- Konu Sahibi cileklPASTa
tüylerim sert değil canım,hatta kökleri baya inceymiş.6-8 seansta bitecek.seans araları 30-50 gün sürecek.1 yıl bununla uğraşcam herhalde.40 faktörlü krem kullancam güneşten korunmak için.bu yaz zor geçecek.solaryumda yok bu arada :sm_confused:canım bana hiçbirşey vermediler kullanmadım yani,sana verdiklerini okuyunca şaşırdım bende akumerde yaptırıyorum,yalnız seninki nasıl azmı,çokmu sertlik durumu nasıl,ona göre fiyat veriyorlar sanırım mesela ben yüzüme 50 veriyorum..
Anladım canım umarım istediğin tüysüzlüğe kavuşursun, hatta kavuşuruz :roflol:
Ben de önceleri sir ağda ile alıyordum, yüzümde bir ton sivilce yapmaya başladı hem de gitmek bilmiyordu aylarca. Sonra vazgeçtim ondan, normal ağda ile almaya başladım. Oda hemen çıkıyor ve tahrişte ediyor cildimi. Bıktım yav şu tüylerden. Yakında erkek arkadaşımla beraber traş olacağım :roflol:
Ben de araştırayım bir iki yer arkadaşımın gittiği var memnun oradan. Muhtemelen oraya gitmeye başlarım ben de.
Bol tüysüz günler kızlar delikafadulden
bende sirle aldıordum.sirden sonra bepanten plus kullanıyorum o ii gleiordu çok kızarmıordu.ama 4-5 gün sonra yüzümde kocaman sivilceler çıkıordu.off ne zor kadın olmakk -tatlicadiarzu- inşallah kurtuluruz şu kıl tüy derdinden olumunekankayizsmile