• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher ürünleri

Peki nerden öğrenebilirim acaba? Maybiline almak istiyordum aslında ama doğal olsun diye yves rocher olsun dedim o da sadece nemlendirici gibiymiş o yüzden garnier maybilineden daha doğalsa onu istiyorum :KK48:

Parfümden parfüme değişiyor kalıcılıkları. Ilgili kişilerden kalıcılığı hakkında bilgi alabilirsiniz

Parfümden parfüme değişiyor kalıcılıkları. Ilgili kişilerden kalıcılığı hakkında bilgi alabilirsiniz

Ben bu markanin vanilyali deosuna hayranim.zaten vanilyayi cok severim.birde vanilyali parfumu var.deosunu günlük olarak kullaniyorum.vucud jellrrini lip balmlarini kullandim.banyo ürünleri guzel.cilt bakim icin pek tavsiye etmem ama

Tesekkurler.. Ben de cogu urununu kullaniyorum ama sanki ne yarari ne zarari var gibi sadece guzel bir koku ve yumusaklik veriyolar gibi. Ozellikle akne karsiti urunleri hicbir ise yaramiyor..
hadi ya akne karşıtı ürünleeri işe yaramıyor mu?
bende dün maskesini almıştım :(

Yves Rocher ürünlerini hiç kullanmadım ama gerçekten bitkisel doğal mı kızlar

Canım hangi kozmetik mağazalarında satılıyor bu Yves Roche ve fiyatı ne kadar? Bilgilendirirsen memnun olurum. Biraz da peeling hakkında bilgi verirsen, ne gibi etkileri oldu yüzüne?
Yves Rocher ürünleri kendi mağazalarında satılıyor canım büyük avmlerden ulaşabilirsin =) Kayısılı peelingi ise günlük kullanıma uygun bulduğum çok fazla tanecikli yapıda olmayan şahane kokan bir peelingti. ferahlık,canlılık kazandırıyordu cildime ama malesef türkiyede artık satışı yok dedi geçen gün sorduğum bir görevli :/

Yves Rocher ürünleri kendi mağazalarında satılıyor canım büyük avmlerden ulaşabilirsin =) Kayısılı peelingi ise günlük kullanıma uygun bulduğum çok fazla tanecikli yapıda olmayan şahane kokan bir peelingti. ferahlık,canlılık kazandırıyordu cildime ama malesef türkiyede artık satışı yok dedi geçen gün sorduğum bir görevli :/
canım satısı varmıs ben dün sordum ama çok fazla talep oldugundan hemen tükeniyormus mağazadaki kız numaramı aldı gelince haber verecek :)

El Kremini kullanıyorum memnunum yumuşacık yapıyor ellerimi. Şimdi de şampuan olarak araştırıyorum. Genelde internette iyi yorumlar var.

Aldigim hicbir urununden memnun kalmadim. Ne haci yagi gibi kokan agir parfumleri, ne cildi kupkuru yapan peelingleri, ne surdugunde hicbir renk vermeyen kas kalemi, kalin dokulu farlari, hicbir urununu begenemedim bu markanin.

Yves Rocher 'in hammam sabunu ,Tradition de Hammam çamur maskesini ( korkmayın ! mis gibi kokuyor ),fındıklı gommage scrubını (bu scrub vücut için ama ben yüzüme kullanıyorum çok iyi geliyor .Kayısılı yüz scrubının taneleri bana çok küçük, etkisiz geliyor. Fındıklı vücut scrubı iri taneli. Yüzümde kullandığımda sonuç aldım ,çok memnun kaldım
images
,hafif lavanta kokulu ayak kreminin de çok beğendim . Hem güzel nemlendiriyor hem de serinletip ,rahatlatıyor ,Ayaklar canlanıyor sanki :).Bir de rujları kalitelidir .Yüz kremlerini ,duş jellerini sıradan bulmuş ,roll onlarını beğenmemiştim . Bir arkadaşım da pudralarını seviyor.
masque-argile-yves-rocher.jpg

5074f5b6e5cc9_261171b.jpg
$_35.JPG

Back