• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher ürünleri

yves rocher'ın nerdeyse kullanmadığım ürünü yok gibi.Hemen hepsinden memnunum

Tesekkurler.. Ben de cogu urununu kullaniyorum ama sanki ne yarari ne zarari var gibi sadece guzel bir koku ve yumusaklik veriyolar gibi. Ozellikle akne karsiti urunleri hicbir ise yaramiyor..

bende yuz kremini kullanıyrum parfum göz kalemi rimel birtek roll on memnun kalmdım dogal diye almıştım aslında ama oda beyaz kıyafetlerde sararma yaptı:( onun dısında saydıgım ürünlerinden cok memnun kaldım

Yves rocher genel olarak memnun kaldığım bir marka so elixir, so elixir purple, jasmine noir parfümlerini çok severek kullandım, kullanıyorum.
Asansörlü göz kalemleri, farları, allıkları, rujlarını çok beğeniyorum rimel ve kapatıcılarını kullanmadım birşey diyemem.
Fondötenini kullanmıştım o da güzeldi cildimde bir alerjiye vs. sebep olmadı.
Duş jelleri, vücut peelingleri, el ve ayak bakım ürünleri, şampuanları, saç kremleri, saç bakım maskeleri güzeldir.
Kayısılı yüz peelingini bittikçe alırım, nemlendiricileri, yüz temizleyicileri, toniklerini de severek kullanmıştım.
Kısaca deneyerek hangi ürünleri beğendiğini bulacaksın diyebilirim.:)

Vanilyalı duş jelini, vanilyalı vücut losyonunu, kahveli duş jelini, fındıklı duş jelini, hindistancevizli parfümünü, vanille noir parfümünü, tendre jasmin parfümünü, karma ciltler için matlaştırıcı kremini ve toniğini, rujlarını, besleyici yulaf sütlü şampuan serisini(krem, maske dahil) , jojoba yağlı saç bakım yağını, aydınlatıcı yüz maskesini kullanıyorum tavsiye ederim :)

Kayisili peelingin kokusunu ve yumusatlasini seviyorum ama pek faydasini gormedim. Siz nasil bi fayda gordunuz?

Kayısılı peeling ,duş jelleri,dudak balmları başarılı severek kullanıyorumm:KK68:

Back