• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yves hakkında

Ürünler bitkisel içerikli ama %100 de bitkisel değil tabii ki. Bir de hayvansal içerik kullanmıyorlarmış.

Tamamiyle bitkisel değil tabii ama hiç yoktan iyidir.. ama makyaj bölümünü ben pek güzel bulmuyorum zaten çoğu makyaj ürününün içeriği de o kadar masum değil.. yüz yıkama jelleri şampuanları falan güzell

Goz makyaj temizleyicisi ve kayisili peelingi bir harikaaa. Yuzu hic kurutmuyor gayet guzel temizliyor. Makyaj temizleyicisi ise super simdiye kadar kullandigimin en iyisi diyeblirm.hic makyaj kalintisi birakmadan temizliyor

Goz makyaj temizleyicisi ve kayisili peelingi bir harikaaa. Yuzu hic kurutmuyor gayet guzel temizliyor. Makyaj temizleyicisi ise super simdiye kadar kullandigimin en iyisi diyeblirm.hic makyaj kalintisi birakmadan temizliyor
tesekkerler bende denıyım

Tamamen bitkisel olduguna inanmıyorum ama güzel ürünleri var... Şampuanları çok güzel favori şampuanımdır... Göz makyajı temizliyicisini kullandım bana çok yağlı geldi yağlı temizliyicileri sevmiyorum... Parfümleri güzel ama kalıcı değil. Duş jelleri güzel.... Rimel de fena değil ama daha iyi rimeller var ...

Back