• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki izler canımı sıkıyor, fotografları link olarak bırakıyorum :(

Geçmiş olsun. Cildiyeden randevu alın mutlaka.
Madecassol'u çok kullandım ben. Bu tür izlerde pek işe yaramıyor genelde, rengi açmıyor. Daha taze ve zedelenmeli izlerde etkili oluyor ama sizin cildinizin rengi dönmüş gibi duruyor.
Doktora danışmadan bir şey kullanmayın bence.

Bu izler gecmiyor malesef uzgunum ama.yillar once 5 kiz arkadas yuzumizdeki vucudumuzdaki tuylerden epilasyona gitmeye karar verdik 2 kisi abla kardes onden basladilar digerlerimiz vardiyli calistgmz icin denk getiremedik. Ikisi igneliye gitti yuzune. Kizlarin ikiside esmer tenli. Yanaklari boyle kizlari izele cevirdielr resmen biz korktuk yani gozzeneklerini acmislar gondermisler resmen kizlari diyoeuzki bak tuy ciksin onemli degil bisekilde alinir ama boule izler kalirsa yuzunz mahvolacak. Ablasi 2 seanstan sonra birakti o kiz kardesi tam 2 sene devam etti ara ara gitti. Tuyleri azaldi yine bitmedi ama yuzu hala boyle yanaklar delik desik cenede izler var.tabi oda cok pisman ama gecti artik. Ben basindan beri aleksendr kullandim yuzume. Jilet vurudanlar var o olayi yapacaksaniz asla yapmam dedim hayir direk makineyi vuruyolar aoguk ufkeyen bir makine. Gayet memnunum benim yuzum yanaklarim mesela inanilmaz tuyluydu sakaldi resmen simdi gayet bebek gibi tertemiz.ama ben evdeki isigin altinda bile 50 faktor koruyucu kullanirim. Demem oki yuzumiz cok hassas bi yere caprsak kac gun morariyourz igneyi kc kat alta batiriyolar nasil iz kalmasin. Haberiniz varmi spot isiklari bile ciltte leke birakiyor. Arti guzellik uzmaniyim bildigim icin konusuyorum gozenekler mikrop kapiyor resmen
Aleksandr yüzünüzde tüylenmeyi arttırmadı mı

Aleksandr yüzünüzde tüylenmeyi arttırmadı mı
Ben ilk cenemde tuyleri alexcander yaptirmistim.
1 sene sonra yanaklarimda cikmaya basladi.
Hemen biraktim igneli epilasyona basladim.
Ne bir leke bir bir gozeneklerimde sorun hicbir sey yasamadim.
3 yıldir da gitmiyorum igneli epilasyona cunku cikmiyor yuzumu yaptirirken koltukaltimi da yaptirmistim orda da artik yok.
Onemli olan dogru yerde igneli epilasyonu yaptirmak cok tecrubeli olmali yapan kisinin.

Kesinlikle hayir gayet memnunm hatta suanda hastalandim aylarca gitmedim uzun surede gitmeyecegm suan bile gayet iyi durumda tek tuk cikmis onlari makasla kisalttm katiyen iki uc tuy icin igneliyi godipte yanaklarimi deldirmem zarar vermem.
İğneli doğru yapildığında asla iz bırakmaz çünkü delmez. Doğru yapilan iğneli epilasyonda iğne, direkt olarak gözeneğe sokulur ve oradan tüy köküne ulaşır. Yani iğnenin girişi asla hissedilmez. Sadece verilen akım hissedilir tıpkı lazerdeki gibi. İğnenin girişi hissediliyosa zaten gözeneğe sokmayıp tene batırmışlar demektir ki bu durumda da teni delip yakmış oluyolar. Doğru yapıldığında çok güzel sonuç veren bir şey iğneli epilasyon ama çok dikkatli olmak lazım yer seçerken. Önce görünmeyen küçücük bi bölgede denetmek en mantıklısı.

Bu yaraların iz bırakacağını sanmıyorum. Bende de böyle yaralar oluşuyordu. Cildim çok hassas. Sonra geçiyordu ama. Geçmesi biraz uzun sürebilir, belki bir ay filan. Ama geçer diye düşünüyorum. Yani en azından benimkiler geçti. Sakın oynamayın yaralarınızla. Kendiliğinden iyileşsin.

Evet geçiyor sadece ellemeyin. Birde işinin ehli demişler alakası yok ben türkiyede ilk açılan güzellik merkezine gidiyorum çeyrek asırdır varlar. Yüzünüz hassassa böyle durumla karşılaşılabiliyor bende yaşıyorum çünkü. Sadece ellemeyin bol bol antiseptik söylediğim solüsyonu kullanın krem bir süre kullanmayın bence beni şayet yağlı olduğu için daha da sivilcelendiriyor. İyice bir o su toplma olayı felan geçince sürün
Ben de Türkiye’de açılan ilk merkezlerden birine gidiyorum. Acaba aynı yere gidiyor olabilir miyiz, sakıncası yoksa gittiğiniz yerin adını öğrenebilir miyim?

