• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki tüyler :(

jeliyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
272
0
116
34
İstanbul
kızlar ben bu tüylerden çok rahatsızım yaa yüzümde siyah siyah nasıl krtulucam bnlardan :(
yazı atlatmam gerekio bi şekilde yaz bitince lazere gidicem ama neypmalıyım yaz içinn :(:1no2:

sarartıyorm ama bazen sarrartıcılar yüzümün rengini değiştirioo off ya yardım edin kzlarr

yüz için ağdalar var sir ağda ondan kullan marketlerde satılıyor.a.s.

Bende yaklaşık 5-6 senedir yüzümdeki tüylerden şikayetçiydim.Saçlarımı toplamak dahi istemiyodum.Bi ara sir ağda ile aldırdm ama aldırdıktan sonra tahriş oluyodu ve sivilce çıkıyodu.Daha sonra iple almaya başladm kendm.Ama tüylerim çok çabuk uzuyodu yani aldıktan 2-3 gün sonra uzamaya başlıyodu ve yine sivilce çıkıyodu sürekli.Bıkmıştm artık.Alsam bi türlü almasam bi türlü:(Çok araştrdm ve en sonunda lazer yaptırmaya karar verdim korkara.Çünkü burdan okuduğum kadarıyla lazer yaptırıp tüyleri çoğalanda vardı:( Özel bi hastaneye gittim ve diot lazer kullanıyolarmış cildiye doktoru kontrolünde yapılıyodu.sonra diot lazeri araştırdm ve çoğu kişi iyi olduğunu söylüyodu.Ayrıca güzellik uzmanı byanda kendi yüzüne ve kollarına uygulamış ve çok memnundu.bende yaptırmaya karr verdm.bi hafta önce 4. seansa gittim ve nerdeyse hiç kalmadı tüylerim:))) Artık çok mutluyum kendime güvenm geldi.Yüzüne lazer yaptırmayı düşünen arkadaşlar ve eğer benm gibi orta kalınlıktaysa tüyleriniz diot lazer çok iyi.ben çok memnun kaldım:))

Back
X