• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüstü yüzerken çabuk yoruluyorum

demet1980

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
143
122
53
İstanbul
Sırtüstü yüzerken yaşanılan rahatlığı yüzüstü yüzerken bulamıyorum, acaba yanlış nefes alıp vermemden mi kaynaklanıyor? Yoksa herkesin yaşadığı bir durum mu?

Ilginc..bende sirt ustu yuzerken yorulurum. Muhtemelen kisinin vucuduylada ve dediginiz gibi dogru nefes alio vermesiylede alakali olabilir

Bende sirt ustu cok rahat yuzerim ama yuzustu olunca nefesim kesilir cabuk yorulurum belki alakasizdir ama ben kansizliktan oldugunu dusunmustum

Ben de yüzüstü yoruluyorum. Ciğerler kapalı aynı zamanda kulaç atarken nefes almayı unutuyorum.

Millet yüzerken fotoğraf çekiyor, ben daha nefes alamıyorum:p

Yüzen insanları görünce çok kıskanıyorum buna da çare var mı? Yüzme dersi veren kadını suyun altına batırdım boğuyordum bi daha bana ders vermedi buna çare var mı? :KK42:

Yüzen insanları görünce çok kıskanıyorum buna da çare var mı? Yüzme dersi veren kadını suyun altına batırdım boğuyordum bi daha bana ders vermedi buna çare var mı? :KK42:
Mesaj nick uyumsuzluğu :KK45: Şaka bir yana anladığım kadarıyla panik oluyorsunuz. Boyunuzu geçmeyen yerde öğrenirseniz hem siz rahat edersiniz hem de size öğreten.

Konu sahibi yüz üstü yüzerken daha çok yorulmanız normal. Çünkü doğru yüz üstü tekniğinde 1 nefes alıp yüzünüzü suya sokup tekrar bir nefes alırsınız ya da 1 nefes 2 suda kulaç 1 nefes alırsınız. Tam anlatabildim mi bilmiyorum. Sık nefes almak isterseniz o kadar hızlı kulaç atmanız gerekir. Ama sırt üstü yüzmede böyle bir durum yok. Yüz üstü kulaç atarken hiç yüzünüzü suya sokmazsanız o zaten hatalıdır daha çok yorar.

Allah başka dert vermesin be canım burda yüzemeyenler var :110:

Deniz gozlugu takin, ve nefesinizi tutup suyun uzerine uzanin. Sizi kaldiracak bu sekilde korkunuzu yenersiniz, ama en sagliklisi havuzda hoca esliginde ogrenmek. Yetiskinler icin kurs var

Deniz gozlugu takin, ve nefesinizi tutup suyun uzerine uzanin. Sizi kaldiracak bu sekilde korkunuzu yenersiniz, ama en sagliklisi havuzda hoca esliginde ogrenmek. Yetiskinler icin kurs var
Evet tam olarak havuzda yüzme hocasını suyun altına batırmış bulunmaktayım :rapci:

Evet tam olarak havuzda yüzme hocasını suyun altına batırmış bulunmaktayım :rapci:

Korktugun icin cirpiniyor ve su yutuyorsun, hocanin da hatasi var once koseye tutunmanizi saglayip nefes alisverisi, ilk hareketler, sonra plastikle alistirmalar vs yaptirmali ki korkunu yen. Ama birakma sakin

Back
X