- Konu Sahibi hazalhazar
-
kreminiz bittimi acaba bide şuan lekeleriniz n durumda ??İyiki bu siteye girmişim. Sayesinde doğum ve güneş lekelerime veda etmeye başladım.krem etkili kesinlikle.beraberinde güneş kremini de düzenli kullandın mı ok.yüzüme renk geldi.goggle da sinoplu eczacı mustafa ERŞAHİN diye girin telefon numarası çıkıyor.kremi kendisi yapıp kargoluyor.ben bodrum da yaşıyorum düşünün ki ne kadar sıcak öyle olduğu halde lekeler gitti sayılır ki daha yarım aşamasındayım. Ben kesinlikle faydasını gördüm. Şiddetle tavsiye ederim. Ne akrabası ne tanıdığım buradan okuduklarımla ulaştım kendisine.ve çok teşekkür ediyorum. Merak edenlere son bir şey kesinlikle soyulma yara vs olmadı bende.anlamadım bile nasıl gittiğini.tabi ki her cilt bir olmaz ama denemeden bilemeyi z dimi ama.benim gibi rahatsız olanlara duyurulur.ha bir de mustafa bey eczacı zaten kötü bir şey olsa riske girmez herhalde.ben şifamı buldum darısı başınıza
merhaba ben 36 yaşında esmer buğday tenli bi bayanım.bu yaşıma kadar yüzümdeki güneş ,çil ve kahverengi lekeler için yapmadığım kalmadı.çok fazla yoktu ama yine beni rahatsız ediyordu.çok araştırdım.tca kimyasal peeling,en pahalı kremler ,q swith lazer,hatta en son co2 fraksiyonel lazer yaptırdım.limon karbonat yoğurt aklınıza ne gelirse denedim ama fayda etmedi.yine kk de yorumlar okurken bir arkadasın yazısını okudum ve son olarak bunu da denıcem dedim ama artık sondu benim için.çünkü annem bile bana "kızım senin yüzün olmak istemem"demişti.düşünün eziyeti.o arkadaşa inandımve sağolsun duacıyım o eczacıya yüzümde hiçbir leke kalmadı çıkmasın diye de halen ara ara kullanıyorum.düşün kahverengi lekeyi bırakın ben bile rengi açıldı hatta ıyıce silikleşti.ben reklam yapmıyorum.sızın gibi çare arıyordum ve gerçekten moral bozucu olduğu için sizlerle paylaşmak istedim.sinoplu eczacı abimiz mustafa beye sonsuz teşekkür ediyorum burdan.
Mrb, kremi denemekte misinis, nasıl gidiyor öyleyse, paylaşırsaniz sevinirim ben de talep etmeyi dusunuyorum ama pek guvenemedimBen eczacıyı aradım sipariş verdim krem geldi dün akşam ilk güne başladım bakalım ilerleyen günlerde neler olucak
Mrhb.evet kremi kullanmaya başlayalı 6 gün oldu ilk üç gün yüzümde hafif gerginlik oldu mustafa beyin önerisiyle ogün yatıştırdım talimatlara uygun gidiyorum benim yüzüm çok fazla hassas olduğu için henüz soyulma olmadı ama olurmu bilmiyorum gidişatı merak ediyorum umarım çabalarıma değer sizin sorun neydiMrb, kremi denemekte misinis, nasıl gidiyor öyleyse, paylaşırsaniz sevinirim ben de talep etmeyi dusunuyorum ama pek guvenemedim
Sinop merkez eczanesinin telini netden aldım irtibata geçerek kremi temin ettim.Mrhb.evet kremi kullanmaya başlayalı 6 gün oldu ilk üç gün yüzümde hafif gerginlik oldu mustafa beyin önerisiyle ogün yatıştırdım talimatlara uygun gidiyorum benim yüzüm çok fazla hassas olduğu için henüz soyulma olmadı ama olurmu bilmiyorum gidişatı merak ediyorum umarım çabalarıma değer sizin sorun neydi
Peki, tesekkurler, ben de burnumda olusmus gunes lekeleri icin ve yaz sonrasi yuzumu bi yenilesin açsin diye temin etmek istiyordum, gerçekten söylendiği kadar başarılı bir ürün mü diye merak etmiştimSinop merkez eczanesinin telini netden aldım irtibata geçerek kremi temin ettim.
Sonuç umarım muhteşem olur çabalarımıza değerPeki, tesekkurler, ben de burnumda olusmus gunes lekeleri icin ve yaz sonrasi yuzumu bi yenilesin açsin diye temin etmek istiyordum, gerçekten söylendiği kadar başarılı bir ürün mü diye merak etmiştim
Yüzde kızarıklık olunca kremi kullanmaya ara verip bi kaç gün fito krem kullandım sonra yüzüm sağlıklı bi şekilde soyuldu ama hala geçmeyen lekeler varsa yüzümdeki soyulma bittikten sonra leke kremine devam ettimnihayet üuü olabildim.Bende 5 gün önce aldım kremi ilk kullanımda yüzüm kıpkırmızı oldu bıraktım kullanmayı suan 4 .günün kızarıklık yeni yeni geçiyir ama yüzüm çok kaşınıyor tamamen geçtikten sonra pirinç tanesi kadar süreceğim bakalım görecegiz sonucu sizdede kaşıntı olmuşmuydu
piyasa kızıştıracak bi durum yok eczacının adını vermişim araştır bul.hazıra konmak kolay tabi.ister inan ister inanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?