Sırtüstü yüzerken yaşanılan rahatlığı yüzüstü yüzerken bulamıyorum, acaba yanlış nefes alıp vermemden mi kaynaklanıyor? Yoksa herkesin yaşadığı bir durum mu?
Yüzen insanları görünce çok kıskanıyorum buna da çare var mı? Yüzme dersi veren kadını suyun altına batırdım boğuyordum bi daha bana ders vermedi buna çare var mı?
Yüzen insanları görünce çok kıskanıyorum buna da çare var mı? Yüzme dersi veren kadını suyun altına batırdım boğuyordum bi daha bana ders vermedi buna çare var mı?
Mesaj nick uyumsuzluğu Şaka bir yana anladığım kadarıyla panik oluyorsunuz. Boyunuzu geçmeyen yerde öğrenirseniz hem siz rahat edersiniz hem de size öğreten.
Konu sahibi yüz üstü yüzerken daha çok yorulmanız normal. Çünkü doğru yüz üstü tekniğinde 1 nefes alıp yüzünüzü suya sokup tekrar bir nefes alırsınız ya da 1 nefes 2 suda kulaç 1 nefes alırsınız. Tam anlatabildim mi bilmiyorum. Sık nefes almak isterseniz o kadar hızlı kulaç atmanız gerekir. Ama sırt üstü yüzmede böyle bir durum yok. Yüz üstü kulaç atarken hiç yüzünüzü suya sokmazsanız o zaten hatalıdır daha çok yorar.
Mesaj nick uyumsuzluğu Şaka bir yana anladığım kadarıyla panik oluyorsunuz. Boyunuzu geçmeyen yerde öğrenirseniz hem siz rahat edersiniz hem de size öğreten.
Deniz gozlugu takin, ve nefesinizi tutup suyun uzerine uzanin. Sizi kaldiracak bu sekilde korkunuzu yenersiniz, ama en sagliklisi havuzda hoca esliginde ogrenmek. Yetiskinler icin kurs var
Deniz gozlugu takin, ve nefesinizi tutup suyun uzerine uzanin. Sizi kaldiracak bu sekilde korkunuzu yenersiniz, ama en sagliklisi havuzda hoca esliginde ogrenmek. Yetiskinler icin kurs var
Korktugun icin cirpiniyor ve su yutuyorsun, hocanin da hatasi var once koseye tutunmanizi saglayip nefes alisverisi, ilk hareketler, sonra plastikle alistirmalar vs yaptirmali ki korkunu yen. Ama birakma sakin