• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümü iple almaya başladım çok güzel oldu

Valla bilmiyorum canım 5 senedir bıyığımı alıyorum , hatta kaşımı 3 alıyorum bıyığı bir almasam da olur hiç belli bile etmiyor çoğalsa bıyığım çoğalırdı , Yengem de ağdayla alıyor erkek sakalı gibi valla :D bişi olmaz korkma[/QUOTE

ay sağol canım içimi rahatlattın bende bi kaç aydır yanağımın dudağıma yakın alt ksıımlarını alıorum yani bi deişme olmadı hem burda bakla suyu limon suyu tuzlu su filan formüller var araştırıp onlarıda uygulim bakalım nolcak hayırlısı artık napalım battı balık yan gider sakallı dolaşmaktan iyidir

tüyleri alınca, daha sonrasında çoğalacağı fikri mantıksız geliyor bana.
bütün kıl kökleri ayrıdır. alınca nasıl çoğalacak ki.
olsa olsa sertleşebilir tüyler ama düzenli alındığında o da sorun olmaz.

sen ne zamandır aldırıosun öyle dedikleri gibi kalınlaşma oldu mu :26:

bende senin gibi limon süriim hatta soğan suyuda iyi geliomuş soğan suyuyla limonu karıştırıp mı sürsekk :26:

Valla 3-4 senedir aldırıyorum hiç öle kalınlaşma olmadı. soğan suyunu ilk kez duydum, yüzde neye iyi geliyor:26:

katılıyorum ama inşallah bi kaç ay sonra buraya gelip yüzümdeki tüyler çoğaldı sertleşti die ağlamam :43:

ben de iple almayı düşünüyorum. önceden sir ağda kullanıyordum hep sivilce oldu dudaklarımın üstü. bu sivilcelerdense kalın çıksın tüyler ona da razıyım. alırım nasıl olsa artmaz ama sanmıyorum.

şöyle çoğalıyor o görünmeyecek tüyler bile canavarlaşıyor ve simsiyah sakal haline geliyor

ben de iple almayı düşünüyorum. önceden sir ağda kullanıyordum hep sivilce oldu dudaklarımın üstü. bu sivilcelerdense kalın çıksın tüyler ona da razıyım. alırım nasıl olsa artmaz ama sanmıyorum.

benimde işte bıyıklarımı alınca hep sivilce doluyodu almıyodum o yüzden sonra iple almayı keşfettim bi gün aldım sivilce çıktı tabi sonra sivilceler biraz dindi yine iple aldım alıştı artık sivilce çıkmıyo hiç öyle öyle devam ediyom her gün ayna karşısına geçip 5 dakka şöyle ipi gezdiriyorum suratımda çıkmaya başlamş olanlar filan geliyo bazı yerler gözden kaçmış oluyo onları alıorum

düzenli alırsan birşey olacağını tahmin etmiyorum. bir de adet dönemi öncesi tüylerin daha sert, daha hızlı bir şekilde uzayabilir (bu durumda, ''aldığım için böyle oldu.'' diye düşünme.),
adet döneminin son bulmasıyla normal haline döner.

düzenli alırsan birşey olacağını tahmin etmiyorum. bir de adet dönemi öncesi tüylerin daha sert, daha hızlı bir şekilde uzayabilir (bu durumda, ''aldığım için böyle oldu.'' diye düşünme.),
adet döneminin son bulmasıyla normal haline döner.

bakalım artık öyle bişey olursa buraya yazarım

Arkadaslar soyle oluyormus boyle oluyormus diyenlerin disinda ben yuzumu iple aldim ve sakal gibi oldular diyen var mi? okuyorum yazilanlari hani sanki herkes baskasindan duydugunu soyluyor. kullanip da yuzunde cogalma olan kalinlasma olan var mi?

Arkadaslar soyle oluyormus boyle oluyormus diyenlerin disinda ben yuzumu iple aldim ve sakal gibi oldular diyen var mi? okuyorum yazilanlari hani sanki herkes baskasindan duydugunu soyluyor. kullanip da yuzunde cogalma olan kalinlasma olan var mi?

canım burda 2 kişi öyle bişey olmadığını yazmış benimde yanaklarımın bi kısmını alalı omuştu bi kaç ay oralarda bi deişiklik yok yani tamamını geçen gün allmştım işte en çok sivilce olmasından tırsıodum ama hiç bişey olmadı valla çok rahat ettim olsa olsa birazcık kalınlaşırlar heralde bence öyle tüylü bamya gibi gezmekten iyidir dışarda rahat rahat dolaşmıodum ayol sevgilimin farketcek die 3buçuk atıodum gerçi farketmiştr kesin :43: daha önceden alsaydım keşkee:26: hem ip minik olan tüyleride alabildiği için uzatma derdin olmuyo her gün ipi şöyle bi suratında gezdirirsende tüy kalan yerleri alıosun arada kaçanlar uzasa bile çok az olucağı için göze çarpma gibi durumda olmuo

böyle diom ama umarım bi kaç ay sonra bi deişiklik olmaz istersen sende yanağının küçük bi kısmını alıp bak deişiklik oluyo mu ama dediğim gibi uzamasını beklmeden 3 4 günde bi ip gezdir

ayy nedir bu tüylerden çektiğimiz yaa :43:

3-4 günde bi almakda işkence gibi geliyor bana canım ya ben sadece dudaküstünü iple alıyorum alerji yaptığı için farklı bi yöntem kullanamıyorum ama şu tüy meselesine kesin bi çözüm yok mudur yaa :18:

ayy nedir bu tüylerden çektiğimiz yaa :43:

3-4 günde bi almakda işkence gibi geliyor bana canım ya ben sadece dudaküstünü iple alıyorum alerji yaptığı için farklı bi yöntem kullanamıyorum ama şu tüy meselesine kesin bi çözüm yok mudur yaa :18:

zaten 3 4 günde bişey çıkmış olmuyo kii inan 1 2 dakkanı anca alır

ben bir iki kere kuaförde aldırdım ama acısına dayanamadığım için bıraktım şimdi kendim sir ağda aile alıyorum,siz nasıl dayanıyosunuz iple almaya

ya valla kızlar deişiklik var mı yok mu bilmiom tüyün çıkmasına imkan vermediğim için ama kalınlaşsada farketmiorm ben iple aldığım için mutluyum yüüzmü kapatmak zorunda kalmıom saçımı toplasam biri tüyleri görüo mu die triplere girmiom ohh sarartınca güneşte altın gibi parlamıo temiz temiz dolaşıorm sizde takıntılıysanız benim gibi ben öneriorm

canım madem almaya başlamışsın bari aldıktan sonra bioder ya da başka bir tüy azaltıcı da kullanabilirisin.Bioderi yüzümde kullanmadım ama vücudumda işe yaradı.Bazıları hiç işe yaramadığını söylüyolar.Sen de deneyebilirsin.Çoğaltmayacağı veya kalınlaştırmayacağı kesin belki sende de işe yarar.

bende fauller yüzünden saçımı bile toplayamıyorurm çok özeniyorurm at kuyruğu yapanlara fln hele yazın işkence gibi açık saçlarla dolaşmak... bu sıralar tipime çok takık durumdayım zaten hiç bişeyi beğenmiyorum iyice gözüme batmaya başladılar bnioder sir ağdayla alıım diyorum yazılanları gördükçe korkuyo insan:25:

Back