Yüzüme yaptırdığım dolgu başıma iş açtı :(

Bende dudak dolgusu yaptırmıştım dudağım dev oldu aynı marka .. onların bir kodu oluyormuş size kullanılan tüpü not almak zorundalar juvederm o seride sorun yaşadıysa ilgi orani buyur .. benim şişlikler ile birlikte dolgu söndü gitti 1 haftada hicbirsey kalmadı sürekli buz uyguladım .biraha dudak istersem cerrahi kesin sonuç olacak bir işlem yaptırırım diye düşünüyorum yada kendi vücudumdan yağ aldırıp kulanirim gerçekten kiminle konuşup sorduysam 10 kişiden 7 si 8 ı memnun değil dolgudan :KK43: paramızla rezil ediyorlar bizi anlamıyorum .... ünlülere niye bisi olmuyo oda anlaşılır değil

Yapan hekim dolgunun kod numaralarının bulunduğu etiketleri bana vermişti. O barkod numaralarını Juvederm firmasına bildirdim ve şikayetlerimi de belirttim. Ama tabiki aylardır çekiyorum bu sıkıntıyı. Birkaç haftadır çok şükür daha iyiyim.

Bende konu acıcam açamıyorum yardım edin herkese soru sormak isityorum ama yapamadım

Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.

Dudaklarina dolgu yaptiran hemşire kiz geldi aklima birden. Gecmis olsun çok..
Bu islemi yapmadan once bir takim alerji testleri yapilmasi gerekmiyor mu? Alerjiniz olma ihtimali varsa bu nasil göz ardi edilebilir. İslemi yapan yere kizdim gercekten

Çok teşekkür ederim. Maalesef alerji testi yapmıyorlar :KK43:

Kullanılan madde alerjisi mi yoksa kötü uygulama mı yapıldı? Yapan yerle uğraşırsanız belki çözüm bulmaya daha istekli olabilirler. Dava filan açarsanız ne kadar başarılı olur bilmiyorum ama

Dolgu maddesine alerji geliştirmiş cildim. Mayıs ayından beri o kadar çok tahlil tetkik yapıldı ki.. Şu an halen tedavim devam ediyor. Davayla filan uğraşmadım açıkçası. Yeterki geçsin de..

Alerjin varmış belli ki yoksa o kadar insan var ve bilinen bir dolgu maddesi :KK66: ayrıca şu dudakları şişen hemşireye bildiğin silikon sıkmıştı adam hemde kuafördü hiç alakası olmayan biri yani.
Konu sahibi birdaha yaptırmak isterseniz kendi yağızından yaptırın

Bir daha yüzüme kesinlikle birşey enjekte ettirmem. Çok pişmanım çok :KK43:

Sorununuz hakkinda bilgim yok. Epey sanssizlik yasamissiniz. Daha fazla surmeden atlatirsiniz insallah. Gecmis olsun.

çok geçmiş olsun. çoğu insan aslında memnn kalıyor ama binde bir sorun yaşayınca da insan parasıyla rezil oluyor. aslında bu tür işlemlerdenönce küçük bir kısma uygulayıpalerji testi yapılması gerekiyor prosedür olarak ama bizde nerde. parayı getirene hemen uyguluyorlar uğraşmak istemezler.

çok geçmiş olsun. çoğu insan aslında memnn kalıyor ama binde bir sorun yaşayınca da insan parasıyla rezil oluyor. aslında bu tür işlemlerdenönce küçük bir kısma uygulayıpalerji testi yapılması gerekiyor prosedür olarak ama bizde nerde. parayı getirene hemen uyguluyorlar uğraşmak istemezler.
Alerjinin garantisi yok malesef, konu sahibinin sağ tarafında sorun yokken sol tarafında alerji gelişmesi buna en büyük örnek. Bu şekilde estetik işine girmek bana göre büyük cesaret. Geçmiş olsun . Burada uygulama yapan doktorun bir suçu yok gibi duruyor. Her gittiğiniz doktor alerji demiş, uygulama hatası dememiş. O nedenle uygulama yapan kişiyle bir işiniz yok. Tabiki insan böyle durumda bir suçlu arıyor. Ancak malesef suçlu yok, şans var.