6 Ocak'da uzun araştırmaların sonucu iğneli epilasyona başladım. Deneme seansından sonra herhangi bir problem yaşamayınca 11 Ocak'da gittiğim ikinci seans sonrası yüzüm ilk attığım fotograftaki gibi su topladı. İşlemi yapan kişiye sorduğumda normal olduğunu, sorun olmayacağını söylediler ve işleme devam ettik. Sadece işlem süresini çok kısa tuttuk. Bugün ise üçüncü seansımın üzerinden 10 gün geçti ve yüzüm son attığım 2 fotograftaki gibi. Su toplayan yerlede kırmızı lekeler mevcut ve yanık lekesi olmasından şüpheleniyorum. Madecassol kullanıyorum işe yarar umuduyla. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ilk hali, 2, 3
Merhaba 3 gün madecassol u gece sürün güneş görmesin 3 saat sonra silin, expigment 4 kullanın haftada 2 gece bepanthe krem ile karıştırıp,güneş kremini gündüz ve akşam birkaç saatte bir tekrarlayın gece yatarken ozon sürün birşey olmaz gecer♥️

Bukadar yogun kil olan bolgeye igneli epilasyon degil lazer epilasyon yapilmaliydi igneliyle yuzunuzde cok iz kalir ve aci cekersiniz az olsaydi neyse yada tek tuk ama bu sekilde normal lazer yaptirmalisiniz

6 Ocak'da uzun araştırmaların sonucu iğneli epilasyona başladım. Deneme seansından sonra herhangi bir problem yaşamayınca 11 Ocak'da gittiğim ikinci seans sonrası yüzüm ilk attığım fotograftaki gibi su topladı. İşlemi yapan kişiye sorduğumda normal olduğunu, sorun olmayacağını söylediler ve işleme devam ettik. Sadece işlem süresini çok kısa tuttuk. Bugün ise üçüncü seansımın üzerinden 10 gün geçti ve yüzüm son attığım 2 fotograftaki gibi. Su toplayan yerlede kırmızı lekeler mevcut ve yanık lekesi olmasından şüpheleniyorum. Madecassol kullanıyorum işe yarar umuduyla. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ilk hali, 2, 3
ne oldu son duuruumm gectimii

Oncelikle gecmis olsun. Senelerce igneli epilasyona gittim, yuz bolgem icin lazer uygun olmadigi icin. Hassas ve alerjik 1 yapim olmasina ragmen hic bu sekilde su toplamadi. Bol bol antibakteriyal olan pudrayi surerdim ertesi gune zaten kabuk baglamis oluyordu. Bence size uygulayan kisi ya isin ehli degil ya da cildiniz tepki vermis.
bittimi tüyleriniz

bittimi tüyleriniz
Hayir. Cok ince olduklari icin yuzdeki tuylerin dibini gormek cok zor hatta imkansiz gibi. Kalitesini ispatlamis 1 uzmana yaptirmama ragmen kismen azaltabilmisti. Ince tuylere igneli epilasyon da etki etmiyor.
Eger kalin ve koyu ise lazer daha iyi 1 secenek.

Hayir. Cok ince olduklari icin yuzdeki tuylerin dibini gormek cok zor hatta imkansiz gibi. Kalitesini ispatlamis 1 uzmana yaptirmama ragmen kismen azaltabilmisti. Ince tuylere igneli epilasyon da etki etmiyor.
Eger kalin ve koyu ise lazer daha iyi 1 secenek.
üzüldüüm suanda yok mu caresi yanı ya.ben favorı bölgesı ıcın gıtıtm lazer e yüzüme yayıldı yaa .30 35dakıkada bıter dedı uzman ama iz kalmasından kokuyorum ınce tüylerim oldugu ııcn eylulue kadar biter dedi .

üzüldüüm suanda yok mu caresi yanı ya.ben favorı bölgesı ıcın gıtıtm lazer e yüzüme yayıldı yaa .30 35dakıkada bıter dedı uzman ama iz kalmasından kokuyorum ınce tüylerim oldugu ııcn eylulue kadar biter dedi .
Dedigim gibi ince tuylerin kokunu gozle gormek olasi degil. Bayagi uzun yillar en iyi 2 yere gitmistim. Vaat ettikleri gibi olmuyor. Iz denemesi icin once kulak altindaki yerde denettirebilirsiniz. Benim basarili olmamisti. Dilerim sizin icin cozum olur.

nerde yaptınız kac seansta bıttı tüm yüzüme yaptnız
Canakkalede destina diye bir yerde yaptirdim.
Evet tum yuz ama cenemde coktu yanaklarimda tek tuktu.
1 sene kadar gittim sonra diger bolgelerim icin gittikce varsa yapildi 3 yildir hic gitmedim mesela.

Canakkalede destina diye bir yerde yaptirdim.
Evet tum yuz ama cenemde coktu yanaklarimda tek tuktu.
1 sene kadar gittim sonra diger bolgelerim icin gittikce varsa yapildi 3 yildir hic gitmedim mesela.
benım yuzde tuy muy yoktu lazerdenn cıktı ynakta tek tük cenede de oyle favorı asagı dogru yogun olms umarım bıter ınce tuyler dıye daha mı ıyı daha mı zor bılmıyorum

Back