Muhtemelen bu sıradan büyük kavanozlar senin yüzüne o kadar uymayabilir ama bulması, denk gelmesi zor olabilir fakat olur da bir şekilde karşına çıkarsa Escabel'in Soft'unu dene derim, çünkü matlaştırıyor ve hiç yağlılık hissi bırakmıyor, olmadı ellerine kullanırsın. Hobby'i bulmak daha kolay olabilir, Gliserinli olan matlaştırsa da, sonrasında hafif yağlı bir his ya da işte Gliserin hissi bırakıyor, eller için çok iyi, ürün yorumlarında egzama, kaşıntı, hatta gül hastalığına bile en iyi gelen, en iyi yatıştıran krem olduğunu okudum, ben de o yüzden Gliserinli aldım, babamın ellerinde de sorun oluyor çünkü. Ama ben kokusunu biraz yadırgadım, eğer hemen hemen aynı formülse Hindistancevizi Yağlısını denemek daha hoş kokulu ve aromatik bir deneyim olabilir, bu bittikten sonra ben de öyle almayı düşünüyorum, yine yorumlarda onun güzel koktuğunu yazmışlar. Bir de Hobby'nin Aloeveralı Soft çeşiti var, onun daha az yağlı mı, daha çok yağlı mı bir his bırakacağını kestiremiyorum, çünkü şimdiye kadar tecrübe ettiğime göre daha sıvı ve yumuşak kıvamlı formüller daha kaygan bir his bırakıyor, daha koyu ve kalın formüller ciltte daha güzel matlaşıyor sanki, bilemedim, soft deyince daha da hafif olma ihtimali de var. Zaten çok uygun fiyatlı ürünler olduğu için en kötü ellerine kullanırsın. Ben de Hobby markasını ilk defa deniyorum, belki daha önce 20 sene önce ya denemişimdir, ya denememişimdir, böyle uygun fiyata bu kadar iyi formül çıkacağını ben de beklemiyordum.Ben karma, t bölgesi yağlı olan bir cilde sahibim. Krem sürünce cildim yağ kusuyor (cilt tipime yönelik krem sürmediğim için olabilir)
Ben de ellerim kuru ve egzamaya meyilli olduğu için ellerimi sık sık nemlendiririm.
Muhtemelen, özellikli yüz kremleri cilde daha faydalıdır mutlaka ama 40 yaşını geçmeme rağmen henüz kırışık yada sarkma gibi bir sorunum yok şimdilik, o yüzden ben ekonomik büyük kavanozları kullanmak istedim. Bir de ilginç bir şey var, 4-5 sene önce alıp kullanmayıp, kenara koyduğum Avon'un gündüz ve gece kremleri de var, muhtemelen tarihleri geçtiği için, artık bitsinler diye, atmaya kıyamayıp, yine de sürekli kullanmak sakınca yaratabilir diye, haftada bir ya da iki defa sürüyorum sadece, onlar cildimi epey bir yağlandırıyor. Bu ekonomik kremler daha hafif kalıp, daha az yağlandırıyor yada hiç yağlandırmıyor. Kuru ya da kuruya yakın bir cildim olsa da, o yağlılık hissinden ben rahatsız oluyorum doğrusu ama içindeki epey yağlılık veren o özellikler, belki de serumlar kırışıklara falan daha iyi geliyor olabilir muhtemelen ve yine muhtemelen nemlendirme özelliği daha yoğun, daha besleyici falandırlar.ben genelde ayrı kullanmaya çalışırım, olmadığı zamanlar kullandım hiç birşey olmadı. yüz kıremi gibi tam anlamıyla fayda sağladığını düşünmüyorum bu arada.
Zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğimMuhtemelen bu sıradan büyük kavanozlar senin yüzüne o kadar uymayabilir ama bulması, denk gelmesi zor olabilir fakat olur da bir şekilde karşına çıkarsa Escabel'in Soft'unu dene derim, çünkü matlaştırıyor ve hiç yağlılık hissi bırakmıyor, olmadı ellerine kullanırsın. Hobby'i bulmak daha kolay olabilir, Gliserinli olan matlaştırsa da, sonrasında hafif yağlı bir his ya da işte Gliserin hissi bırakıyor, eller için çok iyi, ürün yorumlarında egzama, kaşıntı, hatta gül hastalığına bile en iyi gelen, en iyi yatıştıran krem olduğunu okudum, ben de o yüzden Gliserinli aldım, babamın ellerinde de sorun oluyor çünkü. Ama ben kokusunu biraz yadırgadım, eğer hemen hemen aynı formülse Hindistancevizi Yağlısını denemek daha hoş kokulu ve aromatik bir deneyim olabilir, bu bittikten sonra ben de öyle almayı düşünüyorum, yine yorumlarda onun güzel koktuğunu yazmışlar. Bir de Hobby'nin Aloeveralı Soft çeşiti var, onun daha az yağlı mı, daha çok yağlı mı bir his bırakacağını kestiremiyorum, çünkü şimdiye kadar tecrübe ettiğime göre daha sıvı ve yumuşak kıvamlı formüller daha kaygan bir his bırakıyor, daha koyu ve kalın formüller ciltte daha güzel matlaşıyor sanki, bilemedim, soft deyince daha da hafif olma ihtimali de var. Zaten çok uygun fiyatlı ürünler olduğu için en kötü ellerine kullanırsın. Ben de Hobby markasını ilk defa deniyorum, belki daha önce 20 sene önce ya denemişimdir, ya denememişimdir, böyle uygun fiyata bu kadar iyi formül çıkacağını ben de beklemiyordum.
Rica ederim. :) Ne demek. Bu arada Hobby Gliserinli koyu kıvamıyla bence ayak kremi olmaya da çok uygun ama dediğim gibi belki onun yerine Hindistancevizlisi sanki daha keyifli olabilir, muhtemelen formülleri aynı yada çok yakındır. (Üstte Yorumla şeklinde yazmamışım, yanlışlıkla düz şekilde girmişim.)Zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim
Benim ayağımın altı çok soyuk ve çatlak. Trendyolda ayağa takıp bir süre bekletince ayaktaki ölü derileri soyan ürün var ya, onu almayı düşünüyorum. O kupkuru görüntü kaybolunca ayağıma krem sürebilirim. Yüzüm yağlı olsa da vücudum kuru zaten.Rica ederim. :) Ne demek. Bu arada Hobby Gliserinli koyu kıvamıyla bence ayak kremi olmaya da çok uygun ama dediğim gibi belki onun yerine Hindistancevizlisi sanki daha keyifli olabilir, muhtemelen formülleri aynı yada çok yakındır.
ben ayak kıremi olarak avon kullanıyorum. ama durumunuz müsaitse; lapitak öneririm, ml si düşük ama çok etkili, ben şuan ekonomik sebeplerden dolayı avonun lavantalı olanını ucuz bulmuştum onu kullanıyorum.Benim ayağımın altı çok soyuk ve çatlak. Trendyolda ayağa takıp bir süre bekletince ayaktaki ölü derileri soyan ürün var ya, onu almayı düşünüyorum. O kupkuru görüntü kaybolunca ayağıma krem sürebilirim. Yüzüm yağlı olsa da vücudum kuru zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?