Alerjinin garantisi yok malesef, konu sahibinin sağ tarafında sorun yokken sol tarafında alerji gelişmesi buna en büyük örnek. Bu şekilde estetik işine girmek bana göre büyük cesaret. Geçmiş olsun . Burada uygulama yapan doktorun bir suçu yok gibi duruyor. Her gittiğiniz doktor alerji demiş, uygulama hatası dememiş. O nedenle uygulama yapan kişiyle bir işiniz yok. Tabiki insan böyle durumda bir suçlu arıyor. Ancak malesef suçlu yok, şans var.

ama yine de baştan böyle bir test prosedürü olmalı bence. tabiki garantisi olmaz ama birçok sorunu da engeller. ameliyata girmeden önce bile anesteziye karşı reaksiyonu var mı diye önceden bakıyorlar. dediğiniz gibi doktorn suçu yok, zaten heryerde uygulama standart. böyle bir test devlet tarafından zorunlu tutulmalı yoksa kimse yapmaz sonucundan da sorumlu tutulamaz. ülkede gerçekten doktor hatası ile ölümcül sonuçlarda bile hukuken bir şey yapılamıyor bu çok küçük bir sorun onların yanında

Allahin verdiği Güzelliğine yazık değilmi sen bu konuda cezasını çekiyorsun aslında çirkin kadın yoktu bakımlı kadın vardir derler ama doğal güzel olan her kadın güzeldir bence makyaj yapsa yeterli sadece estetik mı dolgu mu güzelliğe mahvediyor ben estetiğe karşıyım

Allahin verdiği Güzelliğine yazık değilmi sen bu konuda cezasını çekiyorsun aslında çirkin kadın yoktu bakımlı kadın vardir derler ama doğal güzel olan her kadın güzeldir bence makyaj yapsa yeterli sadece estetik mı dolgu mu güzelliğe mahvediyor ben estetiğe karşıyım

doğallık gibisi yok tabi.. yüzümde çökmeler olunca biraz dolgun görünsün diye yaptırmıştım.. yaptıranların çoğu memnunlar ama bende alerjik reaksiyon gelişti.. şans .. haklısınızdır belki de ceza olmuştur bana..

doğallık gibisi yok tabi.. yüzümde çökmeler olunca biraz dolgun görünsün diye yaptırmıştım.. yaptıranların çoğu memnunlar ama bende alerjik reaksiyon gelişti.. şans .. haklısınızdır belki de ceza olmuştur bana..
Makyajla kapatabilirdin gerek yok estetiğe. Doğal gibisi yok tabi ama şu ki makyaj hayat kurtarıcıdır:KK66:

Merhaba arkadaşlar,
Konuyu estetik kısmına açmıştım. Ama sanırım buraya açmam gerekiyordu. Yeni üye olduğum için de tam bilemedim. Yanlış yere konu açtıysam affola. Ama gerçekten bir derdim var
Mayıs ayının başlarında yüzüme botoks ve dolgu uygulaması yapıldı. Bir hafta on gün kadar sonra bir sabah uyandım, yüzümde bir tuhaflık hissettim. Yüzüm gözüm şişmişti, gözüm şişlikten kapanmıştı. Yüz felci geçiriyorum sandım. Doktorumu aradım. Gittim.dolgu çözücü bir enjeksiyon uyguladı ve antibiyotik+kortizon ilaçlarına başladım. Bir hafta sonra ilaçlarım bitti. Sonrasında tekrar yüzüm gözüm şişti. İlaçları alırken yüzüm düzeliyor ancak ilaçları bıraktığımda tanınmaz hale geliyorum. 5 aydır çektiğimi bir Allah bilir bir ben :KK43: bu süre içerisinde 3-4 farklı doktora gittim. Hiç birisi derdime çare olmadı. Dolgu sonrası oluşan rahatsızlıklara hiç bir müdahale de bulunmuyorlar. Dolgu maddesi erisin diye masaj yapıyorum sürekli. Aylardır kortizon ve antibiyotiğe bağımlı yaşıyorum. Onları kullanmazsam yüzüm tanınmayacak hale geliyor ve işe bile gidemiyorum. Psikolojim çok kötü. Ne yapacağımı bilemiyorum. Dün sabah kalktığımda gene gözüm şişmişti. Gözüme birşey olacak kör kalacağım diye korkuyorum :KK43: başından böyle bir durum geçen varmı aranızda?
Cok gecmis olsun ben olsam sikayet ederim benimde cok alerjik cilt tipim var o yuzden cok korktum böyle seylerden okuyunca daha Korktum umarim gecer bu sorununuz

O maddeyi dolgu yaptırmadan önce keşke alerjinin olurmu ona bakilsaydi ...sizin o maddeye alerjiniz var galiba prednol yanlış hatırlamıyorsam alerjinin geçmesi içinde kullanılan bir ilaç bu saatten sonra o maddeyi vücuttan atmanız yada sürekli ilaç kullanmanız gerekir galiba drlar ne diyor ki Allah yardımcınız olsun

Konunuz bir çok kişiye örnek teşkil ediyor bence.

Ancak çok geçmiş olsun dilerim.
Umarım bir fayda, bir çözüm bulabilirsiniz.
Farklı doktorlara ve özellikle alanının uzmanlarına danışmanızda fayda var.
Sağlık bu, malesef şakası olmuyor.

