• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzünü sir ağda ile alanlar

Ağdayı yap, çek ve hemen ardından bepanthene krem sür. Sivilce çıkmaz. Ben de ilk sürüşümde krem kullanmadım ve bir sürü sivilce çıkmıştı suratımda. :( bu yöntemi arkadaşımın kuaföründen öğrendim. Yüzünü alınca hemen ardından kremi sürüyordu sivilce çıkmasın diye. Yöntem buymuş. Bu şekilde dene, hiçbir şey olmaz.

pekı bu kremi eczacıdan dırek ıstesek veriyomu hanı recetesız falan

Aslında her evde olan bir kremdir. Evet veriyor eczane reçetesiz. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben veet ile alıyorum yüzümü. Ayda 1 ya da 2 ayda bir falan...
Bepanthen krem sürüyorum aldıktan hemen sonra.

Bir keresinde bilinçsizce kocaman veet bantını alnıma yapıştırıp çekmiştim. Bir sürü sivilce çıktı anında.
O kadar sinir bozucuydu ki. mafoldumben Yaklaşık 2 yıl sonra gitti o sivilceler ki normalde benim suratımda adet dönemi dışında sivilce çıkmaz. O yüzden Bepanthen sürmek şart.

Sir ğda hiç denemedim.

a veet derken tüy dökücü kremlerdenmi

Hayır ağdadan bahsettim. Tüy dökücü kremler jilet gibi çıkarır sonradan. İşte bu veet ağda bantları.

images

Sir ağda daha önce kullanmadığım için aradaki farkı bilemiyorum. Yüzde kararma yapıyormuş vs. yazılmıştı buraya, başka fikrim yok. Benim için rahat. Bepanthene sürdüğüm için sivilce olmuyor. Kararma da olmadı ki ben 4 ayda bir, sadece belirli bölgelerimde kullanıyorum. Çok fazla tüy yok bende.

merhaba
ben de aynen senin gibi ne yapsam ne etsem diye düşünüp durdum ince ince ama çok fazla tüy vardı yanaklarımda favori diyorlar ya onun altında tüy sarartıcı kullanıyordum saçım çok siyah o da saçma sapan bir görüntü oluşturdu ayrıca bana mı öyle geldi bilemiyorum ama başka arkadaşlar da yazmışlar sarartıcı krem daha çok çıkardı sir ağdayla aldım bende hatta ilk alışım olduğu için kaç kere yapıştırıp çektim becerememişim :9: bir de anneme aldırttım dedim kesin morarır bu yanaklar rezil olurum hiçbir şey olmadı ne sivilce ne morarma azcık kızardı sadece o kadar akşam 8 gibi aldım 11 e kadar bekledim hatta temizleme mendilini bütün yüzüme sürdüm e vitamini diye :1: güzelce beklettim sonra yüz temizleme jelleri varya onunla yıkadım ve karınca yumurtası yağı kremi sürdüm bayramdan hemen sonra yapmıştım hala çıkmadılar bebek kolu gibi tertemiz duruyor dilerim iyi bir fikir olmuştur senin için tüysüz tertemiz günler dilerim

merhaba
ben de aynen senin gibi ne yapsam ne etsem diye düşünüp durdum ince ince ama çok fazla tüy vardı yanaklarımda favori diyorlar ya onun altında tüy sarartıcı kullanıyordum saçım çok siyah o da saçma sapan bir görüntü oluşturdu ayrıca bana mı öyle geldi bilemiyorum ama başka arkadaşlar da yazmışlar sarartıcı krem daha çok çıkardı sir ağdayla aldım bende hatta ilk alışım olduğu için kaç kere yapıştırıp çektim becerememişim :9: bir de anneme aldırttım dedim kesin morarır bu yanaklar rezil olurum hiçbir şey olmadı ne sivilce ne morarma azcık kızardı sadece o kadar akşam 8 gibi aldım 11 e kadar bekledim hatta temizleme mendilini bütün yüzüme sürdüm e vitamini diye :1: güzelce beklettim sonra yüz temizleme jelleri varya onunla yıkadım ve karınca yumurtası yağı kremi sürdüm bayramdan hemen sonra yapmıştım hala çıkmadılar bebek kolu gibi tertemiz duruyor dilerim iyi bir fikir olmuştur senin için tüysüz tertemiz günler dilerim

geçende sordum yine kuaföre gerek yok dedi sana hem boşuna bulaşma derim dedi sire bile öle dedi ya epilasyon yaptır hemen ağdaya bulaşma dedi kıl köklerin zayıf senin epilasyon fayda eder dedi...onuda yaptıramam sanırım...çok rahatsız oluyorum ben yinede yaa resmen var yani bayağa sir ağda sivilce yapar karartır falan diyolar hepten çıkarır diyolar karınca yumurtası yağı etkiliymiş evet ama cilde zarar verirmiki heleki yüze sürülcek ay bi kurtulsam insanların yüzüne bakabilicem de işte kaldım böle

Arkadaşlar kaç yıldır sir ağda yaptırıyorum ne sarkma nede kararma yapmıyor ama ağdamı mutlaka akşam saatlerinde yaptırıyorum yani güneşten kaçıyorum ve ağdanın hemen arkasına bepanthen kullanıyorlar ama ufak ufak sivilceler oluşuyor onlarda en geç 2-3 gn içerisinde geçiyor zaten tüylerim hem azaldı hemde cansızlaştı ben memmunum birde ağdadan sonra 4-5 saat yıkamıyorum gözenekler açık olduğu için irinler oluşabiliyor o zaman.:40:

