Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya akne karşıtı ürünleeri işe yaramıyor mu?Tesekkurler.. Ben de cogu urununu kullaniyorum ama sanki ne yarari ne zarari var gibi sadece guzel bir koku ve yumusaklik veriyolar gibi. Ozellikle akne karsiti urunleri hicbir ise yaramiyor..
Canım hangi kozmetik mağazalarında satılıyor bu Yves Roche ve fiyatı ne kadar? Bilgilendirirsen memnun olurum. Biraz da peeling hakkında bilgi verirsen, ne gibi etkileri oldu yüzüne?Kayısılı yüz peelingi harika tavsiye ederim =)
Yves Rocher ürünleri kendi mağazalarında satılıyor canım büyük avmlerden ulaşabilirsin =) Kayısılı peelingi ise günlük kullanıma uygun bulduğum çok fazla tanecikli yapıda olmayan şahane kokan bir peelingti. ferahlık,canlılık kazandırıyordu cildime ama malesef türkiyede artık satışı yok dedi geçen gün sorduğum bir görevli :/Canım hangi kozmetik mağazalarında satılıyor bu Yves Roche ve fiyatı ne kadar? Bilgilendirirsen memnun olurum. Biraz da peeling hakkında bilgi verirsen, ne gibi etkileri oldu yüzüne?
canım satısı varmıs ben dün sordum ama çok fazla talep oldugundan hemen tükeniyormus mağazadaki kız numaramı aldı gelince haber verecek :)Yves Rocher ürünleri kendi mağazalarında satılıyor canım büyük avmlerden ulaşabilirsin =) Kayısılı peelingi ise günlük kullanıma uygun bulduğum çok fazla tanecikli yapıda olmayan şahane kokan bir peelingti. ferahlık,canlılık kazandırıyordu cildime ama malesef türkiyede artık satışı yok dedi geçen gün sorduğum bir görevli :/
bende sivilce yapmıştıPeki BB kremini kullanıp öneren var mı? Almak istiyorum da. Yardım eder misiniz?