• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Yuzunde Yanaklarinda Buyuk Akneler Cikan Varmi Ici Iltihap Dolu Ve Buyuk

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
96
Fransa
Arkadaslar Boyle Olanlar Varmi Benim Zaman Zaman Bole Oluyor Suratimda Kocaman Akneler Cikiyor Ici Irin Dolu Bu Neden Olur Korkutuyor Beni Bazen

cidin yağlı ise sık sık akne olması normaldir...
akne tedavisinde önemli olan temizlik tir.fakat cildi günde 2 defadan fazla yıkamamak lazım.aşırısı da yağ salgısını arttırıyor.
t bölgesindeki sivilcelenmeler hormonal nedenlerden,yanaqklardaki sivilcelenmeler ise bağırsak sorunlarından ileri geliyor diye biliyorum.

a bak bunu yeni duydum bilgim olmamıştı daha önce.t bölgesindeki sivilcelenmeler hormonel demek he.ya benim genelde burnumda alnımda yanak ve çenede çıkar belli bölgelerinde dagılmaz.minik minik çıkar ve iz kalır.çok pskolojimi bozuyor:(

Sebamed likit kullanmayı dene istersen canım...

Uzun süreli kullanımda büyük faydası olur. Doktor bir arkadaşıma bunu önerdi. Başlarda çok kurudu yüzü... Çok kötü oldu ama şimdi pırıl pırıl bir cildi var.

t bolgemde akne yok Allah a sukurde bagirsak problemi mi kabizlik var bende surekli onunla ilgili sanirim ya ole buyukki ciban gibi bisey anlatamam off ya kakilmis gibi gozukuyor cok saolun kizlar

hormon haplari kullandim canim bayagidir cikmiyordu suanda hormonlarimda duzenli ama nedendir anlamadim saol ilgin icin

kabızlık da sivilce yapar. beninm bir ara öyle problemim vardı.sivilceler kocaman ve irin doluydu..ama uzun araştırmalar ve denemeler sonucu bu problemden kurtuldum..
sivilveyi besleyen ve sivilceden kurtulmayı destekleyen bir beslenme programı takip etmek gerekiyor.vucuttaki çinko exikliği de akne lezyonların geç iyileşmesine neden oluyor....vss.

Back