yani baharlik bir yani kislikmis.. Aynen cok heycanliyim bu kokuya cok fena taktim İnsallah hayal kirikligi yasamam :) ysl den bi cinema ya bakmistim simdiye kadar begenmistimde herkese agir gelen bir koku ama bana hicde agir gelmemisti :) simdi bide manifesto ya bakicam :)evet de sana da ağır gelecek bence sen pek sevmiyorsun bu tarzları diye hatırlıyorum.. bak bakalım ama insan heyecanlanıyor değil mi yeni bir koku deneyeceği zaman ben öyle oluyorum
Manifesto çiçeksi, kremsi tarzda bir koku.. Ağır bulanlar var ilginç.. Bana pek ağır gelmemişti nuraycımm.. En iyisi sen dene bizede yaz nasıl bulduğunu. Herkese göre değişiyor ağırlığı demekkiAgir kokulari sevmiyorum magnetism, euphoria, 212 sexy gibi bunlar bana agir geliyor rahatsiz edici kokular manifestonun ciceksi oldugunu yazanlar var.. Vanilya Cicek sinifindaymis bir yani baharlik bir yani kislikmis.. Aynen cok heycanliyim bu kokuya cok fena taktim İnsallah hayal kirikligi yasamam :) yQUOTE bi cinema ya bakmistim simdiye kadar begenmistimde herkese agir gelen bir koku ama bana hicde agir gelmemisti :) simdi bide manifesto ya bakicam :)
Agir kokulari sevmiyorum magnetism, euphoria, 212 sexy gibi bunlar bana agir geliyor rahatsiz edici kokular manifestonun ciceksi oldugunu yazanlar var.. Vanilya Cicek sinifindaymis bir yani baharlik bir yani kislikmis.. Aynen cok heycanliyim bu kokuya cok fena taktim İnsallah hayal kirikligi yasamam :) ysl den bi cinema ya bakmistim simdiye kadar begenmistimde herkese agir gelen bir koku ama bana hicde agir gelmemisti :) simdi bide manifesto ya bakicam :)