Lekeler, Çiller Yüzündeki çillerden kurtulan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kitty26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
5
0
16
İstanbul
yüzümdeki çillerden kurtulmak istiyorum, daha önce doktora gidip onun verdiği kremleri kullandım geçmedi, sonra bilinen markaların cilt kremlerini kullandım ama hiçbiri sonuç vermedi.
aynı derdi olup ta kurtulan varsa nolur yardım etsin???

çiller tamamen geçmiyor sanırım benimde var en iyisi onlara alışmak ben öyle yaptım artık

yok canım geçmiyor çiller bize bi farklılık olarak verilmiş öyle düşüneceğiz artık benimde var çok araştırdım ama artık vazgeçtim çoğalmaması için düzenli güneş kremi kullanmalısın o kadar :)

ben sadece yaz aylarında güneş kremi kullanıyorum sen kışında kullanıyormusun

selam bende aynen yanıyorum valla tca peelıng yapınca gecıyormuşta ben onu düşünüyorum cıldım çok ınce olurmukı acaba? düşünüyrum acnelyse kullnıyorum ıkı gundür soyulcak gıbıe görünmüyor expiğment almayı düşünüyorum bugünde bakalım önerısı olan yokmu başka

annemin doktor bir arkadaşı war o bana çillerimden rahatsız olup olmadığımı sordu bende çok rahatsız olduğumu söyledim sonra bana şöyle bir formül werdi
bir bardağa birazcık maden suyu koyup içine 1 tane weya 2 tane (çillerin yoğunluğuna bağlıymış) aspirin atmamı söyledi bende şu anda bunu uyguluyorum ben kullanmaya başlayalı 1 ay oldu ama çillermde müthiş derecede azalma olduğunu farkettm sadece ben değl çewremdeki bütün insanlar bunun farkında

ltfen emeğe saygı ayrıca yorumlarınızı bekliorum bıde bunu buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…