Evet kas altı. 0 doku ile girdim sadece göğüs yeri vardı. Sırtım gibi dümdüzdü göğüs hiç yoktu. 325 kondu HP.Kas altımı olmuştunuz
Valla 2-3 gündür yüzüstü uyuyorum hem uykumu alıyorum hem üstüne uyudukça sanki hızlı yumuşuyorlar gibi geldi. Gerçi benim hem yukarıda dekoltede hem de sert kalacak göğsüm hiç olmadığı için yumuşama oranı az olur dedi doktor ama olsun uykularım eskiye döndü ya yeter :) zaten sert ve dik istiyordum. Biraz da yukarıda kalsın normal meme gibi inmesin istemiştim. Çok doğal durmasını istememiştim1. Ayda yüzüstümu yattiniz ayy çok güzel ya .bn sadece yüzüstü uyuyabilirken sırtüstü uyumaya alıştım bu ameliyat sayesinde. ). 6. Ayimdayim bir kere geçen gün uyumusum yanlışlıkla bn hala yatamiyorum rahat gelmiyor nedense
Dual plan mı oldun?Valla 2-3 gündür yüzüstü uyuyorum hem uykumu alıyorum hem üstüne uyudukça sanki hızlı yumuşuyorlar gibi geldi. Gerçi benim hem yukarıda dekoltede hem de sert kalacak göğsüm hiç olmadığı için yumuşama oranı az olur dedi doktor ama olsun uykularım eskiye döndü ya yeter :) zaten sert ve dik istiyordum. Biraz da yukarıda kalsın normal meme gibi inmesin istemiştim. Çok doğal durmasını istememiştim
Ben dual filan bilmiyorum. Ayrımını da bilmiyorum. Ameliyat raporumu okumadım kaldırdım koydum. Ameliyata girmeden de çok şey sormadım. Kendimi doktoruma bıraktım.Dual plan mı oldun?
Yok dual plane olmamışım. Ameliyat raporumu okudum şimdi. Öyle bir şey yazmıyordu.Dual plan mı oldun?
Bir dönem yatılması gerekiyormuş ondan yatıyorum bendeGeçmiş olsun, ben de ciciklerin sarkıklığı artmasın diye çok sevmeme rağmen yüzüstü yatmayı bıraktım. O zamandan beri de ciddi bir fark var gibi gözüküyor.