- Konu Sahibi yellowbomb
-
Yüzünüze sir değdirmeyin bence. Hele ki alttan pudra sürmeden hiçççç. Yıllar önce bi kere yanaklarımdaki ince tüyleri alayım demiştim o günden sonra o bölgede minik minik sivilceler hiç eksik olmadı. Cildin yapısını bozarsınız amann.
peki canım çenende ne kadar süre etkili kalıyor ...ay ben cımbızla iple alıyorum 2 günde çıkıyor ya
Yüzünüze sir değdirmeyin bence. Hele ki alttan pudra sürmeden hiçççç. Yıllar önce bi kere yanaklarımdaki ince tüyleri alayım demiştim o günden sonra o bölgede minik minik sivilceler hiç eksik olmadı. Cildin yapısını bozarsınız amann.
canım o kadar basıt ki.. buraya yazdıktan sonra denedim nasıl yapılabilir die ince uçlu bi makası yan tutup açıp kapatarak tüylü yerlerde gezdir.
Makasla alınca sürekli olarak uzar bence. Eskisinden de daha uzun olur. Hiç tavsiye etmem. Sir ağda değil de normal ağdayla alabilirsin bence. Veet in var yüz için ağdası ya da normal ağdalarından birini alıp küçük parçalara böl ve öyle yapıştır suratına.
hımm denıycem bunu bakalım sonuc nolcak ama kökten gıtmıyo ya hanı makasla da uzamaz dımı sonra jılet gıbı
normal ağdayı denemedım kıl kökunu dahada besler dıye. hep sir agda denedım sır ağdada da kalıp ağdayı bide sir ağda bantını denemıstım ıkısınde de yuzum sıvılce oldu . yanı ağda guzel alıyo almasına ama bnm tek sıkıntım yuzumde sıvılce yapması sıvılce yapınca 3 ayda anca gecıyo sıvılceler. normalde sıvılcesı olmayan bırıyım. hep bu ağda yuzunden sıvılce oldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?