Yves Saint Laurent Manifesto

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
4.273
2.634
Kızlarr ben şöyle kremsi pudramsı ama kalıcı slajı yüksek yayılan bir koku istiyorum.. Aynı zamanda vanilya lı yumuşak olucak ama asla rahatsız edici bayık bi tatlılığı olmiycak bu parfümü merak ediyorum.. Tam istediğim gibi bir kokumu sizce..? Yada kullananlar var mı..? Nasıl bir koku..?

Arkadaşımda var. Evet çok kremsi bir koku.. Hafif baymıyor insanı.. Güzel ama arkadaşım hiç yayılmadığını, o fiyata asla birdaha alınacak bir parfüm olmadığını söyledi

Arkadaşımda var. Evet çok kremsi bir koku.. Hafif baymıyor insanı.. Güzel ama arkadaşım hiç yayılmadığını, o fiyata asla birdaha alınacak bir parfüm olmadığını söyledi
Kremsi dimii :) ay yaa lacoste dan kalıcıdır en azından benim istediğim de kremsi yumuşak vanilyalı tabiki kalıcı ve yayılan bi oku olmasını istiyorum kullanan herkes çok kalıcı olduğunu yazmış internette belki bende kalıcı olur çok merak ediyorum balım bakmam lazım kokusuna.. Peki sen nasıl buluyorsun bu kokuyu koku zevkimide biliyosun kuzum.. Sence istediğim gibimi bu koku

Beğenirsin kuzum.. Güzel bir parfüm.. Ağır değil ayrıca o kadarda, hafif baymıyor.. Bahar aylarında kullanılır.. Zaten ağır parfüm olsaydı illaki yayılırdı kokusu :)

Beğenirsin kuzum.. Güzel bir parfüm.. Ağır değil ayrıca o kadarda, hafif baymıyor.. Bahar aylarında kullanılır.. Zaten ağır parfüm olsaydı illaki yayılırdı kokusu :)
Ozaman bakıcam kokusuna fıstığım bargelloda da varmış zaten eğer beğenirsem alıcam bu kokuyu rüyama bile girdi yahu

Ozaman bakıcam kokusuna fıstığım bargelloda da varmış zaten eğer beğenirsem alıcam bu kokuyu rüyama bile girdi yahu
Şuana kadar bakmaman hata zaten nuraycımm.. :) sen nasıl denemezsin bu güzel parfümü
Ya ben de My burberryi hala deneyemedim. Orjinalini şuanda zaten alamam. Bargelloda varmış ordaki güzelmi acaba bir deneyeceğim

Şuana kadar bakmaman hata zaten nuraycımm.. :) sen nasıl denemezsin bu güzel parfümü
Ya ben de My burberryi hala deneyemedim. Orjinalini şuanda zaten alamam. Bargelloda varmış ordaki güzelmi acaba bir deneyeceğim
Heheh :)) Sende my burberryi suana kadar nasıl denemezsin kuzum çok güzel bir koku gerçekten enfes kalıcı bir koku tavsiye ederim :)) bargelloda denemedim hiç ama lissam bakmış çok kalıcı dedi beğenmiş sevmiş my burberryi :) bende bi gidersem zaten manifestoya bakıcam yani eğerki aradığım kokuysa ilk anda anlarım bunu hemen alıcam

Vanilyalı kremsi bulduğum tek koku Kenzo Amour. Manifesto aşırı şekerli bir parfüm.

Kenzo amour bi sure sonra bas agrisi yapti kuzum esim de begenmedi zaten burun buktu resmen

Evet agir bulanda var bunaltici bulmayanda var.. Valla cok merak ediyorum bugun bakamadim

evet de sana da ağır gelecek bence sen pek sevmiyorsun bu tarzları diye hatırlıyorum.. bak bakalım ama insan heyecanlanıyor değil mi yeni bir koku deneyeceği zaman ben öyle oluyorum

evet de sana da ağır gelecek bence sen pek sevmiyorsun bu tarzları diye hatırlıyorum.. bak bakalım ama insan heyecanlanıyor değil mi yeni bir koku deneyeceği zaman ben öyle oluyorum
Agir kokulari sevmiyorum magnetism, euphoria, 212 sexy gibi bunlar bana agir geliyor rahatsiz edici kokular manifestonun ciceksi oldugunu yazanlar var.. Vanilya Cicek sinifindaymis bir yani baharlik bir yani kislikmis.. Aynen cok heycanliyim bu kokuya cok fena taktim İnsallah hayal kirikligi yasamam :) ysl den bi cinema ya bakmistim simdiye kadar begenmistimde herkese agir gelen bir koku ama bana hicde agir gelmemisti :) simdi bide manifesto ya bakicam :)

Manifesto çiçeksi, kremsi tarzda bir koku.. Ağır bulanlar var ilginç.. Bana pek ağır gelmemişti nuraycımm.. En iyisi sen dene bizede yaz nasıl bulduğunu. Herkese göre değişiyor ağırlığı demekki

cinema yı ben de çok beğenmiştim o yüzden ben de çok umutluydum diğer parfümlerinden ama öyle çıkmadı benim için.. umarım sen beğenirsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…