• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümü iple almaya başladım çok güzel oldu

canım madem almaya başlamışsın bari aldıktan sonra bioder ya da başka bir tüy azaltıcı da kullanabilirisin.Bioderi yüzümde kullanmadım ama vücudumda işe yaradı.Bazıları hiç işe yaramadığını söylüyolar.Sen de deneyebilirsin.Çoğaltmayacağı veya kalınlaştırmayacağı kesin belki sende de işe yarar.

onu denemeek istiom cınım ama biraz tuzluymuş sanırım tüylerimi aldığım belli bi gün yok zaten gözüme gelen tüyler oldukça alıorm her gün kullanmam lazım yani öyle olunca limon sürüorum her gün yüzüme hem sivilceler için belki ona da faydası olur

Senden aldığım cesaretle ben de aldım. Alalı 1 hafta oldu hala çıkan yok. Burda sakal gibi oluyor fln yazılınca korkmuştum ama sonradan düşündüm sonuçta bıyıkları da iple ya da ağdayla alıyorum. onlar bugüne kadar hiç kalınlaşmadı hep aynı kalınlıkta çıkıyor. yalnız şunu sorucam sana. ben ip kullanma özürlüsü olduğumdan şu teller var ya ortada tel iki ucu plastik. onlarla alıyorum. bi farkı yoktur heralde ipten?

Senden aldığım cesaretle ben de aldım. Alalı 1 hafta oldu hala çıkan yok. Burda sakal gibi oluyor fln yazılınca korkmuştum ama sonradan düşündüm sonuçta bıyıkları da iple ya da ağdayla alıyorum. onlar bugüne kadar hiç kalınlaşmadı hep aynı kalınlıkta çıkıyor. yalnız şunu sorucam sana. ben ip kullanma özürlüsü olduğumdan şu teller var ya ortada tel iki ucu plastik. onlarla alıyorum. bi farkı yoktur heralde ipten?

hiç bilmiyorum canım umarım farkı yokturr :26:

bu yöntemle alanlar hep çoğaldıgını söylüyor bende son bikaç aydır almaya başladım ama sirle aldırıyorum şimdilik sorun yok yinede başka yöntemler araştırıyorum bir lazer yöntemi saratarak tüyleri döküyormuş izmirde bulabilirsem yaptırmayı düşünüyorum böle işte:)

ya bi değişiklik var mı merak ettim :26:

canım yumuşaklıklarında bi deişim yok galiba bi tık daha koyu geldi tam anlayamadım eskisinden bi farkı var mı ama şimdi iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum o yüzden almamaya karar verdim sarartcam yine maalesef :43: çünkü alınmamş tüy daha çabuk bitiyomuş 3 seansta bile bitiren varmş

hem sir ağda ile tüylerini almış, hem cımbızla girişmiş, hem de ip kullanmış bir insan olarak deneyimlerimi paylaşayım:

1. sir ağda: yüz tüylerini bir tık koyulaştırıyor. belki azıcık da kalınlaştırır ama öyle sakal gibi, ne bileyim bacağınızdaki kıllar gibi bir hale getimiyor. acısı da az.
2. cımbız: işte bu çok pis sakal yapar. öyle fena bir hale gelirsiniz ki şaşırırsınız. bir iki kere ağdaya hiçbir türlü gelmeyen tüylerimi cımbızla çekmiş bulundum, sakallı bebeğe döndüm.
3. ip: belki azıcık koyulaştırabilir tüylerinizi ama sakallaştırmaz. ama acısı çok pis.

yöntemleri değerlendirirken hormonal bir sorun olmadığını varsayarak yorumda bulundum. bunun dışında üç yöntem de kılları çoğaltmaz. olsa olsa görünmeyen tüylerinizi görünür hale getirebilir, o yüzden de çoğaldığını zannedersiniz.

iple nasıl alıyorsunuz ben bir türlü beceremiyorum ipi nasıl kullanacağımı bana da anlatır mısınız?

ve yüz sarartıcılar kesinlikle tüyleri uzatıyor ve renklerini koyulaştırıyor ben de öyle oldu

iple nasıl alıyorsunuz ben bir türlü beceremiyorum ipi nasıl kullanacağımı bana da anlatır mısınız?

