ya gercektenmi aynen ya yüzümü delik desik etmesinlerde ben her gün cekerim razıyım ona yüzüme diod yapsam nasıl olur sen dioddan memnunmusun ozaman iğnedende vazgeceyim ben ya yüzümü mahvetmektense cekerim
2 seans ve 2 kontrol seansı yaptılar bana , normalde 1.5 haftada çıkan kıllar 1-2 ay oluyor çıkmıyor o kadar güzel kiAma orada ki uzman herkeste böyle tepki vermiyor, ama senin yüzünde baya olumlu etkiler yaratmış dedi . Yani kişiden kişiye değişiyor anlayacağın ben sadece 2 seanstan sonra gördüklerimi söylüyorum. Belki seansları biten biri olsa daha da yardımcı olabilir bize
gidecegim yer iğneli dakkası 1,5 tl dedi lazerde 50 tl dedi iyimi sence yüzümüdemi diod yapsam acaba bıyık bölgemde kalın tüyler var yüzümde ince aralrda cenemde tek tük siyah kalın cıkıyor
Ankara'da genelde heryerde dakikası 1 tl araştır bence biraz daha ve temiz biryere gitmeye özen göster mikrop kapma olasılığın daha fazla bence
yüzünede yaptırıyormusun canım diodu
Evet yaptırıyorum 2. seansım bitti
cok sagol canım ben ametis ile görüstüm kızılayda.bide sen yüzünede yaptırıyomusun diodu memnunmusun yüzünde.ya ekimde nişan düsünyoz iğneliyle rezil olurum ben ondan vazgectim iğneliden sanırım:18:
Bak bi arkadaşım 6-7 seanstan fazla gitti alexandre diye bi cihaza bitti gibi onun ki de ama daha devam ediyor seanslara. Yani yanlış yönlendirmek istemiyorum seni de ama ben denedim biraz riskli bir iş iğneli. İstersen git bi güzellik merkezine bikaç kılına iğneli epilasyon yapsın bak yüzün ters tepki veriyor mu diye , acı eşiğini ölçersin hem
alexandre yüzü cogaltıyomus diodu öneriyolar iğneli bende kararsızdım canım zaten öyle yapacagım kadın bir baksın ne derse onu yapacagım artık.zaten ilk bi gelgöreyim dedi sonra randevu verecek temiz bir yer yakınım gitti memnun kaldı
Yani sen bilirsin lazer düşünürsen benim gittiğim yeri de önerebilirim sana bence git oradaki uzmanlarla da görüş derim .
adı ne canım yeri nerde fiyatı nasıl burada yazabilirsin sorun olmuyor sANIRIM
yazmıştım daha önceden o yüzden tekrarlamamıştım. :) tunalı da future akademi şu an bi kampanyadan yararlanıyorum 5 seansı 50 tl . Ne kaybederim diye denedim iyi ki denemişim
anladım sagol canım fiyatı cok iyimiş ya yüzemi bu 50 tl
istediğin bölgeyi yaptırabilirsin ama sadece 1 defalığına . Aynı kampanyadan tekrar yararlanmak istedim bana seanslarım bittikten 2-3 ay sonra aynı kampanyadan yarararlanabilirsiniz dediler.
anladım canım cok tesekkür ederim sanırım ben yine ametise gidicem kızılayda die ben yabancıyım tunalıyı bilmiyorum.bide yakınla beraber gidicez ama orasıda aklımda kalsın . Bende durumdan haber ederim sizleri.iğneliden caydım gibi :)
Canım ben de yüze başlamıştım lazere. Ama çoğalttı işte. O yüzden bıraktım ağdayla alıyorum şimdilik. İğneliye başlayacağım yüz için. Diğer her yerime lazer yaptırıyorum koltuk altı, bacak, genital
kızlar yaklasık 3 senedir yüzümü sir ile aldırıyordum ancak artık bıktım hem 1 hafta olmadan tekrar cıkmaya başlıyordu hem de cildim hassas oldugundan sivilce derdinden bıkmışken ankarada ünlü bir cildiyeciye gittim ve adam yanak bölgemin sarı tüylerden olustugunu yuzumde toplasan 100 tane tüy olmadığını ayrıca kullandığı makineyle lazer yaptıgında simsiyah bir yüzüm olacagını güzelce izah ettikten sonra beni iğneli epilasyona yönlendirdi. iğneli epilasyon icin gittiğim merkezde ise yüzümün iğneli epilasyona uygun olmadıgını cok tahriş olacağını söyleyerek beni diode lazere ikna ettiler geçen hafta çarşamba günü başladım hiç acı hissi yaşamadım 10 gün içinde dökülür dedi ve 1 hafta sonrası için yani yarına tekrar randevu verdi ancak yüzümdeki tüyler uzamaya devam etmekle birlikte hiç dökülme yaşamadım kafayı yemek üzereyim hafta okulum açılıyo ve ben böyle üniversitenin kapısından girmek istemiyorumm bütün psikolojim bozuldu ağla ağla bi hal oldum artık((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?