yüzyılın en iyi ebeveylenleri kıyaslayın bakalım kendinizi onlar kadar olabildiniz mi

e yuh yaaa inanmıyorum ay bişi diyemicem şoktayım :1shok:gerçekmi bunlarkötükedihüso

e yuh yaaa inanmıyorum ay bişi diyemicem şoktayım :1shok:gerçekmi bunlarkötükedihüso

bi kaçı abartı olabilir ama malesef gerçek
şu ağzına sigara verilmiş bebek biraz yapmacık olabilir ama cidden var böyleleri ya
çocuğun pusetini alışveriş arabası yapanlar sağa sola atanlar
hatta biranın tadına baktırayım bakın yüzünü nasıl eşkitecek deyip
bira içirip salakça gülen insanlar çok ne yazık ki benneyaptımki

iğrenç ya bişi diyemiyorum yani, ben gözünün içine bakarken şunların yaptığına bak, ya hele o ayağıyla biberon tutan herif yokmu acayip kıl oldum bi de gerine gerine gülüyo manyak, nimet yediriyosun o çocuğa, ay bişi diyemicem acayip kızdım onlara kötükedihüso

bunlar ne ya, cocuklar neye ugradiklarina sasirmislar yazik............

klava:var malesef boyle insanlar
benimde esimin halasinin kocasi benim kizima bira icirmisti guya saka yapiyor ben yapma dedikce agzina tutuyor butun ailenin icinde hic kimsede dur yapma demiyor kizdim bende
sonra icirmedim diyor bide halbuki kizim agzi bira kokuyodu
yaklasik birsene oldu hala konusmam ne bayram ne dugun yanina gitmem cok kizginim cunkuklava::mymeka:
kendi torunlarini sigara icen odaya bile sokmazlarken baskasinin cocuguna bunu yapiyolar bu beni daha cok sinirlendiriyo

töbü töbüüü bizde bebemi olsun rabbimin emaneti olur diye pamuklara sararız diyoruzşunlerin yaptığına bakk

rabbim gücüne gitmesim ama hakedenlere ver nolur aminnnnn

yemişim bööle ana-babyı allah kahretsin!!!!!!!!!!biz kkılına zarar gelmesin derken ooffffffffffff oooffffffff !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ebebeyn demeye bin şahit lazım anne baba olmuşlar ama zeka seviyeleri gelişmemiş bunların

ebebeyn demeye bin şahit lazım anne baba olmuşlar ama zeka seviyeleri gelişmemiş bunların

aynen anne babalık vasfından yoksun insanlar
çocuklarıda belki kaza eseri belkide çocuğun ne olduğunu bilmediklerinden
bi heves tutkusu ile yapılmış olabilir bilemiyorum benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…