• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller yüzümdeki siğillerden nasıl kurtulurum??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.890
598
kızlar yuzumde kocaman leke olusmustu daha sonra bunu cevresınde bır kac leke daha olustu kac tane doktora gıttım verdıklerı ılacları kullandım en son sıvas numune hastanesınde bır doktora gorundum ve doktor bana bunların sıgıl oldugunu soyledı yuzumde hem lekeler var hemde kucuk kucuk kabartılar var hemen orda yuzume sprey gıbı bırsey sıktı ve bana ürederm dıye bı krem verdı verdıgı kremı kullanmaya basladım ancak yayılıcak dıye cok korkuyorum lekelerımde baya kotu zaten sızın onerebılecegınız sıgıle ıyı gelen ekstradan bırseyler varmı??yardımcı olun lutfen:14::14::14::14::14::14::14::14:

ya yardımcı olmanız ıcın ıllede buraya evlenmeden ılıskıye gırdım dıyemı konu acayım yahu?????????

Kesın sıgılse ılk once bı okutun derım ıyı bır hocaya sıfası mevladan zararıda yok bır kac hafta okunuyor osnra kendılıgınden sonuyor yok eger sıgıl degılse ıyı bır cıldıye doktoruna gıdın o sızı yonlendırır

Benım bekarken goz cevremde cıkmıstı ılk once okuttum bır kac hocaya ama gecmeı fakat gecen sıgıl tulerı var bunan ınanarak okutursan gecer canım doktorluk durum deılse ben sonunda cıldıyeye gıttım o bıle okunarak gecmedımı dedı hayır deım daha detaylı bakalım dedı ve soguk dondurarak kuruttu tek tek sıgıllerı boylelıkle ızde kalmamıs oldu yanı kullandıgı aletın bır adı varı ama ben unuttum bu konu hakkında bılgım bu kadar arkadasım

Kesın sıgılse ılk once bı okutun derım ıyı bır hocaya sıfası mevladan zararıda yok bır kac hafta okunuyor osnra kendılıgınden sonuyor yok eger sıgıl degılse ıyı bır cıldıye doktoruna gıdın o sızı yonlendırır

cıldıye doktoruna gıttım zaten hem ozele hemde devlete en son doktor anladı sıgıl oldugunu kremde verdı kremı bol bol kullanıyorum ama yuzum halı cok kotu ve dahada cogalmasından korkuyorum hocayı nerden bulabılırım camı hocası olurmu??

cıldıye doktoruna gıttım zaten hem ozele hemde devlete en son doktor anladı sıgıl oldugunu kremde verdı kremı bol bol kullanıyorum ama yuzum halı cok kotu ve dahada cogalmasından korkuyorum hocayı nerden bulabılırım camı hocası olurmu??

Okutmak iyi gelebilir... Ben kucukken elimde cikmisti hoca okudu gecti... Her hoca okurmu okumazmi bilmiyorum ama yinede sor... Bildigim kadariyla carsamba gunleri okunuyormus sadece....

Okutmak iyi gelebilir... Ben kucukken elimde cikmisti hoca okudu gecti... Her hoca okurmu okumazmi bilmiyorum ama yinede sor... Bildigim kadariyla carsamba gunleri okunuyormus sadece....

ozaman yakınımızda camı var ben gıdıp bı sorayım yuzum okadar kotukı yara bere ıcınde:14::14::14::14:

Benimde universitedeyken yuzumde siğil cıktı ve hızla coğaldılar doktor böyle oje gibi bi ilaç verdi bu ilaç siğileri yakıp kurutup dökücek dedi annem iz kalır yuzunde dedi ve kulandırtmadı ki doktor da hafif leke olarak kalır demişti.hocaya gittik bişeyler okudu ve bu şekilde cok kısa zamanda kayboldu umarım bana cahil demessiniz normalde böyle şeylerle hiç işim olmaz ama o an kaybetcek bişeyim yoktu bi duanın ne zararı olurki die dusundum ve iyiki annemi dinlemişim yoksa şimdi izlerle ugraşıyo olabilirdim

canımcım kendin değil büyüklerine çevrene falan sor ben bi hocaya gitmiştim çocukken kadın okudu ondan sonra dökülerek yok oldu çok şükür bilmiyorum böyle şeylere okuyanlar falan oluyo araştır canım

Benimde universitedeyken yuzumde siğil cıktı ve hızla coğaldılar doktor böyle oje gibi bi ilaç verdi bu ilaç siğileri yakıp kurutup dökücek dedi annem iz kalır yuzunde dedi ve kulandırtmadı ki doktor da hafif leke olarak kalır demişti.hocaya gittik bişeyler okudu ve bu şekilde cok kısa zamanda kayboldu umarım bana cahil demessiniz normalde böyle şeylerle hiç işim olmaz ama o an kaybetcek bişeyim yoktu bi duanın ne zararı olurki die dusundum ve iyiki annemi dinlemişim yoksa şimdi izlerle ugraşıyo olabilirdim

benımde yarın ılk ısım camıye gıtmek olucak bı sorıyım belkı o hoca okur yada tanıdıgı bırı vardır :14::14::14::14::14:

tamam kızlar arastırcam mutlaka tesekkur ederım hepınıze:14::14::14::14:

geçmiş olsun canım
lisedeyken dudağımin üstünde çıkmıştı ne ilaçlar kullandım geçmedi
sonra her bir tanesi için igde dalı kırıp dua okumuştu hoca
hemen geçmişti hacı hoca olayına hiç inanmazdım ama işe yaramıştı:21:

Ben hastanede yaktırmıştım,yeniden çıkar dedi doktor ama çok şükür çıkmadılar.
Okutmak bende işe yaramamıştı.

Cok ıstıyorsanız okutun da bunun tedavısı tabıkı bu degıl yanı akıl var mantık var

hastaneye de gıtmıssın yardımcı olamamıslar anlamadım ben canım ya bır sıgıl yakmak cok mu zor. Istanbuldaysan ıyı bır tanınmıs dermatologa gıt. Sıgıllerı yakması lazım benım yanagımda vardı cok kotuydu 10 ay falan durdum salak gıbı, sonra dermatologa gıttım yaktı ve karısım hazırlamalı krem verdı eczanede hazırlatıyosun. Ilk once yanık gıbı kıpkırmızı oldu sonra ıkı haftaya yavas yavas tamamen ıyılestı

Camı hocasına sor mutlaka kendısı okumuyorsa bıle sana okuyan bırıne yonlendırır cunkı bu ısler ehlı ısler oleher hocada sıgıl cıcek nazar gıbı okunacak dualarda basarılı degıldır ama mutlaka bıldı vardır

Back
X