ve yüz sarartıcılar kesinlikle tüyleri uzatıyor ve renklerini koyulaştırıyor ben de öyle oldu

ya ben sesunun kullanıyodum ama 10 dakka bekletiyon ya resmen 10 dakka ölüyodum acıdan deil acaba yüzüm yanıyo mu kırmızılık kalcak mı ya iz kalırsa

sonra yıkayınca yüzüm kırmızı oluyodu diyodum z.çıtm bol bol bepanten hematen sürüyodum sabaha düzeliyodu anca

daha az bekletirsem sararmıyodu sarartınca güneşte parlıyodu kıllar
neyle sarartcam ben yaa :43:

daha önce yüzünü almadıysan iğneli lazer 3 kerede bitiriyomuş canım bence git

ama yok diyosan

ipin iki ucunu bağla sonra parmaklarına geçir kuafördekiler gibi sar böyle iki elinin iki parmağını aç kapa kıllara doğru ay anladın mı ben bile anlayamadım :52:

Ben iğneli ve lazerden bir sonuç alamamıştım hormon bozukluğum olmadığı halde.Sonra yorumlara bakıp King ipli epilasyon aleti aldım. Süper bişey, harika!

Ben iğneli ve lazerden bir sonuç alamamıştım hormon bozukluğum olmadığı halde.Sonra yorumlara bakıp King ipli epilasyon aleti aldım. Süper bişey, harika!

nasıl bi şey o kız ben de bakiiyim

ya bana da kadın sana yapamam sen de kıl yok yüzün tertemiz dedi ama gerçekten öyle deil yaa güneşte falan aynadan baktım mı çok belli oluyo içerde hiç belli olmuyo ama gün ışığında çok belli oluyo gerçekten eski sevgilim de bunun hakkında alttan alttan bi laf etmişti belki şakaydı ama büyük ihtimal ciddiydi keşke o zamanlar alsaydım :43:

ay bi de sanırım ip benim yüzümdeki tüyleri yoluyo o yüzden aynı çıkıyo galiba öyle

ayy ben de alayım o zaman ya kıllı kıllı dolaşmaktan bıktım :14:

vallahi canım ben de tırsıyorum sonradan daha kötü olacak mı falan ama aldıktan sonra o kadar rahat ediyosun ki almadan önce şekilden şekile giriyodum nasıl kapatcam bu sıcakta saçımı toplicam vs alınca insan rahatlıyo la

vallahi canım ben de tırsıyorum sonradan daha kötü olacak mı falan ama aldıktan sonra o kadar rahat ediyosun ki almadan önce şekilden şekile giriyodum nasıl kapatcam bu sıcakta saçımı toplicam vs alınca insan rahatlıyo la

annemle azcık kavga etcez ama böyle dolaşmaktan iyidir ya :12:

canım yumuşaklıklarında bi deişim yok galiba bi tık daha koyu geldi tam anlayamadım eskisinden bi farkı var mı ama şimdi iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum o yüzden almamaya karar verdim sarartcam yine maalesef :43: çünkü alınmamş tüy daha çabuk bitiyomuş 3 seansta bile bitiren varmş

Bu bilginin doğru olduğunu sanmıyorum.
Sadece epilasyona ilk gittiğinde, giderken tüylerini almaman gerekiyor.
Tabi sonrasında hiç kökten almayacaksın.
Ayrıca 3 seans, tüylerin bitmesi için çok kısa bir süre.
Bu şekilde biliyorum ben.
Emin olmak için bir epilasyon merkezine sorabilirsin.

Bu bilginin doğru olduğunu sanmıyorum.
Sadece epilasyona ilk gittiğinde, giderken tüylerini almaman gerekiyor.
Tabi sonrasında hiç kökten almayacaksın.
Ayrıca 3 seans, tüylerin bitmesi için çok kısa bir süre.
Bu şekilde biliyorum ben.
Emin olmak için bir epilasyon merkezine sorabilirsin.

lazer deil canım iğneli

Back