canım madem almaya başlamışsın bari aldıktan sonra bioder ya da başka bir tüy azaltıcı da kullanabilirisin.Bioderi yüzümde kullanmadım ama vücudumda işe yaradı.Bazıları hiç işe yaramadığını söylüyolar.Sen de deneyebilirsin.Çoğaltmayacağı veya kalınlaştırmayacağı kesin belki sende de işe yarar.
Senden aldığım cesaretle ben de aldım. Alalı 1 hafta oldu hala çıkan yok. Burda sakal gibi oluyor fln yazılınca korkmuştum ama sonradan düşündüm sonuçta bıyıkları da iple ya da ağdayla alıyorum. onlar bugüne kadar hiç kalınlaşmadı hep aynı kalınlıkta çıkıyor. yalnız şunu sorucam sana. ben ip kullanma özürlüsü olduğumdan şu teller var ya ortada tel iki ucu plastik. onlarla alıyorum. bi farkı yoktur heralde ipten?
ya bi değişiklik var mı merak ettim :26:
iple nasıl alıyorsunuz ben bir türlü beceremiyorum ipi nasıl kullanacağımı bana da anlatır mısınız?
ve yüz sarartıcılar kesinlikle tüyleri uzatıyor ve renklerini koyulaştırıyor ben de öyle oldu
Ben iğneli ve lazerden bir sonuç alamamıştım hormon bozukluğum olmadığı halde.Sonra yorumlara bakıp King ipli epilasyon aleti aldım. Süper bişey, harika!
yok canım hiç olmadı
ayy ben de alayım o zaman ya kıllı kıllı dolaşmaktan bıktım
vallahi canım ben de tırsıyorum sonradan daha kötü olacak mı falan ama aldıktan sonra o kadar rahat ediyosun ki almadan önce şekilden şekile giriyodum nasıl kapatcam bu sıcakta saçımı toplicam vs alınca insan rahatlıyo la
canım yumuşaklıklarında bi deişim yok galiba bi tık daha koyu geldi tam anlayamadım eskisinden bi farkı var mı ama şimdi iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum o yüzden almamaya karar verdim sarartcam yine maalesefçünkü alınmamş tüy daha çabuk bitiyomuş 3 seansta bile bitiren varmş
lazer deil canım iğneliBu bilginin doğru olduğunu sanmıyorum.
Sadece epilasyona ilk gittiğinde, giderken tüylerini almaman gerekiyor.
Tabi sonrasında hiç kökten almayacaksın.
Ayrıca 3 seans, tüylerin bitmesi için çok kısa bir süre.
Bu şekilde biliyorum ben.
Emin olmak için bir epilasyon merkezine sorabilirsin.
lazer deil canım iğneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?