• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher ürünleri

Makyaj ürünlerinden kullandıklarımdan pek memnun kalmadım açıkçası ama cilt bakım ürünlerinin hepsinden çok memnunum :)

Hydra vegetal kremini , yıpranmış saçlar için şampuan ve saç kremini, kayısılı yüz pelingini kullanıyorum gayet memnunum.
Ama makyaj ürünlerini hiç denemedim.

Ben bütün ürünlerini kullandım ve hala kullanıyorum. En favori ürünlerim Hammam serisi. Argan yağlı peeling, duş jeli... Ama söylemeden geçemeyeceğim, yurtdışında 5 euro ya aldığım duş jeli Türkiye de 70 liraydı en son... Yani oralarda büyük bir marka değil, herkesin alabileceği ürünler. Aman aman bir tarafı yok bu markanın. Mucizeler beklemeyin.

Bende göz kalemini, parfümünü, fondöteni, roll on ve rujunu kullandım. Ve hepsinden çok memnun kaldim. Parfumleri uzun sure kaliyo. Ve nemlendiricili fondöten kullanmistim kokusu harika. Aa bide kremleri.

parfümleri hiç kalıcı değil ama şampuanları çok iyi özellikle yağlanma karşıtı olan. ddudak koruyucuları güzel. ama yüz jelleri falan bi işe yaramıyo gibi ve bb cremi çok kötü gerçekten transparan diyerek tek renk satıyolar ve benim yüzüme rengi çok koyu geldi kullanamadım

yves rocherin vücut bakım ürünlerini çok severek kullanıyorum ben. gommage scrub (vücut peelingi-şeftali çekirdekli) ayak peelingi ve ayak için yoğun nemlendirici kremi sürekli kullandığım ürünleri. bir de bio roll on unu kullanıyorum, içeriği oldukça temiz çünkü.

dediğim gibi vazgeçemediğim vücut bakım ürünlerim genelde yves rocher..

parfümünü kullandım ve en vazgeçilmez kokularımın 1 numarası. uzun süre kalıcı hatta 2 gün bile nerdeyse kokusu gitmiyor kıyafetlerden.Naturelle-edt olanı favorim

shea yağlı dudak balmı yıllardır vazgeçilmezim.

yaz gününde bile dudakları kuruyan, azıcık rüzgar gördü mü üst dudağı pütür pütür olan biriyim.

yapısı biraz yoğun-ki tam istediğim gibi, emilmesi biraz sürüyor- ki bu da sürekli dudaklarını yalayan biri olarak istediğim bir şey, beni engelliyor, kokusu hoşuma gidiyor- ki bu da bir diğer artı yönü benim için, çok övülen dudak balmlarının hiç birinden bu kadar memnun kalmadım (dudak balmı olmasa da klasik arko krem de vazgeçilmezim).

çantalarımın her birinde ve komidinimin üstünde mutlaka bir tane bulunduruyorum :)

Rujlarından çokkkk çok memnunum.
Ağızda kupkuru olup kalan dandik rujlar gibi değil.
Hep yumuşacık oluyor ve renkleri de çok güzel.

Markanın ürünlerini yeni yeni kullanıyorum.
Buğday özlü şampuan ve saç maskesinden memnun kaldım, harikalar yaratmasa da gayet iyi.
El peelingini çok sevdim, yakın zamanda tırnak için kutikul giderici kremi ve rimelini da aldım. Henüz bir kaç kere kullandığım için net yorum yapamayacağım.

yves rocher kullanmak istiyordum fakat içeriğinde paraben olduğunu öğrenince almaktan vazgeçmiştim kızlar. fondöten , vucut losyonları , duş jellerinde hep var. Meyveli bir parfümünü kullanan arkadaşım vardı pek kalıcı olmadığından şikayetciydi.

yves rocher cicili bicili gibi görünse de aslen ülkesi olan fransada market markası olarak satılan bizde flormardan filan farkı olmayan bir marka. o kremlerine makyaj ürünlerine fahiş fiyatları vermeyi hiç düşünmüyorum kazıklıyorlar resmen

Yves rocher bitkisel ve hatta organik oldugunu soyluyor fakat bu organiklik koca bir yalan. Bugun almis oldugum roll on un uzerine yapistirilmis etikette (turkce olan) "paraben icermez" yaziyordu. Etiketi soyup cikardim ve alttaki gercek icerige baktim. 2 cesit paraben ve aluminyum yaziyordu. Bunlar bir roll onda en olmamasi gereken meme kanserini tetikleyen kimyasallardir. Yarin gidip para iadesi isteyecegim artik yves rocherla isim olmaz.

Yukarıda bahsettiğim roll on un rengi pembeydi. Bugün iade için gittiğimde gerçekten parabensiz ve alüminyum tuzsuz bir roll on la değiştirdim ürünü. Bunun rengi yeşil. Üzerinde %0 alüminyum paraben yazıyor. Almak isteyen arkadaşlar bunu alabilirler.

Back