- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
-
- Konu Sahibi Canansever
Düz ince telli saçlarım hep klasik kullandım bana modern havalı saç modeli önerir misiniz çok sevinirim
Saçlarım şuan orta boy aslında resim uzunki hali sizce bob veya long bob kesimleri gider miBence gogus hizasinda kestirin uclardan. Onlere de en kisa kat dudaginiz hizasinda olacak sekilde az bir tutami kat yaptirin
Saçlarım şuan orta boy aslında resim uzunki hali sizce bob veya long bob kesimleri gider mi
Şuan göğüs hizamda düz kesimSu an saciniz nerde? Long bob da guzel ama uzun sac daha guzel bence. Gogsunuzun orda dumduz+onlere cok hafif kat cok iyi olur bence
Super o zaman sadece en one cok hafif kat attirin benceSaçlarım şuan orta boy aslında resim uzunki hali sizce bob veya long bob kesimleri gider mi
Peki teşekkür ederim canımSuper o zaman sadece en one cok hafif kat attirin bence
Long bobu bende düşünüyorum ama bu emin olamadimSaçlarım şuan orta boy aslında resim uzunki hali sizce bob veya long bob kesimleri gider mi
Ve bence saçların bu kadar uzun olması şık durmuyor .Düz ince telli saçlarım hep klasik kullandım bana modern havalı saç modeli önerir misiniz çok sevinirim