Yüzümdeki izler

Didemzmeric

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
138
37
18
32
Merhaba,
Beni görmekten bıktınız biliyorum, görmeyenlerde olabilir her neyse. Sanırım yüzümü artık böyle kabul edeceğim, çünkü her ne kadar kendime yeminler etsemde, söz versemde yüzümü yoluyorum artık çabalamak istemiyorum. Neyse sorum şu ki yüzümde ne derecede izler kalır? İzlerin olduğu bölgelerin fotoğrafını çektim, henüz 15 yaşındayım :)
Teşekkürler.
UYARI: Herkesin midesi kaldırmaz

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-27-17-16-45-1.png
    224,1 KB · Görüntüleme: 303
  • Screenshot_2016-02-27-17-16-56-1.png
    162,9 KB · Görüntüleme: 270
  • Screenshot_2016-02-27-17-17-04-1.png
    162,6 KB · Görüntüleme: 269
Ne hale gelmiş böyle,önce yolmaktan vazgeçin.kendi kendinize büyük zarar veriyorsunuz. Doktora gittiniz mi?
Herhangi bir ilaç, krem kullanmıyor musunuz?

Yolmadığın sürece izler kalmaz.Klasik ergenlik sivilceleri olarak gelir geçer.
Yinede bir doktora görün.

Cnm daha kucuksun uzulme gececek onlar Dr git ve Dr dediğinden çıkma yuzunu elleme

Geçen de aynı konuyu actin cildiyeye gitmeni tavsiye etmiştik annenle
Tekrar geçmiş olsun

Sanırım ergen yaşlardasın, ben 23 yaşındayım düğün stresinden yüzümde çıkan tüm sivilceleri yola yola yüzümü bu hale getirdim. Ve nasıl geçecekler bilmiyorum Güzel bir tavsiyen olursa benimle de paylaş bebişim..

öncelikle geçmiş olsun,izler kötü gözükmüyor ama cilt doktoruna gitmende fayda var
en azından doktor krem veya buna benzer bir ilaç yazarsa sende kullanırsın ve yüzündeki izler geçer :)
doktor işini geciktirme

Merhaba bu izler yüzde yüz geçer umraniye ıstanbul süt hastanesinde vildan hanım var ona gidin okzizinc diye bir krem ve bir hap yüzün bebek gibi olur .....git burayaaaa

Öncelikle sivilcelerinle oynarsan iz kalır ve daha fazla çıkar . azimli olursan atlatirsin . bende böyleydim zamaninda . sana önerim hergun limon sur 1 -2 dk snra yıka . kil maskeside çok iyi geliyor . bildiğin kaya katı kil varya aktarlarda bulabilirsiniz haftada 2 kere uygulayin. Cips vb aycekirdegide arttırır . birde iyi bir doktor a gorunun lekeler için

canım acil dr gitmen lazım hormonal de olabilir çünkü çok normal değil sivilcelerin.
valla ben de çok oynuyordum ya hastalık gibi bişey

Sana şunu söyleyeyim sakın yolma sonra çok pişman olursun.Benim abimin o kadar fazla çıkardı ki hiç ellemedi şuan bebek gibi ben çok yolardım bende de iz kaldı.Senin ki kadar olmasa da izlerim mevcut.Bir cildiyeye git ben üniversiteye giderken dahi vardı 6 ay ilaç kullandım sonra bitti.Sivilceler geçer ama izler imkansıza yakın.

Daha çok küçüksün yolmaya devam etmezsen emin ol yüzde 95i kalmaz şimdi ergenlikten dolayı sivilce sorunuda var onlar geçince tertemiz olur yüzün yolmaa yollmaaa

Gecermi diye soruyosun.
Diger konunuda biliyorum.
Sen boyle devam ettikce gecmez.
Kendini avutma.
15 yasjndasin daha,devam et boyle super, 18 ine varmaz 30 yasindaki birinin yuzune doner tazecik yuzun.
Doktora git dedik ama gitmedin galiba.
Kasi sen daha kasi.
Zaten kasidikca iylesicek.
Doktorda neymis.
Temiz bi cildide hayalinde gorursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…