Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayal kirikligi yasamam diye umuyorum bende yves saint laurent kalitesini gostermistir yine diyip beklentimi yuksek tutuyorum bakalim nolucak :)cinema yı ben de çok beğenmiştim o yüzden ben de çok umutluydum diğer parfümlerinden ama öyle çıkmadı benim için.. umarım sen beğenirsin =)
Evet manifesto cicek sinifinda baharlik bi yani varmis ben oyle tahmin ediyorum ki ne agir ne hafif orta halli bi koku :)Manifesto çiçeksi, kremsi tarzda bir koku.. Ağır bulanlar var ilginç.. Bana pek ağır gelmemişti nuraycımm.. En iyisi sen dene bizede yaz nasıl bulduğunu. Herkese göre değişiyor ağırlığı demekki
Euphoria'dan nefret ediyorum. O derece yani. Magnetismide beğenmiyorum :)magnetism, euphoria, 212 sexy bunlar gerçekten ağır ama çoğu insan çok beğeniyor.. özellikle de euphoria çok satılanlar arasında hep.. ilginç.. işte herkesin koku algısı farklı oluyor gerçekten..
Bende bendee :))Euphoria'dan nefret ediyorum. O derece yani. Magnetismide beğenmiyorum :)
Manifesto'nun edtsini dene bence sen:) edt olanı farklı bir versiyonu biraz daha hafif değişik kokuyor. L'eclat olarak geçiyo galiba. Edp olanı senin tarzına baya uzak çünkü yoğun tatlı şekerli kokusu var.Evet manifesto cicek sinifinda baharlik bi yani varmis ben oyle tahmin ediyorum ki ne agir ne hafif orta halli bi koku :)
Tamam canım edt sine bakarım :) ama bargellodaki versiyonuna bakıcam öncelikleManifesto'nun edtsini dene bence sen:) edt olanı farklı bir versiyonu biraz daha hafif değişik kokuyor. L'eclat olarak geçiyo galiba. Edp olanı senin tarzına baya uzak çünkü yoğun tatlı şekerli kokusu var.
Bargello nasl yapmış bilemem tabi bazen orjinalinden baya uzak oluyo ordaki kokular bak tatlım:)Tamam canım edt sine bakarım :) ama bargellodaki versiyonuna bakıcam öncelikle
Nerden denemiştin nuraycımm?Kızlarr denedim ben bu parfümü ve maalesef aradığım koku bu değil
Ağır bulmadım kesinlikle gayet hoş şekerli çiçeksi bir koku ama kremsilik ııh yok istediğim gibi değil..
Gittim d&p den chance aldım bitmişti benimki.. Napıyım bilemedim kremsilik dedimmi nedense bütün parfümlerde lacoste gibi kremsilik arıyorum ama bulamıyorum lacoste loristeki kalıcılığıda beni tatmin etmiyo istiyorum ki yayılsın sinsin o kremsi miss kokusu heryere ama nerdee Dönüp dolaşıp yine chance alıyorum.. yazında kışında hiç sıkılmadan beni rahatsız etmeden tek kullanabildiğim koku bu..
Bargellodan denedim kuzumNerden denemiştin nuraycımm?
Bargellonun kokuları orjinallerinden çok farklı bitanem..bazen alakası bile olmuyor.. Çok ağır keskin..bu parfümün orjinali daha yumuşak emin olabilirsin.Bargellodan denedim kuzum
Doğru diyosun kuzum bargello orjinalden çook uzak oluyor belkide o yüzden sevemedim keskin geldi bana benim istediğim yumuşak kremsi bi koku.. Birde sephoradan orjinalini deniycem kuşumBargellonun kokuları orjinallerinden çok farklı bitanem..bazen alakası bile olmuyor.. Çok ağır keskin..bu parfümün orjinali daha yumuşak emin olabilirsin.
Bargello versiyonu keskin geldi bana armani si yumusak bi koku evet bende si yi begeniyorum.. Armani kokulari genel olarak rahatsiz edici olmayan bogmayan herkesin sevebilecegi tarzda oluyor.. Armani mania da mesela ayni yumusak kremsi tatlimsi bi koku ve gercekten guzel :) esime gore basit siradan bi koku oldugu icin kullanamiyorum :) esime gore bi chance var baskada dogru duzgun kadin parfumu yok :))Manifesto gayet ağır gelmişti bana. Vanilya notası hoştu ama bir yandan da ekşimsilik baskın olunca sevemedim o karışımı.
