• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher ürünleri

Yukarıda bahsettiğim roll on un rengi pembeydi. Bugün iade için gittiğimde gerçekten parabensiz ve alüminyum tuzsuz bir roll on la değiştirdim ürünü. Bunun rengi yeşil. Üzerinde %0 alüminyum paraben yazıyor. Almak isteyen arkadaşlar bunu alabilirler.

Tam adını yazman mümkün mü acaba? Ben de senin gibi doğallık reklamına kanıp bir lotuslu bir pamuk özlü roll onunu almıştım kampanyadan, eve gelip içeriğinde aliminyum görünce hüsrana uğradım :(

En memnun kaldığım ürünleri:
-Hindistan cevizli vücut losyonu
-Kayısılı yüz peelingi
-Kepeğe karşı saç losyonu
İnstagram: kamelyaninkalemi

Yves Rocher un birçok ürününü denedim.nemlendiricilerinden yüzde bıraktığı yapışkanlık hissinden dolayı memnun kalmadım.şampuanı ilk birkaç ay saçta kuruluk yapıyor.bunun dışında duş jelleri,kayısılı peelingi,mineral pudrası ve mavi 360 rimelinden çok memnun kaldım.bb kremini de denedim.kapatıcı olduğu söylenemez fakat cilde hoş bir parlaklık veriyor.

50 faktör güneş koruyucusunu kullanıyorum tek dezavantajı gramajı az . Ama bunun dışında digerleri kadar agırlık hissi olmuyor ciltte sampuanınıda denedim o da güzel ama mukemmel degil . Yuz peelingini aldım cok ovülmüstu fakat abartilan kadar iyi degil .siradan bir markanınkinden pek bir fark goremedim

Yüz temizleme losyonunu kullandım bende. Ne iyi ne kötü. Hiç bi değişiklik yok bide yapış yapış bi ten bırakıyo. Kokusu cok güzelde begenmedim ııı ıh

Yves Rocher, cok abartilmis bir marka. Hangi urununu aldiysam cok etkili diyebilecegim bir sonuc gormedim.

Alerjik biri olarak sensitive vegetal serisinden 3 kutu krem bitirdim hiç bir reaksiyon göstermedi. Kreminden oldukça memnun kaldım. Ayrıca rujlari çok güzel nem veriyor dudağa.

Merhabalar :)
Yves Rocher Markasından bir çok ürün denedim.
Sivilce ve siyah noktalarla alakalı seriyi ve yağlı ciltler için olan seriyi denedim. Serumları tonıklerı maskelerı nelerı varsa hepsıyle duzenlı olarak kullandım.
Seriler harıka sıvılcelerle alakalı serı kesınlıkle donemlık kullanılacak bır serı ıslevı kuvvetlı bır yerden sonra cıldınıze hassasıyet yaratıyor, Yemin ederim olmayan cıkmayan o beyaz noktaları dahi gün yüzüne cıkarıp yok etti ama dedıgım gıbı devam edınce kullanmaya hassasıyet yarattı .
Bu yuzden daha gunluk klasık olsun dıye yesıl olan yaglı karma cıltler ıcın olan serıyı aldım herseyıyle. MUKEMMEL kesınlıkle harıka urunler ozellıkle maskesı harıka boyle bısey olamaz.
Parfumlerı cok basarılı degıldı kokuları kalıcı değildi en azından bende..
Fondotenlerınden kusursuz ten likit fondoten ve nemlendirici ışıltı veren krem fondoteni kullandım. Yumusacık yapıyolar kalıp gıbı durmuyo ve kapatıcılıkları cok basarılı.
Son olarak arındıran ışıltıveren peelingini kullandım. Oda ayrı bı guzel bısey.

Sık Sık indirimi olan bir mağaza bugune dek bulundugum sehırden farklı bı sehırdekı magazasından dahı alısverıs yaptım gene aynı sıcaklıkla karsılandım. Gercekten urunler hakedıyo fıyatlarını sırada sac urunlerı ve deodorantları var onlarıda denedıkten sonra yıne yorum bırakacagım :)

monoi serisinden yağ ve parfüm kullandım
ikisinin kokusu da inanılmaz kalıcı ve yağı cildi nemlendiriyor güneşlenirken cildin kuruyup gerilmesini engelliyor.

parfümü zaten güneş yağı kokuyor bayılıyorum

Kırmızı toniği harika, tavsiye ederim :)
30+ yaş için olan yüz temizleme (yıkama) kremi çok kötü. beyaz olan.

arkadaşlar yves rocherin makyaj ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu iki ürünü merak ediyorum.

Back