• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki izler canımı sıkıyor, fotografları link olarak bırakıyorum :(

Bu yaraların iz bırakacağını sanmıyorum. Bende de böyle yaralar oluşuyordu. Cildim çok hassas. Sonra geçiyordu ama. Geçmesi biraz uzun sürebilir, belki bir ay filan. Ama geçer diye düşünüyorum. Yani en azından benimkiler geçti. Sakın oynamayın yaralarınızla. Kendiliğinden iyileşsin.
Merhaba bende igneli epilasyon yaptırdım başka bir güzellik merkezine gösterdiğimde bu izler gecmeyebilir cilt bakımı yaptıralım dediler ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba 3 gün madecassol u gece sürün güneş görmesin 3 saat sonra silin, expigment 4 kullanın haftada 2 gece bepanthe krem ile karıştırıp,güneş kremini gündüz ve akşam birkaç saatte bir tekrarlayın gece yatarken ozon sürün birşey olmaz gecer♥️
Merhaba bende de izler kaldı 20 gün falan oldu en son yaptırdıktan sonra gecermi geçmezdi çok kafama takıyorum resimleri atsam bakabilirmisiniz

bende de oluyordu geçti. bazen hiç olmuyordu. iğneliye 8 saatten fazla gittim, buz lazer 3 seansta daha çok etkili olmuştur.

iğneliden verim alamadım acısı ve parası da cabası

Merhaba 3 gün madecassol u gece sürün güneş görmesin 3 saat sonra silin, expigment 4 kullanın haftada 2 gece bepanthe krem ile karıştırıp,güneş kremini gündüz ve akşam birkaç saatte bir tekrarlayın gece yatarken ozon sürün birşey olmaz gecer♥️

bende de oluyordu geçti. bazen hiç olmuyordu. iğneliye 8 saatten fazla gittim, buz lazer 3 seansta daha çok etkili olmuştur.

iğneliden verim alamadım acısı ve parası da cabası
Ya lazer gidecek kadar kalın değildi tuyler bide daha önce hiç almamistim ağda veya cimbizla en fazla 5 6 seans ignelide bitiririm diye düşündüm

6 Ocak'da uzun araştırmaların sonucu iğneli epilasyona başladım. Deneme seansından sonra herhangi bir problem yaşamayınca 11 Ocak'da gittiğim ikinci seans sonrası yüzüm ilk attığım fotograftaki gibi su topladı. İşlemi yapan kişiye sorduğumda normal olduğunu, sorun olmayacağını söylediler ve işleme devam ettik. Sadece işlem süresini çok kısa tuttuk. Bugün ise üçüncü seansımın üzerinden 10 gün geçti ve yüzüm son attığım 2 fotograftaki gibi. Su toplayan yerlede kırmızı lekeler mevcut ve yanık lekesi olmasından şüpheleniyorum. Madecassol kullanıyorum işe yarar umuduyla. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ilk hali, 2, 3
Nereye yaptırmıştın iğneli epilasyonu? Buraya yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin :)

Nereye yaptırmıştın iğneli epilasyonu? Buraya yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin :)
Yok ya hiç bir kadın benimle aynı sorunu yasamasin belki bi kişi görür gitmez oraya madenlerde bir kuafor merak eden olursa burada yakınlarda oturan ismini özelden yazarım zaten aklı olan orda yapmaması Lazım ışık altında çalışmıyor vs ben tabi hiç bir şey bilmeden gittiğim için siz siz olun araştırın benim yaptığım hatayı yapmayın nasil yapıldığını hangi koşullar altında olduğunu temizlik koşullarını benim yüzümde gerçekten çok fazla tüy yoktu aldırdığı heryer yeniden çıkmaya başladı parası giden Emek psikolojik etkiler dakikası 3 tl idi ama parası önemli değildi insan canı bu sonuçta ben parasını yine verirdim niye yüzümü mahvettin

1 sene boyunca iğneli yaptırdım hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Hassas oluyor yapılan yer kızarıyor falan ama ertesi güne geçiyor kızarıklık. Hassaslıkta 2 3 gün içinde bitiyor.
merhaba size bu konuda bilgi almak için mesaj atmak istemiştim ama atamadım
buradan yardımcı olabilir misiniz acaba ben de yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum gittiğiniz merkezi tedavi sürecini vs paylaşabilir misiniz

Bana yanıktan ziyade işlemden hemen sonra krem sürülmüş veya terlenilmiş gibi geldi.O zaman böyle sivilce gibi görüntüler olabiliyor.Bu görüntü geçtikten sonra çok bariz morumsu kırmızımsı izler kalırsa o zaman yanık demek daha sağlıklı olur bence

6 Ocak'da uzun araştırmaların sonucu iğneli epilasyona başladım. Deneme seansından sonra herhangi bir problem yaşamayınca 11 Ocak'da gittiğim ikinci seans sonrası yüzüm ilk attığım fotograftaki gibi su topladı. İşlemi yapan kişiye sorduğumda normal olduğunu, sorun olmayacağını söylediler ve işleme devam ettik. Sadece işlem süresini çok kısa tuttuk. Bugün ise üçüncü seansımın üzerinden 10 gün geçti ve yüzüm son attığım 2 fotograftaki gibi. Su toplayan yerlede kırmızı lekeler mevcut ve yanık lekesi olmasından şüpheleniyorum. Madecassol kullanıyorum işe yarar umuduyla. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ilk hali, 2, 3
merhaba ben de igneliye gidiyorum inanılmaz acıyor zaten bir yüzümü yapalı bir hafta diğeri 1 gün oldu,bir yüzüm tamamen kabul bağladı küçük küçük, dün yaptırdığım işlem kıpkırmızı şu an ben de iz kalır diye korkuyorum ama işlem doğru yapıldı ondan eminim,sizin yüzünüz nasıl şu an ben madalep sürüyorum ve güneş kremi.

Back