Yüzüme iğrenerek bakıp benden iğrendiğini söyledi

Senden tiksiniyorum demiş sanırım ben affedemedemezdim söyledikleri aklımdan çıkmazdı

Hahahah adamdaki konfora bak, iki bak gül tamam iş.

Biri bana yüzüme karşı senden iğreniyorum dese ömrübillah unutamam helede bunu erkek arkadaşım diyosa. Kimse sevdiği birine senden iğrendim,tiksindim demez,diyemez. Bu çocuk seni sevmiyor.
Ben sevdiğimi belli edince çok seviyorum dedikçe iyi davrandıkca böyle oldu batsın böyle sevgim be sevince insanın egosu mu şişer ya mutlu olur niye sevgili olunuyor sonuçta ben böyle insanları anlamıyorum niye ya niye

Erkekler için basit şeyler bunlar,hedefine ulaşmak için aşkla bakarlar,sevdiklerini söylerler zor değil yani . İstediklerini aldıklarında özlerine dönerler.Arada bir iki yine oyalama , gönül alma ta ki yeni bir av bulana kadar.

Yerinize geçecek aday hazırlık aşamasında belli ki, size böyle arada “her an bitebilir” mesajları veriyor ki adaydan ok alınca sizi şutlamak kolay olsun. Önce davranıp şutlayın bu öküzü.
Ama aldatma belirtisi yok gibi çünkü insan hisseder ya özellikle kadınlar hisseder sanmıyorum ama tabi belli olmaz bu işler

Yanlış anlama dalga geçmek amacıyla demiyorum ama sen az biraz saf gibisin. Muhtemelen o da bu yönünü kullandı. Gerçek sevginin içinde böyle hesaplar,kitaplar olmaz. Ayrılacaksın yoluna bakacaksın. Bir tek senin yaşadığın şeyler değil bunlar.

Nasil yani Anlayamadım?
Yani diyorum ki normal bir insan bu gördüğü muamele karşısında hâlâ bu salak herifin evinde kalıp uyumaz bir de kendisini eve bırakmasını beklemez. Daha ilk ses yukseltmede basar gider tüm iletişimini koparıp engeller. Elin sidikli oğlu size pervasızca cemkirsin, türlü hakaretler etsin diye mi büyüttü anneniz sizi? Bu muameleyi nasıl kendinize reva görürsünüz? Neresi duzelecekmis mesela? Duzelse ki sizden igrendigini söyleyen adamı nasıl içiniz alacaksa bir de koca diye mi alacaksınız

Benimle cinselligi yaşamayı çok seven bana hep dokunan insan artık benden uzaklaştı cinsel anlamda da soğuk artık hep ben adım atıyorum ben atmasam onun atacağı yok neredeyse son 3 aydir böyle 3 ay öncesine kadar mükemmeldi herseyimiz ya zoruma gidiyor artık bir kadın olarak neden ya neden sevince olmuyor be

İlk bağırdığında gece vaktiydi ve uyuyakaldım üzüntüden içim geçmiş haklısınız aslında

Yaşamak istediklerini yapmış gel demiş gitmişsiniz git demiş gitmişsiniz siz toksik ilişki nedir bilmiyorsunuz sanırım. Her söylenilen doğru olsaydı ne güzel olurdu. Davranış daha önemli sözden.

Altina imzami atarim. Bir erkek saygisiz konustugu anda sutlanmali.

E ayrıl ? Zorla tutan var sanki, ananız babanız su getir dese yaygara koparırsınız, elin b.klu herifi tuvalet kağıdı gibi kullanır hala ayrılmazsınız
Heh iste ayrılınca da bırakmıyor bi anda değerim artiyo ölüm bile ayıramaz diyor bir ilgi bir ilgi yine kanıyorum duzeldigjne ama yine aynı değişen bisi yok. Ayrılmayı düşünüyorum o da sonuçta zorla tutamaz öyle biri değil ama elinden geldiğince ayrılmayim diye her şeyi yapıyor ağzı çok iyi laf yapuuor inanıyorum ona, ama ben neden böyle değiştiğini merak ediyorum hayir bi de hem iğreniyorum diyo hem soğuk hem de ayrilmak istemiyor amacı ne olabilir inan çok garip şu yazdıklarımı bi başkası yazsaydi ve ben okusaydim bu değişik ne anlatıyor yavvv derdim ınan ki canım

Aslinda belki de en büyük hatam düzelir düzelir kafasıyla devam etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…