Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske Tarifleriyüzüne pişik kremi uygulayan var mı?
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Aslında çinko içerdiği için çok yararlı, ama haftada bir maske olarak yapın :) Ya da en azından haftada 2. Cilt bir süre sonra pişik kremine karşı etkisini yitirebilir veya fazla geldiği için toksin artışı da olabilir. Hem pişik kremi yerine güneş kremi sürmek daha gerekli Ama ben de sürerim çok fazla, yaralara v.s...Hangisini kullanıyorsunuz ve ne değişimler oldu?
pişik kremini ne için uyguladınız,nasıl sonuç aldınız,bunları da yazsaydınız keşke.nemlendiriyor mu,pürüzsüzleştiriyor mu,gerginleştiriyor mu ne yapıyor
ben geçen sene ebru şalının proğramında duydum cemil ipekçi kulanıyormuş bepenthen krem bide hametan kremi beraber kulanıyormuş onada doktor arkadaşı tavsiye etmiş bahalı kremlerden daha faydalı inanın kızlar süper birşey