- 3 Mayıs 2015
- 138
- 37
- 18
- 32
- Konu Sahibi Didemzmeric
-
Yolunca geçmicekki? Daha kötü olucak. İz kalıcak. Birdaha asla yolma ablacımDenas14__ dediğim gibi çok uğraştım ama resmen farkında olmadan yoluyorum
Geçer geçer gönlünü ferah tut,yolmayı bırak doktora git..
Öncelikle sivilcelerinle oynarsan iz kalır ve daha fazla çıkar . azimli olursan atlatirsin . bende böyleydim zamaninda . sana önerim hergun limon sur 1 -2 dk snra yıka . kil maskeside çok iyi geliyor . bildiğin kaya katı kil varya aktarlarda bulabilirsiniz haftada 2 kere uygulayin. Cips vb aycekirdegide arttırır . birde iyi bir doktor a gorunun lekeler içinMerhaba,
Beni görmekten bıktınız biliyorum, görmeyenlerde olabilir her neyse. Sanırım yüzümü artık böyle kabul edeceğim, çünkü her ne kadar kendime yeminler etsemde, söz versemde yüzümü yoluyorum artık çabalamak istemiyorum. Neyse sorum şu ki yüzümde ne derecede izler kalır? İzlerin olduğu bölgelerin fotoğrafını çektim, henüz 15 yaşındayım :)
Teşekkürler.
UYARI: Herkesin midesi kaldırmaz
Merhaba,
Beni görmekten bıktınız biliyorum, görmeyenlerde olabilir her neyse. Sanırım yüzümü artık böyle kabul edeceğim, çünkü her ne kadar kendime yeminler etsemde, söz versemde yüzümü yoluyorum artık çabalamak istemiyorum. Neyse sorum şu ki yüzümde ne derecede izler kalır? İzlerin olduğu bölgelerin fotoğrafını çektim, henüz 15 yaşındayım :)
Teşekkürler.
UYARI: Herkesin midesi kaldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?