Yüzüme iğrenerek bakıp benden iğrendiğini söyledi

Aynen öyle bi çakal vardı kendisine upuzun ayrılmayalım mesajı atan kızların mesajlarını arşivleyip ben dahil herkese okutturuyordu, sözümona ‘ ben yürüyen cinselliğim, kızlar bana hasta’ diye hava atmak için

Allah aşkına ss var mı çok merak ettim o ne ya oyle rezalet o nasil bi Benmerkezcilik

Size karşı böyle dengesiz davranış sergileyenler sizi sevmez. Siz de içten içe bilirsiniz bunu.Ama kendi kendinize beni sevmese bunu yapmazdi, bunu demezdi dersiniz.Kendinizi ikna eder durusunuz.Bu böyle devam eder.Ta ki sizi terkedene kadar.

“.” Bak bu noktalama işareti, Türkçe de cümle sonlarına konur.
Klasik cevap '' beynimden vurulmuşa döndüm nasıl yazdığımı bilmiyorum gerçekten. '' Buraya koşarak mı geliyorlar anlamadım ben
Size '' senden iğreniyorum '' diyen kişiye karşı sessiz kalıp yatıp uyudunuz mu gerçekten? S*ktir git o zaman demek daha anlamlı sanki

Siz manipüle ediliyosunuz ve hatta bence ben onu kizdirdim hatalar yaptım diyosunuz ya buna inanmıyorum.adam ota boka sinirlenmiş sizinle kavga etmeye sebep aramış siz de herbisiyde kendinizi suclamissiniz. Bagimlisiniz adamın sizi sevmedigi açık bir şekilde belli

23 yaşındayım demesen 15 yaşında bir ergenin yazdığını düşünürdüm çünkü ilişkiniz o derece cringe. sevmiyor yani seni ayrıl kurtul bence.

Birşey olmayacak döneceksin arkanı gideceksin bu kadar net olmalisin

Ben onun yerine cevap vereyim: Başka birini buldu ve ayrılmak istiyor. İlişkiyi gözden çıkarmış.

Ancak bunu sizin yüzünüze söyleyecek bir olgunluk yok, çok toy. “Ayrılan taraf” olmamak için size her türlü eziyeti yapmaya hazır bir halde. Çiçek böcekle sizi çağırsa bile kanmayın yoksa çok üzülürsünüz.

Tabi ki oturup sizden iğrenmiyor, ancak...

Buradaki asıl mesele size zerre saygı duymaması ve bunu kabullenmeniz. Size daha önceden illa ki git gel demiştir, saygısızlık yapmıştır, siz de aşk bulutunun içinde “bak bana çiçek getirdi” diye kabullenmişsinizdir. Böyle yaparsanız sizi çok üzerler.

Onun karakteri de saygısızlığı da hiçbir zaman değişmedi. Sadece daha önce başkasını bulmamıştı.

Anneniz babanız su istese ay dersiniz, elin ayısı böğürünce kabulleniyorsunuz. Kendinize gelin.

Aklında fikrinde başka biri veya beğenip arzuladığı başka bir kadın var. Kendini hem soğutmaya veya sana hata yaptirmaya ilişkinin bitişini yani sana bağlamaya çalışıyor olabilir. Hem de bir yandan sen sevdiğin için pişman olabilir. Bana kalırsa başkasını arzulayip seninle olmasındansa 3 5 ay üzülürsün ama hayatına daha güzel daha değerli bir şekilde devam edersin. Hickimseyi kendine bagirttirma bunu asla yapma . Değerli gör kendini

Iııyy mıyy lafından o bakışından sonra hala neyi sorguluyorsun?Lütfen biraz kendine saygı duy.Bu çocuk resmen dengesiz! Bununla bir ömür ne yaşayabilmeyi bekliyorsun?Allah aşkına bırak üzülecek başka bir şey bul kendine.

Gerçekten
Gerçekten seven birinin sevgisi azalmaz, gerçekten seven birisinin sevilince egosu şişmez karşılık verir. Bazı erkekler böyledir, çok seviyor gibi görünür ancak yaşın küçük bilmiyorsun daha. Öyle görünmeleri bakmaları konuşmaları, öyle oldukları anlamına gelmez. Bir insanın sana sevgisini bakışından söylediklerinden anlamaya çalışma, seni kırmamaya üzmemekte çalışmasından ve bundaki ısrarcılığından anla.

Çok mu filmlerin etkisinde kaldınız ? Adam size neler demiş hâlâ mis kokulum herşeyim diyorsunuz. Kısaca bitti der yoluma bakarım. Böyle birine neyin açıklamasını yapıyorsunuz.

Sonuna kadar okuyamadım ama bu adama çoktan yol vermeniz gerekiyordu..

Bizler kadin olarak çok önemliyiz. İnsan olarak önemliyiz. Kendimizi kötü hissettirecek ne bir yerde bulunmalıyız ne de insanları tercih etmeliyiz.
Eskidendi o mecburiyetten hayatlarındaki insanlara katlanma devri. Kaldı ki evli değilsin bir şey değilsin bırak bu adamı ablacım böylesinden bir şey olmaz değer veren seni seven insanlarla birleştir hayatını sen değerlisin önemlisin

Peki neden cümle bittiğinde nokta koyuyorsunuz?
Her neyse çok net sevmiyor, siz de biraz mizmiz gibisiniz.Bence ayrılın.

Bir daha yapmayacım dediğiniz ve sevgilinizin de sizi affettiği konu nedir.Sorunun kaynağı önemli burada.
Ve asıl soru bir erkek neden böyle davranır değil , bir kadın senden iğreniyorum diyen bir adamla olan ilişkisini neden kestirip atmaz.Bu yaşta ne yorucu ne tüketen ilişkiler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…