Valla bilmiyorum canım 5 senedir bıyığımı alıyorum , hatta kaşımı 3 alıyorum bıyığı bir almasam da olur hiç belli bile etmiyor çoğalsa bıyığım çoğalırdı , Yengem de ağdayla alıyor erkek sakalı gibi vallabişi olmaz korkma[/QUOTE
ay sağol canım içimi rahatlattın bende bi kaç aydır yanağımın dudağıma yakın alt ksıımlarını alıorum yani bi deişme olmadı hem burda bakla suyu limon suyu tuzlu su filan formüller var araştırıp onlarıda uygulim bakalım nolcak hayırlısı artık napalım battı balık yan gider sakallı dolaşmaktan iyidir
sen ne zamandır aldırıosun öyle dedikleri gibi kalınlaşma oldu mu :26:
bende senin gibi limon süriim hatta soğan suyuda iyi geliomuş soğan suyuyla limonu karıştırıp mı sürsekk :26:
Valla 3-4 senedir aldırıyorum hiç öle kalınlaşma olmadı. soğan suyunu ilk kez duydum, yüzde neye iyi geliyor:26:
tüyleri alınca, daha sonrasında çoğalacağı fikri mantıksız geliyor bana.
bütün kıl kökleri ayrıdır. alınca nasıl çoğalacak ki.
olsa olsa sertleşebilir tüyler ama düzenli alındığında o da sorun olmaz.
şöyle çoğalıyor o görünmeyecek tüyler bile canavarlaşıyor ve simsiyah sakal haline geliyortüyleri alınca, daha sonrasında çoğalacağı fikri mantıksız geliyor bana.
bütün kıl kökleri ayrıdır. alınca nasıl çoğalacak ki.
olsa olsa sertleşebilir tüyler ama düzenli alındığında o da sorun olmaz.
ben de iple almayı düşünüyorum. önceden sir ağda kullanıyordum hep sivilce oldu dudaklarımın üstü. bu sivilcelerdense kalın çıksın tüyler ona da razıyım. alırım nasıl olsa artmaz ama sanmıyorum.
şöyle çoğalıyor o görünmeyecek tüyler bile canavarlaşıyor ve simsiyah sakal haline geliyor
düzenli alırsan birşey olacağını tahmin etmiyorum. bir de adet dönemi öncesi tüylerin daha sert, daha hızlı bir şekilde uzayabilir (bu durumda, ''aldığım için böyle oldu.'' diye düşünme.),
adet döneminin son bulmasıyla normal haline döner.
Arkadaslar soyle oluyormus boyle oluyormus diyenlerin disinda ben yuzumu iple aldim ve sakal gibi oldular diyen var mi? okuyorum yazilanlari hani sanki herkes baskasindan duydugunu soyluyor. kullanip da yuzunde cogalma olan kalinlasma olan var mi?
ayy nedir bu tüylerden çektiğimiz yaa
3-4 günde bi almakda işkence gibi geliyor bana canım ya ben sadece dudaküstünü iple alıyorum alerji yaptığı için farklı bi yöntem kullanamıyorum ama şu tüy meselesine kesin bi çözüm yok mudur yaa :18:
ben bir iki kere kuaförde aldırdım ama acısına dayanamadığım için bıraktım şimdi kendim sir ağda aile alıyorum,siz nasıl dayanıyosunuz iple almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?