Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba.. Benimde sivilceli ve siyah noktalı bir cildim var.. Tabi yağ bezeleride cabası... Eczacı olan teyzemin tavsiyesiyle (onada deneyen biri tavsiye etmiş) göz çevremde oluşan yağ bezelerine, şu çoğu eczanede satılan meşhur krem markasının selülit kremini gözüme kaçırmadan sürdüm.. kremin kendisi çok pahalı ama tek kullanımlık bir tester isterseniz size yeter.. zaten çok az kullanıldığı için tester paketi bile bayaa gidiyor... tek yapmanız gereken kremi makyajsız temiz cilde sürmek ve biraz güneşli sıcak ortamda bulunmak.. birkaç gün içinde kaybolduklarını göreceksiniz....
Arkadaşlar merhaba.. Benimde sivilceli ve siyah noktalı bir cildim var.. Tabi yağ bezeleride cabası... Eczacı olan teyzemin tavsiyesiyle (onada deneyen biri tavsiye etmiş) göz çevremde oluşan yağ bezelerine, şu çoğu eczanede satılan meşhur krem markasının selülit kremini gözüme kaçırmadan sürdüm.. kremin kendisi çok pahalı ama tek kullanımlık bir tester isterseniz size yeter.. zaten çok az kullanıldığı için tester paketi bile bayaa gidiyor... tek yapmanız gereken kremi makyajsız temiz cilde sürmek ve biraz güneşli sıcak ortamda bulunmak.. birkaç gün içinde kaybolduklarını göreceksiniz....
O kremi ben de öğrenebilir miyim acaba :) aynı sorun bende de var.kremin ismini özelden yazmışsınız fakat benim mesaj sayım yeterli oladığı için cevap veremedim. aylar oldu mesajı göreli:) kusura bakmayın teşekkür de edemedim sayfaya girmiyorum pek. benim yağ bezelerim göz çevresinde olduğu için korkuyorum açıkcası hassas bir bölge. siz kullandınız mı göz çevreniz de? yan etkisi olur mu acaba? teşekkür ederim tekrar geç de olsa :)
Kremin adini burada soylemem sorun olur mu bilemedigim icin ozelden yazarim ama ben kullanmadim onu soyleyim. Yazin lazer vb tedavi yontemlerini arastiracagim. Gozume cok yakin oldugu icin kremler goz cevremi hep tahris etti. Cilt doktorlari soyucu krem verdi hicbir ise yaramadi canimi yakmaktan baska.O kremi ben de öğrenebilir miyim acaba :) aynı sorun bende de var.