• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzünü sir ağda ile alanlar

Yüzünüze sir değdirmeyin bence. Hele ki alttan pudra sürmeden hiçççç. Yıllar önce bi kere yanaklarımdaki ince tüyleri alayım demiştim o günden sonra o bölgede minik minik sivilceler hiç eksik olmadı. Cildin yapısını bozarsınız amann.

Yüzünüze sir değdirmeyin bence. Hele ki alttan pudra sürmeden hiçççç. Yıllar önce bi kere yanaklarımdaki ince tüyleri alayım demiştim o günden sonra o bölgede minik minik sivilceler hiç eksik olmadı. Cildin yapısını bozarsınız amann.

yaaaaaaaakaydirigubbakcemile4 bazen diyomki kıldan sa sivilceyi tercih ederim diyorum

peki canım çenende ne kadar süre etkili kalıyor ...ay ben cımbızla iple alıyorum 2 günde çıkıyor ya

10 gün kadar canım. Regl dönemine yakın azıyorlar ama delikafadulden Sakın cımbızla alma, cımbız çoğaltıyor, sertleştiriyor ve daha da siyahlaştırıyor. Tecrübe ile sabittir.

Cilt tipine göre değişir bu. Benim çok hassas bir cildim var ve ben senelerdir sirle alırım bıyık ve çene bölgemi. 5 dakika kadar kızarır sonra geçer, hiç sivilce ile karşılaşmadım şimdiye dek.

Ben veet ile alıyorum yüzümü. Ayda 1 ya da 2 ayda bir falan...
Bepanthen krem sürüyorum aldıktan hemen sonra.

Bir keresinde bilinçsizce kocaman veet bantını alnıma yapıştırıp çekmiştim. Bir sürü sivilce çıktı anında.
O kadar sinir bozucuydu ki. mafoldumben Yaklaşık 2 yıl sonra gitti o sivilceler ki normalde benim suratımda adet dönemi dışında sivilce çıkmaz. O yüzden Bepanthen sürmek şart.

Sir ğda hiç denemedim.

canım ip vs sakın kullanma,yüzündeki tüyler sarıysa hiç alma derdim ama almışsın tavsiyem sir ağda kuaförde yaptır derim aldıkçada kararıyor baiedmessin bidaha
ben evde bantlı sir ağda yaptım bıyık bölgeme yara oldu sir ağdayı işin ehli yapmalı birde çenemde 1 tane siyah tüy vardı cımbızla aldım ve çoğaldı kuaförüm hep kızar cımbıza ,ip çabuk ve sert çıkarıyor

Sir ağdayı çok sıcak ve aynı bölgeye birden fazla yapmazsanız kesinlikle kararma yapmaz. Birde sirden önce yüzünüzü güzelce yıkayıp, kremdeen yapdan arınıdırn ve bebe pudrası sürün. Son olarak küçük küçük alın veya kuoföre öyle aldırın. Geçen bir kadın kendi evde bacağına yapar gibi yüzüne kocaman bezi yapıştırmış, çekmiş yüzünden siyahlık olmuş. Aman siz küçük küçük yapın, yaptırın ev tabiki sirden sonra en az 3 saat hiç su değmeyeck hatta terlenmemesi gerekiyor..

Sir biraz dikkat edilmesi gereken bir ağda, Bunlara dikkat edilince hiçbirşey olmuyor.

Bir arkadaşım almıştı sir ağda ile. Arkasından çok fazla sivilce çıktı yüzünde. Sardı adeta yüzünü. Sonra sivilce ilaçları kullanmak zorunda kaldı 2 sene kadar. Ama hala alıyor sir ağda ile. Yüzü de düzeldi. Sanırım herkeste aynısı olmaz.

Yüz bölgesinde Ağda kullanacaksanız size üç önerim var.

