• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüme lazer yaptırıyorum çok memnunum...

canım bana hiçbirşey vermediler kullanmadım yani,sana verdiklerini okuyunca şaşırdım bende akumerde yaptırıyorum,yalnız seninki nasıl azmı,çokmu sertlik durumu nasıl,ona göre fiyat veriyorlar sanırım mesela ben yüzüme 50 veriyorum..
tüylerim sert değil canım,hatta kökleri baya inceymiş.6-8 seansta bitecek.seans araları 30-50 gün sürecek.1 yıl bununla uğraşcam herhalde.40 faktörlü krem kullancam güneşten korunmak için.bu yaz zor geçecek.solaryumda yok bu arada :sm_confused:

Anladım canım umarım istediğin tüysüzlüğe kavuşursun, hatta kavuşuruz :roflol:

Ben de önceleri sir ağda ile alıyordum, yüzümde bir ton sivilce yapmaya başladı hem de gitmek bilmiyordu aylarca. Sonra vazgeçtim ondan, normal ağda ile almaya başladım. Oda hemen çıkıyor ve tahrişte ediyor cildimi. Bıktım yav şu tüylerden. Yakında erkek arkadaşımla beraber traş olacağım :roflol:
Ben de araştırayım bir iki yer arkadaşımın gittiği var memnun oradan. Muhtemelen oraya gitmeye başlarım ben de.
Bol tüysüz günler kızlar delikafadulden

bende sirle aldıordum.sirden sonra bepanten plus kullanıyorum o ii gleiordu çok kızarmıordu.ama 4-5 gün sonra yüzümde kocaman sivilceler çıkıordu.off ne zor kadın olmakk -tatlicadiarzu- inşallah kurtuluruz şu kıl tüy derdinden olumunekankayizsmile

arkadaşlar bende yüzüme lazere gidiyorum...3.seansıma gidicem 40ytl verıyorum..tamam kalınları ıncelttı ama ınceler coğaldı..ben 1 yıl ona gidemem hem maddi hem manevi zorluk...o yüzden ben lazer aleti almak istiyorum ama hıc kımsenın pek bılgısı yok alan yok galıba..madem lazere bu kadar gidicez evde lazer rio tarayıcı alırım yanı o da uzun surede ıse yarıyor lazere gıtmekde aynı sey yanı ben almayı dusunuyorum evımde rahat yaparım lazer hem daha mantıklı..

vala vucuda acaip işe yarayorrr..çok memnunum ama yüzüm için aynı şeyi diyemiycem...1 seneyi geçti ve bitmişycek belliii sadece cenemdekiler kalındı inceldi okdrr inceler kalınlaaştı falann...bu gidişle bi sene daha gitmem şart gözüküyor iki sene bile olabilir..yüz için tavsiye etmiyorum..senelerce gitmeyi göze alıyorsanız tmm...ama 4-5 seasnta imkansız ötesi hayatta bitmez...bide bir ay geç gidin lazere nsl uzadıgını görürsünüz.erkek gibi yüzünüzdeki kıllar sertse gidin ama incelerse gitmeyin paranıza zamanınıza yazık....kolatı göbek genital bacaga gidiyorum..o bölegelerden acaip memnunum...ama yüze gitmeyin kalın deilse kıllanırızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet doru ınceler kalınlasır kalınlar ıncelır ne yanı ıncelmesı cozum mu değil:((...su lazer aletını kısa zamanda alırımda ıse yarar ıns kurtulurum bu zulümden:(

aslında bende lazer epilasyona gidiyorum ama tüm vucudum için ve azıcıkda çenemde var onlar için. hatta yarın 3. seansıma gıdeceğım ama aslında yuzumede istiyorum ama benımde tüylerim çok belirgın deıl sarartıcı kullanıyorum yanaklarımdakıler için ama yınede fondoten falan sürünce kötü görünüyorlar çünkü az da olsa tüy yani sonuçta bunlar kıl hatta bence. neyse yarın bir sorayım yüzüme de yapabilirlermi dıye ama pek sanmam. bilmiyorumkismile

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

ya bu lazer ışınları zararlı mı ki yaa ? 4 senedir gidiyorum kanser falan olur muyum acepeyvahedigeldismile valla aklıma gelmıo diil böle şeyler yafffbilmiyorumkismile

tatlim nerde yaptırdın nsl koyumuydu yüzündeki kıllar braz bilgi verirmisin bende belki bu kıllar yüzünden cıldırmadan bı caresini bulurum

Keşke yaptırdıgın cihazın adınıda yazsaydın başka sehırlerde yasayan kısıler ıcın araştırmada kolaylık olurdu...

Arkadaşlar ben yüzüm için 3 aydır ıpl lazer yaptırıyorum. ve azlama %90 kadar ulaştı.Süper bi olay benim gittiğim yer yeni bir cihaz getirdi gene IPL adı altında ama son teknoloji kendinden soğutmalı yanma hisside yok.Ben gerçekten çok rahat ettim. Çünkü ; yüz bu bacak koltuk altı gbı saklancak bi yeri yok ben devamlı sir yaptırıyordum ve 15 günde yüzüm orman gibi oluyordu.Şimdi 45 günde bir gidiyorum ve çok az çıkmış oluyor onlarda tüy gibi çokıyor yani rahatsızlık verecek türden deil.Bide çenemde 15 20 tane kıl sakal gibi çıkıyordu beni en cok bu rahatsız ediyordu.Şimdi o sakal gibi çıkanlar hiç çıkmıyor bile.

Sadece şunu söleyebilirm.Güvenilir bi merkezde kesinlikle yaptırılması gereken bişey.Şiddetle tavsiye ediyorum:kkk:

Back