Maske Tarifleri yüzüne pişik kremi uygulayan var mı?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

nilda_bahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
4
0
bayanlar yüzüme yaklaşık 15 gündür pişik kremi uyguluyorum.iyi sonuç aldım .acaba bir zararı olurmu?bana bilgi verirmisiniz.

bayanlar yüzüme yaklaşık 15 gündür pişik kremi uyguluyorum.iyi sonuç aldım .acaba bir zararı olurmu?bana bilgi verirmisiniz.

Aslında çinko içerdiği için çok yararlı, ama haftada bir maske olarak yapın :) Ya da en azından haftada 2. Cilt bir süre sonra pişik kremine karşı etkisini yitirebilir veya fazla geldiği için toksin artışı da olabilir. Hem pişik kremi yerine güneş kremi sürmek daha gerekli :KK70: Ama ben de sürerim çok fazla, yaralara v.s...Hangisini kullanıyorsunuz ve ne değişimler oldu?

sonrada bide kremin çıkardığı tüylerle uğraşmakta var.çok yağlı değilmi?

pişik kremini ne için uyguladınız,nasıl sonuç aldınız,bunları da yazsaydınız keşke.nemlendiriyor mu,pürüzsüzleştiriyor mu,gerginleştiriyor mu ne yapıyor:KK1:

"bepanten " bunu uyguladım az sürersen sonuc cok ıyı oldu ama bıraz fazla sürdüğümde kızarıklara neden oldu

ben geçen sene ebru şalının proğramında duydum cemil ipekçi kulanıyormuş bepenthen krem bide
hametan kremi beraber kulanıyormuş onada doktor arkadaşı tavsiye etmiş bahalı kremlerden daha faydalı
inanın kızlar süper birşey

X