1. Depilissima
2. Vivet Ağda
3. Norman Ağda

Bu üç ağdayı hem kullandım hem de sattım. Sadece depilissima diğerlerinden bir adım öne geçiyor onda da İtalyan Tescilli olması, onun dışında hammadeleri hep Çin'den geliyor. Başka da bir farkları yok.

ya bende yanaklarımdakı tuylerı sirle aldım bı kac ay oncesınde sıvılce yaptı hep yanagımı ustunden 3 ay gectı daha yenı yenı kayboldu sıvılceler .. ama bnmde yanaklarımda hala tuy var bunun baska fromulu yokmu yaaaa :25:
bide tuy dokucu krem kullansak bı fayda etmezmı yaa :D sonrasında sakal gibimi cıkar acaba
yuzunde tuy dokucu deneyen varmı :26:

ya kızlar sir agda yüzde hem sivilce gibi kabarıklar yapar hemde zamanla kararma... tryamour un dedigi gibi tüy dökücünün jiletten farkı yok.. ben yüzümü almıyorum çok şükür bıyık bölgesi hariç herhangi bi tüy yok. ama bir güzellik uzmanı kaş makasıyla kesin demişti. böyle hızlı hareketlerde makası yan tutup üzerinden geçin. kıl köklerine tüy dökücüyle falan coşturmayın.

ya şu tuylerı almanın daha kolay bı yolu yokmu bide ben becerememkı öyle kaş makasıyla falan:D
hanı söyle bı krem karısımı olsa sursek dökulseler ve bıdaha hıc cıkmasalar offfffff offfffffff
ya teknolojı ılerlıyo bılım ılerlıyo ama su tuylere kımse cozum getıremıyo yaaw sinirlerim bozuldu:43:

canım o kadar basıt ki.. buraya yazdıktan sonra denedim nasıl yapılabilir die ince uçlu bi makası yan tutup açıp kapatarak tüylü yerlerde gezdir.

aa bide bu benim fikrim degil. bir güzellik uzmanından duymuştum. kıl kökleriyle oynamayın yüz için demişti.. mesela haftalık kasını alırken o arada onuda halledersin. heralde 3 dakikayı da gecmez

Makasla alınca sürekli olarak uzar bence. Eskisinden de daha uzun olur. Hiç tavsiye etmem. Sir ağda değil de normal ağdayla alabilirsin bence. Veet in var yüz için ağdası ya da normal ağdalarından birini alıp küçük parçalara böl ve öyle yapıştır suratına.

Makasla alınca sürekli olarak uzar bence. Eskisinden de daha uzun olur. Hiç tavsiye etmem. Sir ağda değil de normal ağdayla alabilirsin bence. Veet in var yüz için ağdası ya da normal ağdalarından birini alıp küçük parçalara böl ve öyle yapıştır suratına.

normal ağdayı denemedım kıl kökunu dahada besler dıye. hep sir agda denedım sır ağdada da kalıp ağdayı bide sir ağda bantını denemıstım ıkısınde de yuzum sıvılce oldu . yanı ağda guzel alıyo almasına ama bnm tek sıkıntım yuzumde sıvılce yapması sıvılce yapınca 3 ayda anca gecıyo sıvılceler. normalde sıvılcesı olmayan bırıyım. hep bu ağda yuzunden sıvılce oldu :(((

hımm denıycem bunu bakalım sonuc nolcak ama kökten gıtmıyo ya hanı makasla da uzamaz dımı sonra jılet gıbı :D

yok canım zannetmem. diyorum ya bende tüy problemi yok yüzümde denemedim. ama yüzün kıl kökleri farklı işte. ben koluma bi kere sir agda yaptım onda bile sivilceler çıktı zar zor kuruttum yüzde düşünemiyorum. bu kası kesmek gibi bence köke bi zararı yokki jilet gibi çıkarsın. hem öle sakal gibi tüylerde deildir yüzde ne kadar çıkabilir ki.. bence denemeye deger.

normal ağdayı denemedım kıl kökunu dahada besler dıye. hep sir agda denedım sır ağdada da kalıp ağdayı bide sir ağda bantını denemıstım ıkısınde de yuzum sıvılce oldu . yanı ağda guzel alıyo almasına ama bnm tek sıkıntım yuzumde sıvılce yapması sıvılce yapınca 3 ayda anca gecıyo sıvılceler. normalde sıvılcesı olmayan bırıyım. hep bu ağda yuzunden sıvılce oldu :(((

Ağdayı yap, çek ve hemen ardından bepanthene krem sür. Sivilce çıkmaz. Ben de ilk sürüşümde krem kullanmadım ve bir sürü sivilce çıkmıştı suratımda. :( bu yöntemi arkadaşımın kuaföründen öğrendim. Yüzünü alınca hemen ardından kremi sürüyordu sivilce çıkmasın diye. Yöntem buymuş. Bu şekilde dene, hiçbir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back