Kesın sıgılse ılk once bı okutun derım ıyı bır hocaya sıfası mevladan zararıda yok bır kac hafta okunuyor osnra kendılıgınden sonuyor yok eger sıgıl degılse ıyı bır cıldıye doktoruna gıdın o sızı yonlendırır
canım bende çoktu ben okuttum geçti tavsiye edreim
cıldıye doktoruna gıttım zaten hem ozele hemde devlete en son doktor anladı sıgıl oldugunu kremde verdı kremı bol bol kullanıyorum ama yuzum halı cok kotu ve dahada cogalmasından korkuyorum hocayı nerden bulabılırım camı hocası olurmu??
Okutmak iyi gelebilir... Ben kucukken elimde cikmisti hoca okudu gecti... Her hoca okurmu okumazmi bilmiyorum ama yinede sor... Bildigim kadariyla carsamba gunleri okunuyormus sadece....
Benimde universitedeyken yuzumde siğil cıktı ve hızla coğaldılar doktor böyle oje gibi bi ilaç verdi bu ilaç siğileri yakıp kurutup dökücek dedi annem iz kalır yuzunde dedi ve kulandırtmadı ki doktor da hafif leke olarak kalır demişti.hocaya gittik bişeyler okudu ve bu şekilde cok kısa zamanda kayboldu umarım bana cahil demessiniz normalde böyle şeylerle hiç işim olmaz ama o an kaybetcek bişeyim yoktu bi duanın ne zararı olurki die dusundum ve iyiki annemi dinlemişim yoksa şimdi izlerle ugraşıyo olabilirdim
cıldıye doktoruna gıttım zaten hem ozele hemde devlete en son doktor anladı sıgıl oldugunu kremde verdı kremı bol bol kullanıyorum ama yuzum halı cok kotu ve dahada cogalmasından korkuyorum hocayı nerden bulabılırım camı hocası olurmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?