Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerYüzündeki çillerden kurtulan var mı?
yüzümdeki çillerden kurtulmak istiyorum, daha önce doktora gidip onun verdiği kremleri kullandım geçmedi, sonra bilinen markaların cilt kremlerini kullandım ama hiçbiri sonuç vermedi.
aynı derdi olup ta kurtulan varsa nolur yardım etsin???
yok canım geçmiyor çiller bize bi farklılık olarak verilmiş öyle düşüneceğiz artık benimde var çok araştırdım ama artık vazgeçtim çoğalmaması için düzenli güneş kremi kullanmalısın o kadar :)
yok canım geçmiyor çiller bize bi farklılık olarak verilmiş öyle düşüneceğiz artık benimde var çok araştırdım ama artık vazgeçtim çoğalmaması için düzenli güneş kremi kullanmalısın o kadar :)
annemin doktor bir arkadaşı war o bana çillerimden rahatsız olup olmadığımı sordu bende çok rahatsız olduğumu söyledim sonra bana şöyle bir formül werdi
bir bardağa birazcık maden suyu koyup içine 1 tane weya 2 tane (çillerin yoğunluğuna bağlıymış) aspirin atmamı söyledi bende şu anda bunu uyguluyorum ben kullanmaya başlayalı 1 ay oldu ama çillermde müthiş derecede azalma olduğunu farkettm sadece ben değl çewremdeki bütün insanlar bunun farkında
ltfen emeğe saygı ayrıca yorumlarınızı bekliorum bıde bunu buldum