Arkadaşlar kaç yıldır sir ağda yaptırıyorum ne sarkma nede kararma yapmıyor ama ağdamı mutlaka akşam saatlerinde yaptırıyorum yani güneşten kaçıyorum ve ağdanın hemen arkasına bepanthen kullanıyorlar ama ufak ufak sivilceler oluşuyor onlarda en geç 2-3 gn içerisinde geçiyor zaten tüylerim hem azaldı hemde cansızlaştı ben memmunum birde ağdadan sonra 4-5 saat yıkamıyorum gözenekler açık olduğu için irinler oluşabiliyor o zaman.:40:

ayneeeeeeen! sadece bepanthende sürmüyorum ben güneşten kaçıp eve geliorm o kadar:74:

:a015::a015::a015::a015::a015:kızlar yüzümde tüyler var ve çok rahatsız oluyorum sır ağda azaltıyor diyorlar daha önce hiç ağda yapmadım birkere iple aldım aynı çıktı ..şimdi size soruyorum sır ağdayla alsammı yüzümü daha sert yada daha fazla çıktığı oldumu alanlarda..lütfen bana yol gösterin çok utanıyorum bu tüylerden hormon bozukluğundan değil doğuştan olan tüylerden ayva tüyü diyim ama biraz daha bellisinden yarım edin lütfen:çok üzgünüm:

eğer cildin hassassa sakın sır ağda yaptırma benım şuan yüzüm mahvoldu sivilceler çıktı. Bende şuankı duruma bakarak sivilceyi değil tüyü tercih ederim :( sırlada alsan iplede yinede aynı çıkar bence sırı iyi düşün derim :(:(

senelerdir epilasyonla uğraşıyorum lazer epilasyon, iğneli epilasyon hiçbiri kesin çözüm değil :(
lazer epilasyon hiçbi işe yaramadı bile
iğneli de azaltıyo evet ama bnm gibi tüyü çok olan insana eziyet. her kıla tek tek iğne batıyor, hiçbir zmn istediğim tertemiz pürüzsüz görüntü olmuyor en iyisi ağda sanırım bugün ilk defa tüm yüzümü sirle aldırdım senelerce inatla ağda vurmamıştım ama ne yapayım, bugün ilk defa kendimi bu kdr güzel hissetttim:) yüzümde 1 tane bile tüy yok sonunda. ayda 1 de aldırmayı düşünüyorum iğneliye de gitmiyorum işte oh bee

kızlar bir hafta önce acıbademe gittim lazer epilasyon için.yüzümü de gösterdim rahatsız oluyorum dedim bu tüylerden.epilasyon uygulayın dedim.senin tüyler ayva tüyü dedi.epilasyon işe yaramaz dedi.ama bi ezcane ismi söyledi,vaniqa diye bir krem varmış ve yüzde yüz işe yarıyormuş,bu kremi türkiyeye ilk defa bu eczane getrmş.ben de almayı düşünüyorum.vaniqayla ilgili bilgisi olan var mııı bu arada bu eczane izmitte.

Kizlar!

Sir agda leke yapiyor yuz de, sarkmada yaptigi dogru... Bir sure yaptirip, karinca yagi kremi kullanin 1 sene kadar tuy falan kalmiyor yuzunuz de... Vucudunuzun farkli bolgeleri icinde kulanin karica yagini... Sir agdadan sonra 24 saat yuzunuze birsey surmeyin ve 3 gun agda yapilmis bolgeye bepanten krem surun... Bu kadar...:16:

Kızlar yüzünüzü sir ağda ile aldıktan sonr tüyleriniz siyahlaşıp sertleşti mi? Yüzümde aşırı tüylenme sorunu var hormonlardan dolayı iğneli epilasyon ile sonuç alamadım fazla tüylenme olduğu için yap yap bitmiyor ve cildimde iğne izleri kaldı yıprandı bırakıp ağda yapmak istiyorum ama kimisi erkekleşir sakala döner ağda ile diyor sizce ne yapmalıyım

ben evde alıyorum kendim ağda bantlarıyla gece yapıyorum hatta haftasonu çıkmayacaksam cuma gecesi yapıyorum biraz sivilcelenme yapıyor ama tek tük cilde göre değişebilir o konuyu bilemem ama benim tüylerimi baya azalattı önceden ayda bir alıyorsam şimdi unutuyorum en son ne zaman aldığımı en 2-3 ay gidiyor

:a015::a015::a015::a015::a015:kızlar yüzümde tüyler var ve çok rahatsız oluyorum sır ağda azaltıyor diyorlar daha önce hiç ağda yapmadım birkere iple aldım aynı çıktı ..şimdi size soruyorum sır ağdayla alsammı yüzümü daha sert yada daha fazla çıktığı oldumu alanlarda..lütfen bana yol gösterin çok utanıyorum bu tüylerden hormon bozukluğundan değil doğuştan olan tüylerden ayva tüyü diyim ama biraz daha bellisinden yarım edin lütfen:çok üzgünüm:
Bence yüzüne ağda yapma hangisi olursa olsun en temizi iğneli epilasyon o da pahalı ve onda bile sivilce olusuyor kardesımde oyle olmustu.. kararma yapması da cabası:KK43:

Back