Tekrardan çok geçmiş olsun.

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum... Siz ne yaptınız kurtulabildiniz mi ?
Merhaba, Evet uzun uğraşlar sonucu şükürler olsun ki geçti. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayı gibi yapılmıştı dolgu. 6 aydan fazla kortizon ilacı kullandım. 1 yıl sonunda erimeye başladı ve şimdiyse tamamen düzeldi.Ama o bölgede hafif bir çöküntü oluştu. Bunu dışardan gören pek farkedemiyor. Ama ben yüzümün eski halini bildiğim için, aynaya baktıkça biraz tuhaf geliyor.
Size de geçmiş olsun.. Nasıl bir sorun oluştu sizde?

O maddeyi dolgu yaptırmadan önce keşke alerjinin olurmu ona bakilsaydi ...sizin o maddeye alerjiniz var galiba prednol yanlış hatırlamıyorsam alerjinin geçmesi içinde kullanılan bir ilaç bu saatten sonra o maddeyi vücuttan atmanız yada sürekli ilaç kullanmanız gerekir galiba drlar ne diyor ki Allah yardımcınız olsun
Çok sağolun.. Ülkemizde dolgu malzemesi yapılmadan önce alerjik bir durumunuz var mı yok mu bakılmıyor maalesef.. Evet prednol alerjiyi baskılamak için kullanılıyor. Zaten prednol olmasaydı hayata küsmüştüm o dönemlerde..

Konunuz bir çok kişiye örnek teşkil ediyor bence.

Ancak çok geçmiş olsun dilerim.
Umarım bir fayda, bir çözüm bulabilirsiniz.
Farklı doktorlara ve özellikle alanının uzmanlarına danışmanızda fayda var.
Sağlık bu, malesef şakası olmuyor.

Tekrardan çok geçmiş olsun.
Çok Teşekkür ederim. Konuyu açma sebebim bu tarz şeyler yaşayıp önerileri olan kişileri bulmak ve bu sorunu yaşayıp ta yazmaya cesareti olmayan kişilere bir nebze de olsa destek olmaktı.. Ben çok şükür ki iyileştim. Ama geri dönüşü olmayan bir sorunda olabilirdi. Umarım kimse böyle bir durumla karşı karşıya kalmaz..

Merhaba, Evet uzun uğraşlar sonucu şükürler olsun ki geçti. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayı gibi yapılmıştı dolgu. 6 aydan fazla kortizon ilacı kullandım. 1 yıl sonunda erimeye başladı ve şimdiyse tamamen düzeldi.Ama o bölgede hafif bir çöküntü oluştu. Bunu dışardan gören pek farkedemiyor. Ama ben yüzümün eski halini bildiğim için, aynaya baktıkça biraz tuhaf geliyor.
Size de geçmiş olsun.. Nasıl bir sorun oluştu sizde?
Benim yüzüme doktor aquafilling body diye bir dolgu yaptı.. Bu dolgu yüzümde sürekli şişip apse kelimeye başladı her defasında cerrahi işlem ile apse boşaltılıyordu, şimdi ise erisinler diye yüzüme kortizon uygulandı yüzüm çöktü çöken yerlere yağ enjeksiyonu yaptık şuan çok iyi görünüyor ama yağ eriyince yine çöktük hali geri gelecek bakalım herhalde artık sürekli yağ enjeksiyonu yaptırmak zorunda kalacam

Benim yüzüme doktor aquafilling body diye bir dolgu yaptı.. Bu dolgu yüzümde sürekli şişip apse kelimeye başladı her defasında cerrahi işlem ile apse boşaltılıyordu, şimdi ise erisinler diye yüzüme kortizon uygulandı yüzüm çöktü çöken yerlere yağ enjeksiyonu yaptık şuan çok iyi görünüyor ama yağ eriyince yine çöktük hali geri gelecek bakalım herhalde artık sürekli yağ enjeksiyonu yaptırmak zorunda kalacam

Çok geçmiş olsun.. Benzer bir durum yaşamışız.. Sıkıntılı bir süreç... Bende de biraz çökme oluştu. Fakat yağ enjeksiyonuna filan yanaşmadım.. Korktum doğrusu. En iyisi bu tür şeylere hiç bulaşmamak ve en baştan yaptırmamak ama, insan yaşamadan bilemiyor.. Umarım bu dönemi az hasarla ve çabucak atlatırsınız.

bişey dicem nerelerde yaptırıyorsunuz da böyle sonuç alıyorsunuz?Gerçekten merak ediyorum.

maalesef bazı yerlerde bu maddelerle yapılan estetik deneme yanılma yolu ile oluyor işte binde bir alerji enfeksiyon riski olsa da bunu gizleyip para kazanıyorlar sonucunda bedelini rahatsız olan ödüyor.

X