- Konu Sahibi eylultamer
Merhaba Arkadaşlar ,
yüzümde özellikle çene ve bıyık bölgemde sert siyah kıllar var , bu zamana kadar hep sir ağdayla aldırıyodum bunları her hafta sonu , ancak son aylarda ağda yaptırdığım bölgelerde artık hiç geçmeyen sivilcelerim var senağlama , ağda tamam tertemiz yapıyor ama çokta sivilce ve sivilce izi var artık
bu nedenlede yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum .
özelliklede yüzüne yaptıran arkadaşlardan yardım rica ediyorum .
sadece çene ve bıyık bölgelerine değil tüm yüzüme yaptırmak istiyorum ,
lütfen sorularıma cevap vermenizi rica ediyorum arkadaşlar ,
lazer yaptırdıktan sonra iz kızarma azda oluyor bildiğim kadarıyla , geçiyor değilmi bunlar ?
seans aralıkları ne kadar oluyor ?
birde ben çalıştığım için nasıl olacak yani , lazer sonrası ordaki tüyleri kökünden almamak gerekiyor ya , o şekilde tüylü tüylü nasıl işe gelicem
o şekilde dolaşamamki ? sizler nasıl yaptınız veya kısalttınız ?
çok soru sordum kusura bakmayın ama , yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar
şimdiden herkese çok teşekkürler
a.s.
yüzümde özellikle çene ve bıyık bölgemde sert siyah kıllar var , bu zamana kadar hep sir ağdayla aldırıyodum bunları her hafta sonu , ancak son aylarda ağda yaptırdığım bölgelerde artık hiç geçmeyen sivilcelerim var senağlama , ağda tamam tertemiz yapıyor ama çokta sivilce ve sivilce izi var artık
bu nedenlede yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum .
özelliklede yüzüne yaptıran arkadaşlardan yardım rica ediyorum .
sadece çene ve bıyık bölgelerine değil tüm yüzüme yaptırmak istiyorum ,
lütfen sorularıma cevap vermenizi rica ediyorum arkadaşlar ,
lazer yaptırdıktan sonra iz kızarma azda oluyor bildiğim kadarıyla , geçiyor değilmi bunlar ?
seans aralıkları ne kadar oluyor ?
birde ben çalıştığım için nasıl olacak yani , lazer sonrası ordaki tüyleri kökünden almamak gerekiyor ya , o şekilde tüylü tüylü nasıl işe gelicem
o şekilde dolaşamamki ? sizler nasıl yaptınız veya kısalttınız ?
çok soru sordum kusura bakmayın ama , yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar
şimdiden herkese çok teşekkürler
a.s.