Armani si tarzı bir koku. Si'yi beğenirim bu arada. Son notaları müthiş oluyor. Ama manifesto daha aromatik olduğu için ona uzağım.
tatlım sen dolce&gabbana rose the one'i denedin mi hiç?Bargello versiyonu keskin geldi bana armani si yumusak bi koku evet bende si yi begeniyorum.. Armani kokulari genel olarak rahatsiz edici olmayan bogmayan herkesin sevebilecegi tarzda oluyor.. Armani mania da mesela ayni yumusak kremsi tatlimsi bi koku ve gercekten guzel :) esime gore basit siradan bi koku oldugu icin kullanamiyorum :) esime gore bi chance var baskada dogru duzgun kadin parfumu yok :))
Kuzum tahminen 1 sene once denedim bargelloda ama eger dogruysa tabi satici cocuk israrla bana bi koku satmaya calisiyodu bende o sirada bide rose the one a bakabilirmiyim demistim bi koku sikti koluma dogru ama cok kotuydu acimsi biseydi eve gider gitmez hirkami makineye atmak zorunda kalmistim ama oyle saniyorum ki bana baska bi parfum sikti ogun sirf begenmiyim onun onerdigi parfumu aliyim diye bidaha bargello maceramda bakicam sirf manifesto doye gittigim icin baska bi kokuya bakmadim kuzum :) Chance aldim dondum eve :)tatlım sen dolce&gabbana rose the one'i denedin mi hiç?
anladım tatlım bende kör alış yapıcamda kendisini orjinal olarak ondan heyecanlıyım ayın 1'ini bekliyormKuzum tahminen 1 sene once denedim bargelloda ama eger dogruysa tabi satici cocuk israrla bana bi koku satmaya calisiyodu bende o sirada bide rose the one a bakabilirmiyim demistim bi koku sikti koluma dogru ama cok kotuydu acimsi biseydi eve gider gitmez hirkami makineye atmak zorunda kalmistim ama oyle saniyorum ki bana baska bi parfum sikti ogun sirf begenmiyim onun onerdigi parfumu aliyim diye bidaha bargello maceramda bakicam sirf manifesto doye gittigim icin baska bi kokuya bakmadim kuzum :) Chance aldim dondum eve :)
- Janna - 'um dün akşam manifestonun orjinaline baktımda edt ve edp olarak :) hiiç ağır değil kesinlikle orjinali enfes bir koku ya gerçekten beğendim açıkçası şekerimsi bir koku ama asla bayık bayram şekeri tarzında değil durdukçada kremsi çiçeksi bi kokuya dönüştü böyle sanki insana kendini bakımlı hissettiren cinsten :) çok sevdim gerçekten bargellodaki manifestoyla orijinal manifestonun arasında dağlar kadar fark var :) ilk bargellodan denemekle hata etmişim ben bu parfümü kremsiliğne bayıldım gerçekten de istediim gibi kremsi vanilyalı çiçekli vee çook kalıcı bir kokuYSL kalitesini göstermiş gerçekten beğendim..Manifesto'nun edtsini dene bence sen:) edt olanı farklı bir versiyonu biraz daha hafif değişik kokuyor. L'eclat olarak geçiyo galiba. Edp olanı senin tarzına baya uzak çünkü yoğun tatlı şekerli kokusu var.
hangisini beğendin canım edt mi edp mi manifestoyu bende çok beğenmiştim özellikle edpsini ilk cıktıgı zaman kızlr denetmişti. ama nedense almadım- Janna - 'um dün akşam manifestonun orjinaline baktımda edt ve edp olarak :) hiiç ağır değil kesinlikle orjinali enfes bir koku ya gerçekten beğendim açıkçası şekerimsi bir koku ama asla bayık bayram şekeri tarzında değil durdukçada kremsi çiçeksi bi kokuya dönüştü böyle sanki insana kendini bakımlı hissettiren cinsten :) çok sevdim gerçekten bargellodaki manifestoyla orijinal manifestonun arasında dağlar kadar fark var :) ilk bargellodan denemekle hata etmişim ben bu parfümü kremsiliğne bayıldım gerçekten de istediim gibi kremsi vanilyalı çiçekli vee çook kalıcı bir kokuYSL kalitesini göstermiş gerçekten beğendim..