Cilt Bakımı Ürünleri Yves Rocher mi ? The Body Shop mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben hepsini kullandım tatlım, sen ne için yüz temizleme jeli istiyorsun? :)

Mesela sivilce ve akne için yeni çıkardığı temizleme jeli şahane :) Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi diye geçiyor internetteki adresinde =) Pure system adı =)

Yağ önleyici biraz daha mat bi görünüm elde etmek için kullandığım temizleme jelini yıllardır kullanıyorum, çok çok memnunum :) Peeling Tanecikli Temizleme Jeli diye geçiyor bu da, Sebo specific adı :) Bunu da öneririm =)

Cildimde pötür pötür şeyler var elimle yoluyorum bazen onları iz kalıyor işte onları giderecek bi jel istiyorum .

The Body Shop'ın Yosun özlü temizleme jelini kullandım memnun kaldım aslında gözü falan da yakmıyor ama Yves Rocher güzelse onuda deneyim..

Bana önerin siz :1:

Cildimde pötür pötür şeyler var elimle yoluyorum bazen onları iz kalıyor işte onları giderecek bi jel istiyorum .

The Body Shop'ın Yosun özlü temizleme jelini kullandım memnun kaldım aslında gözü falan da yakmıyor ama Yves Rocher güzelse onuda deneyim..

Bana önerin siz :1:

Yolma sakın :( Yapma, iz kalır, en kötü şey..

makyaj yapıyorsan bence bi süre makyaj yapma, fondotenden pudradan uzak dur, cildine tamamen bitkisel şeyler sür..
Senin için aklıma ozon kremi geldi, işine yarayabilir, hiç duydun mu ?
Ayşegül yazıcı ' nın yazılarını yorumlarını takip ederim cilt için.. Onun önerdiği birşeydi ozon jeli, kremi.. vs vs.. Kadın diyorki, nerdeyse cildimdeki bütün kusurlar için cildimi ozon kremine boğucam :))
İstersen bi bak, işine yarayabilir.. Annem almıştı, ben kokusundan dolayı kullanmadım hiç, birde ihtiyacım yok ( yves rocher kullandığımdan dan dolayı cildim çok ii durumda), annem baya baya sevdi, ki kendisi çok ii anlar makyajdan cilt bakımından falan :)
İstersen sorarım markasını ve nerden aldığını :)

Yves rocher için ise, ordaki satış danışmanını sor bi gideceğin yerde, sana işine yarayacak birşeyler mutlaka önerir..
Hem tamamen bitkisel olması hemde parabenin sls 'nin içinde olmaması açıkçası benim için çok önemli, onun için yves rocher diyorum gönül rahatlığıyla :)
Pure system serisini yeni aldım, süper!!
Sebo specific de harika :)

Yolma sakın :( Yapma, iz kalır, en kötü şey..

makyaj yapıyorsan bence bi süre makyaj yapma, fondotenden pudradan uzak dur, cildine tamamen bitkisel şeyler sür..
Senin için aklıma ozon kremi geldi, işine yarayabilir, hiç duydun mu ?
Ayşegül yazıcı ' nın yazılarını yorumlarını takip ederim cilt için.. Onun önerdiği birşeydi ozon jeli, kremi.. vs vs.. Kadın diyorki, nerdeyse cildimdeki bütün kusurlar için cildimi ozon kremine boğucam :))
İstersen bi bak, işine yarayabilir.. Annem almıştı, ben kokusundan dolayı kullanmadım hiç, birde ihtiyacım yok ( yves rocher kullandığımdan dan dolayı cildim çok ii durumda), annem baya baya sevdi, ki kendisi çok ii anlar makyajdan cilt bakımından falan :)
İstersen sorarım markasını ve nerden aldığını :)

Yves rocher için ise, ordaki satış danışmanını sor bi gideceğin yerde, sana işine yarayacak birşeyler mutlaka önerir..
Hem tamamen bitkisel olması hemde parabenin sls 'nin içinde olmaması açıkçası benim için çok önemli, onun için yves rocher diyorum gönül rahatlığıyla :)
Pure system serisini yeni aldım, süper!!
Sebo specific de harika :)

Tatlım hiç makyaj falan yapmam pudra kapatıcı vs. hiç sürmem cildime ama bunlar neden oluştu bilmiyorum. Çok yok aslında ama kafaya taktım işte :1:
Doktora bi gideyim diyorum sonra Yves Rocher'aaa :1:
Cevabın için tşk.ederim canım :)

Tatlım hiç makyaj falan yapmam pudra kapatıcı vs. hiç sürmem cildime ama bunlar neden oluştu bilmiyorum. Çok yok aslında ama kafaya taktım işte :1:
Doktora bi gideyim diyorum sonra Yves Rocher'aaa :1:
Cevabın için tşk.ederim canım :)

Bencede sen yves rocher dan önce doktora gitmelisin,
Rica ederim, çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda düzelir yüzün :)

body shop u hiç denemedim ana yves rocher dan memnun kaldım. sebo specific serisinin kremi özellikle hep parlayan t bölgemi anında matlaştırıyor hemen emiliyor. göz makyaj temizliyicisi de şahane çift bazlı olmasın rağmen öyle vıck vıcık yağ olmuyor.

