• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüme lazer yaptırıyorum çok memnunum...

cileklPASTa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
95
1
86
Diğer
bugün lazer epilasyona gidiyorum 2.seansım ve çok memnunum yüzüme yaptırıyorum.tüylerim ilk seans sonrası azaldı şaştım kaldım,kızlar artık almaktan kurtuldum herkese tavsiye ederim...

bugün lazer epilasyona gidiyorum 2.seansım ve çok memnunum yüzüme yaptırıyorum.tüylerim ilk seans sonrası azaldı şaştım kaldım,kızlar artık almaktan kurtuldum herkese tavsiye ederim...
slm güzelim senin adına sevindim inş.kalıcı bir çözüm olur.Bende çene ve yüzde tüy problemi yaşıyorum.ancak benim tüyler sarı.Lazer,n sarı tüylerde etkili olmadığını duymuştum.özel mesajla yaptırdığın yeri yaarsan sevinirim.Şu an hamileyim lazer tehlikeli olabilir ancak ileride bende mulaka düşünüyorum.Selam ve duayla...

slm güzelim senin adına sevindim inş.kalıcı bir çözüm olur.Bende çene ve yüzde tüy problemi yaşıyorum.ancak benim tüyler sarı.Lazer,n sarı tüylerde etkili olmadığını duymuştum.özel mesajla yaptırdığın yeri yaarsan sevinirim.Şu an hamileyim lazer tehlikeli olabilir ancak ileride bende mulaka düşünüyorum.Selam ve duayla...

canım sende antalyadasın sanırım,özel mesajla gönderecektim ama seninki kapalı sanırım öyle yazıyor...

Yüzüme istiyorum ben de, tenim beyaz kıllarım siyah kolay kaybolur diyorlar. Fakat yüzüme bir hasar vermesinden korkuyorum. :uhm:

canım bende senin gibiydim korkuyordum ama düşündüğüm gibi çıkmadı iyi araştırdım ve benim tenim öo kadar hassas ki anlatamam,ama düşündüğüm gibi olmadı çok memnunum bana diyorlardı kızarıyor geçmiyor kötü oluyor diye ilgisi yok kızarmıyor hemen anında geçiyor ve cildim düzeldi almaktan bozulmuştu bebek gibi oldu valla herkese tavsiye ediyorum ama iyi araştır...

mrb arkadaşım senin adına çok sevindim kaydirigubbakcemile5
bende antalyadayım nerde ve ne kadara yaptırdığını msjla gönderirmisin.bende yarın medicalprka gitcem konuşmak için :uhm:

harikaa senin adına sevindimm hihoyyyt
nereye gittiğini yazarsan sevinirimm
sevgilerr a.s.

mrb arkadaşım senin adına çok sevindim kaydirigubbakcemile5
bende antalyadayım nerde ve ne kadara yaptırdığını msjla gönderirmisin.bende yarın medicalprka gitcem konuşmak için :uhm:

canım özel mesaj gönderemiyorum burdan yazarsamda sanırım olmuyor..nasıl yapacağız?

canım özel mesaj gönderemiyorum burdan yazarsamda sanırım olmuyor..nasıl yapacağız?
hmm bilmiyorum ya nasıl olcak :uhm:
bende bugün medicalprka gittim yüz için 75 koltuk altı için 50 dediler.yüzümdeki tüylerin uzamasını beklicez.3 hafta sonra başlıcam bakalım.doktor 2 tane krem ve hap verdi lazerden önce bunları kullanırsan iyi olur dedi.sende hap krem falan kullanmışmıydın kafamçokkarıştı

bende bugün medicalprka gittim yüz için 75 koltuk altı için 50 dediler.yüzümdeki tüylerin uzamasını beklicez.3 hafta sonra başlıcam bakalım.doktor 2 tane krem ve hap verdi lazerden önce bunları kullanırsan iyi olur dedi.sende hap krem falan kullanmışmıydın kafamçokkarıştı

Yüz için mi veriyorlar hap ve kremi yalnızca, yoksa lazeri hangi bölgeye yaptırırsak yaptıralım veriyorlar mı canım ? :ecrin_bebek:

Yüz için mi veriyorlar hap ve kremi yalnızca, yoksa lazeri hangi bölgeye yaptırırsak yaptıralım veriyorlar mı canım ? :ecrin_bebek:

ilk defa yaptıracağım için hiçbir bilgim yok canım bu konuda.
ama yüzümde sir ağdadan sonra birkaç tane iltihaplı sivilce olduğu için verdiğini düşünüyorum hapı.çünkü hap antibiyotik.diğer iki kremi de yüzümü kurutması için verdiğini tahmin ediyorum CADIARZU

canım bana hiçbirşey vermediler kullanmadım yani,sana verdiklerini okuyunca şaşırdım bende akumerde yaptırıyorum,yalnız seninki nasıl azmı,çokmu sertlik durumu nasıl,ona göre fiyat veriyorlar sanırım mesela ben yüzüme 50 veriyorum..

ilk defa yaptıracağım için hiçbir bilgim yok canım bu konuda.
ama yüzümde sir ağdadan sonra birkaç tane iltihaplı sivilce olduğu için verdiğini düşünüyorum hapı.çünkü hap antibiyotik.diğer iki kremi de yüzümü kurutması için verdiğini tahmin ediyorum CADIARZU

Anladım canım umarım istediğin tüysüzlüğe kavuşursun, hatta kavuşuruz :roflol:

canım bende senin gibiydim korkuyordum ama düşündüğüm gibi çıkmadı iyi araştırdım ve benim tenim öo kadar hassas ki anlatamam,ama düşündüğüm gibi olmadı çok memnunum bana diyorlardı kızarıyor geçmiyor kötü oluyor diye ilgisi yok kızarmıyor hemen anında geçiyor ve cildim düzeldi almaktan bozulmuştu bebek gibi oldu valla herkese tavsiye ediyorum ama iyi araştır...

Ben de önceleri sir ağda ile alıyordum, yüzümde bir ton sivilce yapmaya başladı hem de gitmek bilmiyordu aylarca. Sonra vazgeçtim ondan, normal ağda ile almaya başladım. Oda hemen çıkıyor ve tahrişte ediyor cildimi. Bıktım yav şu tüylerden. Yakında erkek arkadaşımla beraber traş olacağım :roflol:
Ben de araştırayım bir iki yer arkadaşımın gittiği var memnun oradan. Muhtemelen oraya gitmeye başlarım ben de.
Bol tüysüz günler kızlar delikafadulden

Son düzenleme:
aslında ilaç krem tavsiye etmiyorlar seansı uzatır diye ama dayanılamıyorsa mecbur kullanılacak tabii

Back