- Konu Sahibi yellowbomb
-
Ağdayı yap, çek ve hemen ardından bepanthene krem sür. Sivilce çıkmaz. Ben de ilk sürüşümde krem kullanmadım ve bir sürü sivilce çıkmıştı suratımda.bu yöntemi arkadaşımın kuaföründen öğrendim. Yüzünü alınca hemen ardından kremi sürüyordu sivilce çıkmasın diye. Yöntem buymuş. Bu şekilde dene, hiçbir şey olmaz.
Aslında her evde olan bir kremdir. Evet veriyor eczane reçetesiz.
Ben veet ile alıyorum yüzümü. Ayda 1 ya da 2 ayda bir falan...
Bepanthen krem sürüyorum aldıktan hemen sonra.
Bir keresinde bilinçsizce kocaman veet bantını alnıma yapıştırıp çekmiştim. Bir sürü sivilce çıktı anında.
O kadar sinir bozucuydu ki. mafoldumben Yaklaşık 2 yıl sonra gitti o sivilceler ki normalde benim suratımda adet dönemi dışında sivilce çıkmaz. O yüzden Bepanthen sürmek şart.
Sir ğda hiç denemedim.
hımm pardon yaa bunun sır ağdadan ne farkı var rahat oluyormu nekdar sürede çıkıo sertleşme kararma sivilce oldumu cnmHayır ağdadan bahsettim. Tüy dökücü kremler jilet gibi çıkarır sonradan. İşte bu veet ağda bantları.
merhaba
ben de aynen senin gibi ne yapsam ne etsem diye düşünüp durdum ince ince ama çok fazla tüy vardı yanaklarımda favori diyorlar ya onun altında tüy sarartıcı kullanıyordum saçım çok siyah o da saçma sapan bir görüntü oluşturdu ayrıca bana mı öyle geldi bilemiyorum ama başka arkadaşlar da yazmışlar sarartıcı krem daha çok çıkardı sir ağdayla aldım bende hatta ilk alışım olduğu için kaç kere yapıştırıp çektim becerememişimbir de anneme aldırttım dedim kesin morarır bu yanaklar rezil olurum hiçbir şey olmadı ne sivilce ne morarma azcık kızardı sadece o kadar akşam 8 gibi aldım 11 e kadar bekledim hatta temizleme mendilini bütün yüzüme sürdüm e vitamini diye güzelce beklettim sonra yüz temizleme jelleri varya onunla yıkadım ve karınca yumurtası yağı kremi sürdüm bayramdan hemen sonra yapmıştım hala çıkmadılar bebek kolu gibi tertemiz duruyor dilerim iyi bir fikir olmuştur senin için tüysüz tertemiz günler dilerim
Arkadaşlar kaç yıldır sir ağda yaptırıyorum ne sarkma nede kararma yapmıyor ama ağdamı mutlaka akşam saatlerinde yaptırıyorum yani güneşten kaçıyorum ve ağdanın hemen arkasına bepanthen kullanıyorlar ama ufak ufak sivilceler oluşuyor onlarda en geç 2-3 gn içerisinde geçiyor zaten tüylerim hem azaldı hemde cansızlaştı ben memmunum birde ağdadan sonra 4-5 saat yıkamıyorum gözenekler açık olduğu için irinler oluşabiliyor o zaman.
:a015::a015::a015::a015::a015:kızlar yüzümde tüyler var ve çok rahatsız oluyorum sır ağda azaltıyor diyorlar daha önce hiç ağda yapmadım birkere iple aldım aynı çıktı ..şimdi size soruyorum sır ağdayla alsammı yüzümü daha sert yada daha fazla çıktığı oldumu alanlarda..lütfen bana yol gösterin çok utanıyorum bu tüylerden hormon bozukluğundan değil doğuştan olan tüylerden ayva tüyü diyim ama biraz daha bellisinden yarım edin lütfen:çok üzgünüm:
Bence yüzüne ağda yapma hangisi olursa olsun en temizi iğneli epilasyon o da pahalı ve onda bile sivilce olusuyor kardesımde oyle olmustu.. kararma yapması da cabası:a015::a015::a015::a015::a015:kızlar yüzümde tüyler var ve çok rahatsız oluyorum sır ağda azaltıyor diyorlar daha önce hiç ağda yapmadım birkere iple aldım aynı çıktı ..şimdi size soruyorum sır ağdayla alsammı yüzümü daha sert yada daha fazla çıktığı oldumu alanlarda..lütfen bana yol gösterin çok utanıyorum bu tüylerden hormon bozukluğundan değil doğuştan olan tüylerden ayva tüyü diyim ama biraz daha bellisinden yarım edin lütfen:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?