Kızlar Yves Rocher'ın Hydra Vegetal serisinin kremini kullandım memnun kaldım güzel, fena değil di :)

bugün Yves Rocher'a girdim ilk kez.Hergün gittiğim avmde,önünden geçiyodum ama dikkatimi bile çekmiyodu :) Yves Rocher serum vegetal 3 gündüz nemlendiricisini önredi bayan,kullanan var mı?tavsiye eder misiniz

Yves Rocherın Sebum Fazlasını Emen Gözenek Sıkılaştıran Maskesini kullanan var mı arkadaşlar?aldım ama doğru mu yaptım bilmiyorum,oriflamein filan da böyle jel maskesi oluyordu,onlar gibi işe yaramazsa diye kafaya taktım şimdi

Sitede ilk defa adını duydum ve Yves'e gittim.bu arada ürün kalitesi anlamında bilmem ama ürün çeşitliliği anlamında farkları var,body shopta uv filtreli hafif bir nemlendirici ürün bulabildim ancak Yves'te bulamadım mesela.Uv filtreli nemlendirici yok.yaşlanma karşıtı bakım kremi var,anti aging yani.O da benim işime yaramıyo,hatta dün sorduğumd satıcı o ürünü önerdi.Bugün tekrar gittiğimde ise satıcı hassas ve sivilcelenme yapabileceğini,çünkü yoğun bir formülü olduğunu söyledi(bu durum benim cildim için geçerli bu arada,daha kuru ve sivilcelenme problemi olmayan ciltler için değil).Yves'teki parfümler daha kalıcı ve çeşit olarak daha geniş bir yelpaze sunuyo.Yani bence ürün çeşidi bakımından birbirinin yerini tutan ürünler yok.Kıyaslayabilecek bir durum göremedim açıkçası.

Merhaba arkadaşlar,ben roaccutane kullanıyorum ve malum güneş çok zararlı Yves Rocherin güneş kremini kullandınız mı hiç memnun musunuz?

Yves Rocher ürünleri gebelikte gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor mu? Bitkisel diye biliyorum. (Dahabelli değil ama bebiş düşünüyoruz)Allah kısmet ederse inşallah.
Allığını Ve sivilce giderici ,kurutucu bir ürününü aldım.sivilce giderici küçük bir tüp içerisinde.pek memnun kalmadım açıkçası.güya 6saatte kurutuyormuş sivilceyi.tabikide öyle bir durum olmadı :))sürdükten sonra 2-3gunu aldı sönmesi diyebilirim. Ama allık yüzüm ile gayet uyumlu doğal durdu (şeftali tonu) allığını tavsiye edebilirim.
Gebelikte bi sıkıntı cıkarır mı acaba bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Cilt bakım ürünlerinde ( makyaj temizleyici jel ,tonik ,nemlendirici ) gibi ürünlerde içerik olarak yves rocher daha doğal katkısız gibi geliyor bana .Ama kokulu vücut ürünlerinde kesinlikle tercihim the body shop ürünlerinden yanadır .

Ben the body shop'un; body scrub,duş jelleri, body butter ve vucut spreylerıne kullandım .hem kokuları kalıcı hem de butter'ların nemlendirmesi çok başarılı .ben the body shop ürünlerinden oldukça memnunum .

Ancak body butter olarak şu sıralar bath and body works'la aramızda bir aşk var :69: özellikle warm vanilla sugar ve twilight woods serinin butter'ları the body shop butter'larımın pabucunu dama attı desem yeridir .:69: hem çok kalıcı hem de pasta kreması gibi bayıldım :12: benim gibi vanilya tutkunuysanız eğer ,warm vanilla sugar ve twilight woods serinin butter'larını denemenizi tavsiye ederim .bir de japonese cherry blossom aldım .bu butter biraz daha parfumsü bir kokuya sahip .ama benım favorim ,warm vanilla ve twilight woods:69:

Son düzenleme:
Back
X