- 24 Ağustos 2017
- 67
- 62
Bende dudak dolgusu yaptırmıştım dudağım dev oldu aynı marka .. onların bir kodu oluyormuş size kullanılan tüpü not almak zorundalar juvederm o seride sorun yaşadıysa ilgi orani buyur .. benim şişlikler ile birlikte dolgu söndü gitti 1 haftada hicbirsey kalmadı sürekli buz uyguladım .biraha dudak istersem cerrahi kesin sonuç olacak bir işlem yaptırırım diye düşünüyorum yada kendi vücudumdan yağ aldırıp kulanirim gerçekten kiminle konuşup sorduysam 10 kişiden 7 si 8 ı memnun değil dolgudan paramızla rezil ediyorlar bizi anlamıyorum .... ünlülere niye bisi olmuyo oda anlaşılır değil
Yapan hekim dolgunun kod numaralarının bulunduğu etiketleri bana vermişti. O barkod numaralarını Juvederm firmasına bildirdim ve şikayetlerimi de belirttim. Ama tabiki aylardır çekiyorum bu sıkıntıyı. Birkaç haftadır çok şükür daha iyiyim.
Bende konu acıcam açamıyorum yardım edin herkese soru sormak isityorum ama yapamadım
Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.
Dudaklarina dolgu yaptiran hemşire kiz geldi aklima birden. Gecmis olsun çok..
Bu islemi yapmadan once bir takim alerji testleri yapilmasi gerekmiyor mu? Alerjiniz olma ihtimali varsa bu nasil göz ardi edilebilir. İslemi yapan yere kizdim gercekten
Çok teşekkür ederim. Maalesef alerji testi yapmıyorlar
Kullanılan madde alerjisi mi yoksa kötü uygulama mı yapıldı? Yapan yerle uğraşırsanız belki çözüm bulmaya daha istekli olabilirler. Dava filan açarsanız ne kadar başarılı olur bilmiyorum ama
Dolgu maddesine alerji geliştirmiş cildim. Mayıs ayından beri o kadar çok tahlil tetkik yapıldı ki.. Şu an halen tedavim devam ediyor. Davayla filan uğraşmadım açıkçası. Yeterki geçsin de..
Alerjin varmış belli ki yoksa o kadar insan var ve bilinen bir dolgu maddesi ayrıca şu dudakları şişen hemşireye bildiğin silikon sıkmıştı adam hemde kuafördü hiç alakası olmayan biri yani.
Konu sahibi birdaha yaptırmak isterseniz kendi yağızından yaptırın
Bir daha yüzüme kesinlikle birşey enjekte ettirmem. Çok pişmanım çok