Cilt Bakımı Ürünleri yves rocker&oriflame

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
39
slm arkadaslar bu urunelrden hangiisi iyi ve menun kaldiniz ben birinden alis evris yapmak istiyorumda bilginizi bekliyorum sagolun

oriflame iyi aslında. Avon'a göre. Yves Rocher'in ürünleri hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim. Organik,doğal olduğu söyleniyor ama hiç kullanmadım. Yves Rocher'in ürünleri Fransa'da gayet ucuzmuş ama Türkiye'de pahalıya satıldığı söyleniyor. Ama senin yaşadğın yerde nasıldır bilmiyorum

tabiki yves rocher daha iyi... culture bio ürünlerini kullanıyorum dogal ve çok memnunum

Her markanın iyi ve kötü ürünleri var. Benim Oriflame'den kullandığım ve çok memnun olduğum birkaç ürün var ama aynı zamanda beğenmedeiğim ürünleri de var.
Cilt ürünleri herkesde aynı etkiyi göstermiyor deneme yanılma yöntemiyle kendine uygun ürünleri bulabilirsin.:eek:
Yves rocher'ı merak ediyordum ben de çok araştırdım ve okuduğum yorumlar da memnun olmayanlar çoğunluktaydı.
Sen de ikisinden de birer ürün alıp dene memnunk kalırsan devam ürünlerini ona göre alırsın.gamyoncuiremsu

genelde yves rocher ürünlerini kullanıyorum : nemlendiricim...tonik+temizleyicim ...göz makyaj temizleyicim...parfümüm...hepsinden memnunum :) kesinlikle tavsiye ederim...arkadaşımın annesi kimya müh. i, yıllarca estee lauder,lancome vs ürünleri kullandıktan sonra bu markaya yöneldi...hem güzel hem bitkisel...tavsiye ederim kızlar :)

X